Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Most nézem a 2x16-ot a Fringe-ből (bár a számozás kicsit összevissza van, mert az IMDB szerint ez 2x17), és azt látom, hogy Diane Kruger mellékszerepel benne, ráadásul úgy, hogy fel se írják a stáblistára. Nem semmi, hogy mit meg nem engednek maguknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Valaki tud ajánlani egy (vagy több) jó sorozatot? Lehetőleg ne nyomozósat vagy kórházasat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Valaki tud ajánlani egy (vagy több) jó sorozatot? Lehetőleg ne nyomozósat vagy kórházasat. Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Én most elkezdtem nézni a Vámpírnaplókat, amiről azt hittem hogy full kislányos vámpíros sorozat, főleg mivel két szépfiú a főszereplő mint a Supnatba, de mint ott is tévedtem, ennél a sorozatnál is. Nagyon kellemes, jó a sztori, bár még csak az első évad felénél tartok. De amíg a twilightot utáltam, ez nagyon jónak tűnik. Egyre jobban kavarják a dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Most nézem a 2x16-ot a Fringe-ből (bár a számozás kicsit összevissza van, mert az IMDB szerint ez 2x17), és azt látom, hogy Diane Kruger mellékszerepel benne, ráadásul úgy, hogy fel se írják a stáblistára. Nem semmi, hogy mit meg nem engednek maguknak! Nincs összevissza, csak ugye van ebben az évadban egy olyan rész ami még az elsőhöz készült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Nincs összevissza, csak ugye van ebben az évadban egy olyan rész ami még az elsőhöz készült. Ezek szerint nem láttam egy részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Ezek szerint nem láttam egy részt? Láttad azt amelyikben Charlie furcsa mód újra feltűnik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Jaja az a rész véletlenül bekerült a 2. évadba, közben az elsőhöz tartozik. De nem zavaró...annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Láttad azt amelyikben Charlie furcsa mód újra feltűnik? Nem. Az hanyas? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Nem. Az hanyas? A 11-es. Temetetlen múlt a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Valaki tud ajánlani egy (vagy több) jó sorozatot? Lehetőleg ne nyomozósat vagy kórházasat. Én most ültem neki újra a Californicationnek(Kaliforgia), valahogy nem vitt rá anno a lélek hogy elkezdjem a harmadik évadot. De két nap alatt már a negyedik évadnál tartok, HATALMAS. Mondjuk szentfazékoknak nem ajánlott, töménytelen szex, káromkodás, drogozás, ivás. Szóval a legjobb dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Mondjuk szentfazékoknak nem ajánlott, töménytelen szex, káromkodás, drogozás, ivás. Szóval a legjobb dolgok. Ilyet is ritkán olvasni egy Lost-fantól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Ilyet is ritkán olvasni egy Lost-fantól. Ne viccelj, Lostot nézni a legnagyobb lsd trip. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Trónok harca Na beindult a vérengzés rendesen Lájk. A húgica börtöne de k*rva jól nézz már ki. Ilyet is ritkán látni. Mondjuk egy alpinistát nem fogna vissza a szökés kísérlete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Trónok harca A kis sráchoz (gyk: hugica gyereke) mit szólsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. A kis sráchoz (gyk: hugica gyereke) mit szólsz? Ööööö....irigykedtem rá? Vagyis majdnem. Rossz cicire cuppant rá a kis torkos. Csinosabb mamit is találhatott volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megnéztem a Castle első évadját, és nagyon jó volt. Ám a vége ütött a legjobban! Hogy lehet így befejezni egy évadot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megnéztem a Castle első évadját, és nagyon jó volt. Ám a vége ütött a legjobban! Hogy lehet így befejezni egy évadot? Már nem is emlékszem, mi volt az első évad végén. A második az nem tetszett, a harmadik viszont a legjobb. Jó, hogy tetszik a Castle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Nagyon jó volt a 24 7. évadja, talán az eddigi legjobb. Minden benne volt, ami erőssége, hiányoztak az időhúzások, és az erőltetett szálak, úgyhogy az egyik Top10-es sorozatévad számomra. Tetszett, hogy mertek újítani 6 évad után több dolgot illetően is: - Los Angeles helyett Washington - CTU helyett FBI - Atombomba helyett CIP modul, majd a biofegyver Tony visszatérése. Kb. ez volt az első