Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Abbahagyta, aztán max egy hónappal rá megszűnt. És már csak azért sem adhatta volna tovább, mert 2000-ben, amikor béfellegzett a TV3-nak a Stargate SG-1 még csak a 3. évadnál járt, és éppen az a helyzet állt fenn, mint most a 10. évad esetében. A Sci-Fi Chanell még el sem adta külföldre a vetítési jogokat.

Hozzászólás ideje:

A Sci-fi Chanell 10 év után ledurrantotta a Stargate SG-1-et :):)

Öröm az ürömben, hogy a Stargate Atlantisból megrendelte a 4. évadot :)

Ezek után komoly félelmeim támadtak a Battlestar Galacticával kapcsolatban. A két (három) sorozat tavaj-tavaj előtt egymás után ment és erősítették egymás nézettségét. A BSG-t idén kivették (okosok) a Stargate-ek közül, azok máris zuhanni kezdtek. Vajon a BSG megáll-e a saját lábán a Stargate-k nélkül? Remélem igen, durva lenne, ha az is cancelt kapna (bár a Farscape és a Firefly után...).

Hozzászólás ideje:
Oldfighter, netről nem tudod leszedni? Én sajna nem, amit szeretnék, de gondoltam megkérdezem, hátha te igen. Akkor nem kell alkalmazkodnod a retek RTL-hez, meg a többihez.

Donát

Nem tudom, mert elégé korlátozott vagyok ebből a szempontból. Nameg ha nincs felírat meg ilyenek sz*rt se ér :S

Hozzászólás ideje:
egymás után ment és erősítették egymás nézettségét.

Hátha kitalálnak valami még jobbat helyette... tudom, képtelenség, de hátha

Hozzászólás ideje:
Hátha kitalálnak valami még jobbat helyette... tudom, képtelenség, de hátha

Ami most megtörténhet:

1. A Sci-fi Chanell legnagyobb bánatára az MGM az egész Stargate hóbelevancot eladja másnak (mert csak a sci-fi állította le, az MGM - révén ebből van a legnagyobb nyereségük - folytatni akarja), mondjuk annak a csatornának, ahol kezdte a sorozat.

2. Mozifilm, erről már nagyon sokszor volt szó, és a 200. rész végén a producereket parodizáló producer fickó bejelentette a stábot parodizáló stábnak, hogy zöld utat kapott a film. Ezt eddig mindenki "rejtett utalásnak" vette.

3. Mini sorozat, mint az BSG bevezető minije, csak az SG-1 esetében ez lezáró mini lenne.

Hát, ha nem is folytatják, akkor legalább egy jó zárást kapjon. De inkább folytassák :)

Mellesleg a 200. rész nézettsége 0.5 pontos javulást hozott az előző hetihez képest, ami kb 500 000-rel több nézőt jelent. Az eheti mondjuk érdekes lesz, mivel a 200. rész marhára megosztotta a közönséget, most vagy elriasztotta a népet, vagy marasztalta. Minden esetre ha stabillá vállna, az érdekes fordulatot vetne.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Nem értem mire gondolsz.. :D

Hogy 2001-ben pl a németek leadták a 4. évadot először, aztán tavaly még 1x. És más az egyes epizódok címe egy csomó esetben!

Hozzászólás ideje:

Ja, már értem.Gondolom csak annyi hogy jobbnak láttak egy új címet adni pár résznek.Bár elég hülyeség.

Hozzászólás ideje:

Hát most én is elkezdtem nézni a Prison Breaket és nagyon megtetszett, bár még csak azt a két részt láttam. Persze leszedhetném az egséz évadot és lassan már a másodikat is, de akkor tuti megnézem egy pár nap alatt és akk oda az élvezet.

Meg a másik amit nézek az a Bones. Olyan mit a helyszínelők. Ismeri valaki? Az elején elég langyi volt de nem adtam fel és mostanra nagyon tetszik!

És hát hogy vígjátéksorozatot is mondjak: My name is Earl. Már alig várom a 2. évadot!

\m/

Hozzászólás ideje:
Yeah, akkor lesz rajtam kívűl még egy Prison Break hívő! :)

Én is az vagyok, már régóta.Jó a sorozat, de nem tépem a hajamat hogy mi fog történni, ebben a Lost lekörözi(meg úgy általában mindenben).