reakcióm. Kár, hogy ilyen ember lett belőle, az eddigi évadokban a kedvenceim között volt. Valahol megértem, hogy bosszút akart állni Michelle és a fia gyilkosán, viszont az ára... ártatlanokat gyilkolt (pl. Larry Moss-t, akinek az életben hagyása semmiben nem hátráltatta volna a tervét), kis híján a vírus is elszabadult a jóvoltából és ezrek haltak volna meg... A CIP modul visszaszerzésében, és a Fehér Ház elleni támadás megakadályozásában segített, de akkor is... Jack haldoklásakor többször kezdtem komolyan elhinni, hogy meghal (annak tudatában, hogy van még 1 évad), és a befejezés sem volt túl biztató. Szerencsére most Kim nem hallgatott rá, gondolom így fogja túlélni valahogy a nagypapa. Ez volt a másik ilyen reakcióm. Az újak közül Renee a legjobb, egy az egyben Jack női megfelelője, kíváncsi vagyok, lesz-e köztük valami később. Bill halála volt a legmegrázóbb az évadban. Nyilván frissíteni kell a szereplőgárdát, de igazság szerint hiányoznak a régi arcok. Főleg David Palmer, bár ez az új elnöknő talán a 2. legjobb elnök a sorozatban. Jack karaktere természetesen továbbra is kedvenc, szinte hihetetlen, hogy minden helyzettel tud kezdeni valamit. Ilyen ember szerintem nem is létezik. Sajnos már csak 1 évad van hátra, de amint tudok, nekiugrom annak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Bizony a 7. évad nagyon ott van, ahogy a 8. is király lesz. Nekem csak egy nem tetszett a 7.ben. Olyan szépen fel lett építve az egész, de a vége valahogy nem jött be ezzel, hogy Tony gonosz maradt, és a végén mégis elárulta Jacket. Pedig Jack mellett mindig Tony volt a kedvencem. Hát ezért utánozhatatlan ez a sorozat. Senki nincs biztonságban. És az egyetlen sorozat, ahol még a főszereplő is meghal 2x. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Nekem csak egy nem tetszett a 7.ben. Olyan szépen fel lett építve az egész, de a vége valahogy nem jött be ezzel, hogy Tony gonosz maradt, és a végén mégis elárulta Jacket. Pedig Jack mellett mindig Tony volt a kedvencem. Hát ezért utánozhatatlan ez a sorozat. Senki nincs biztonságban. És az egyetlen sorozat, ahol még a főszereplő is meghal 2x. Tony nem maradt gonosz (terrorista), végig a saját oldalán állt. Az más kérdés, hogy végezni akart Jack-el, de neki akkor "elvileg" már amúgy sem volt sok ideje hátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Jól van Sky állj a pártjára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. (szerkesztve) 24 7. évad Billt én is nagyon sajnáltam, jó karakter volt, mint ahogy Renee is az az elnöknővel együtt. Tony meg hát.... ő is nagy kedvenc volt Szerkesztve: 2011. Június 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Az a baj a 24-el, hogy mindent feláldoznak a hatásvadászás oltárán. Ha kiakarnak írni egy szereplőt, rögtön meg is ölik. Ez a legolcsóbb drámai hatás amit találhatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Az a baj a 24-el, hogy mindent feláldoznak a hatásvadászás oltárán. Ha kiakarnak írni egy szereplőt, rögtön meg is ölik. Ez a legolcsóbb drámai hatás amit találhatnak. Soroljam a karaktereket, akik úgy lettek kiírva, hogy életben maradtak? Nekem többek között pont az jön be a 24-ben, hogy bárki meghalhat, akármennyire jelentős szereplő. Én ezt nem érzem hatásvadásznak, persze nem vagyunk egyformák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Got 9 Hú, de durva rész volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Soroljam a karaktereket, akik úgy lettek kiírva, hogy életben maradtak? Igen, éppen ez a baj. Fellehet sorolni azokat akik életben maradtak, 8 évad alatt. Mondjuk ez inkább vicces mint hogy baj lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Got 9 Hát igen az volt. Nem semmi ez a történet, sorozat. A főszereplőtől simán megválnak. Kíváncsi vagyok, hogy ezután milyen lesz a háború végkimenetele. És ki lesz mostantól a főszereplő. Egyedül Khaleesi és még valaki sorsát tudom, mert hülye haverom elmondta. Nagyon jó évadzáró előtti rész volt, bele se merek gondolni, hogyha ez ilyen volt, akkor az évadzáró milyen lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Az utolsó rész jön? Piszok kíváncsi vagyok a végére, aztán nyáron irány a könyvek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Trónok Harca Tehát megvolt Eddard kivégzése, sokkoló volt ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.