Hozzászólás ideje:

Na de azért Obi, mi ez a Pál fordulat? :) Anno még nem volt olyan jó sorozat. :)

Hozzászólás ideje:
Na de azért Obi, mi ez a Pál fordulat? :) Anno még nem volt olyan jó sorozat. :)

Az első részek alapján kicsit untam.De a 6-7-8 részektők már megszerettem.

Hozzászólás ideje:

Örülök. :) Meglátod lesznek hullámvölgyek itt is, de összeségében nagyon jó sorozat.

Hozzászólás ideje:

Akkor jó, mert nekem már az első 2 részből is tetszik. Mi lesz akkor ha a 6-7 résznél indul csak be!!?? :)

Hozzászólás ideje:

Ide még nem is néztem be. :)

Én alapjában véve a sorozatokat nem bírom. De tavaly az unalmas időkre megkaptam a Stargate Atlantis-t. Egész jó volt, persze vannak benne sorozat-betegségek bőven, de legalább haladnak benne előre az alaptörténetben és valahogy jobb, mint az alapszéria.

Aztán az év elején a kezembe nyomtak egy DVD-t, rajta 'Prison break 1-12' felirattal.

Nagy meglepetésemre egy olyan sorozatot kezdtem el nézni, ami lazán felér a jó filmek adta feelingel. Én azt mondom, hogy csak feliratosan szabad nézni.

Persze hogy a 12 részt rövid időn belül felfaltam.

Tavasszal kaptam meg a sorozatok csúcsát: 24!

Azóta mind az 5 évadot lenyomtam, és nekem nagyon működik ez a sorozat. Ez is szigorúan eredeti hanggal. Persze a Prison is nagyon jó, majdnem olyan jó látva az első évad végét, és a második évad első 2 részét, ami igencsak jó előjelekkel kecsegtet a folytatásra.

Természetesen a lyukas időkre még ott van az Atlantis is.

Én azt szoktam, hogy több részt egyszerre nézek. Hetente egy rész a tv alapján szerintem kínzás. Inkább bevárom az egészet és aztán input.

A többi sorozat egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésemet.

Hozzászólás ideje:

Valaki mondja már el nekem hogy miről szól az a 24 és miért ez a címe egyálltalán...THX!

Hozzászólás ideje:
Valaki mondja már el nekem hogy miről szól az a 24 és miért ez a címe egyálltalán...THX!

Hát, anélkül, hogy a sorozat sajátosságát lelőném, annyit kell tudni, hogy a Los Angeles-i Terrorelhárító Egység ügyeit kísérhetjük figyelemmel, ezen belül is az egység legtökösebb csávójának ügyeit, akit Jack Bauer-nak hívnak. Főszereplő: Kiefer Sutherland. :)

Nagyon csavaros, a nézőt átverős és izgalmas sorozatról van szó. Látni kell!

Hozzászólás ideje:

A címe pedig azért 24, mert egyetlen nap történéseit meséli el, egy rész egy óra felbontásban.

Hozzászólás ideje:

Az kimaradt, hogy miért is 24.

A sorozat real-time-ban játszódik, vagyis a 45 perces rész az 45 percet mutat be. Így a 24 részes évad a Bauer egy napját mutatja be real-time-ban. Hogy miként terrorelhárítóskodik... :) Mindenesetre egyedi.

Hozzászólás ideje:

Aha. Akkor jól hallottam. Szóval akkor 5 évad az 5 ügy? :)

Mindenesetre tényleg nem hangzik rosszul.

Hozzászólás ideje:
Az kimaradt, hogy miért is 24.

Azért nam teljesen.

Hozzászólás ideje:
Aha. Akkor jól hallottam. Szóval akkor 5 évad az 5 ügy? :)

Így van.

Hozzászólás ideje:

Én sosem szerettem a 24-et, olyan mint egy hosszú B kategóriás akciófilm.

Hozzászólás ideje:

Amikor az M1-en adták először tetszett, de az utolsó rész jól betett, aztán annyi is volt.

Hozzászólás ideje:

Ki ismeri az Isteni sugallatot? Véletlenül belenéztem egyszer és azóta minden vasárnap nézem, más sorozat nincs is amit nézek...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.