MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Na, basszus, én mondtam a 3. világot, de ti nem hittetek nekem. Még nem biztos Én az első évad után cancelt adtam neki. Persze ez ne szegje kedved. Szerintem a 2. évad közepe volt nagyon rétestészta-effektus, egy rakat részen keresztül csak semmitmondó, főszálhoz közenincs részek mentek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Szerintem a 2. évad közepe volt nagyon rétestészta-effektus, egy rakat részen keresztül csak semmitmondó, főszálhoz közenincs részek mentek. Bár lehet, hogy inkább ott adtam fel. Már erre se emlékszem pontosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Műfajilag Sci-fi, az elején főleg különálló epizódokból áll. Központi témája a különböző megmagyarázhatatlan rejtélyek boncolgatása, bár inkább áltudományos, semmint valódi tudomány állna mögötte. Akkor tulajdonképpen X-akták 2? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Bár lehet, hogy inkább ott adtam fel. Már erre se emlékszem pontosan. Látom, hogy nem hagyott mély nyomokat benned Akkor tulajdonképpen X-akták 2? Nem egészen, ott földönkívüli életről meg ilyenekről volt szó, itt meg... a többi meg spoileres. X-aktákból nem sokat láttam, valamiért nem ugráltam érte, nekem ez jobbnak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. http://www.youtube.com/watch?v=9TxMkF7BHKQ&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Köszi! Lehet vetek rá egy pislantást. Szerintem érdemes megpróbálnod, érdekes sorozat, a többi felhozatalhoz képes pedig kellően egyedi is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Chuck 5x02 címe: Chuck vs. Bearded Bandit lesz. Roppant találó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Én az első évad után cancelt adtam neki. Persze ez ne szegje kedved. Nem fogja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Obi1: hát darára tettem a Breaking Bad-et. Ez az első 2 rész annyira kiábrándító volt és semmi nem történt benne, hogy inkább majd egyben nézem meg. Dzséjt: Fringe egy nagyon jó kis sorozat. Érdemes bepróbálni és hát...na... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Bezony. Hát na... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. (szerkesztve) 24 Season 7. Remek évad volt, talán az egyik legjobb. Szokás szerint volt benne pár váratlan fordulat és végig feszes volt a tempó. Az izgalom faktor is magas volt, mint mindig!! Jack Bauer karakterében szerintem még mindig rengeteg potenciál van. Na jöhet is a 8. (utolsó) évad! Szerkesztve: 2011. Július 27. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. A 8. évad sem rosszabb az előzőnél Biztos az is fog tetszeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. (szerkesztve) Szerkesztve: 2011. Július 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Dzséjt: Fringe egy nagyon jó kis sorozat. Érdemes bepróbálni és hát...na... Hát... na... Ez eddig a legjobb ajánló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Obi1: hát darára tettem a Breaking Bad-et. Ez az első 2 rész annyira kiábrándító volt és semmi nem történt benne, hogy inkább majd egyben nézem meg. Dzséjt: Fringe egy nagyon jó kis sorozat. Érdemes bepróbálni és hát...na... Hát ööö... na Én láttam már szebb nőt Olívia Dunham ügynöknél, de hát... na Ez a kép tényleg egész jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. http://www.youtube.com/watch?v=80y9Yw6THtA&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Lefogadom hogy ezek Wal valamelyik spéci drogjától pörögtek úgy fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Az tuti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. A következő Comic Con-on el kéne kérni tőle a receptet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Előbb oldjuk meg, hogy odajussunk Aztán jöhetnek a spéci kívánságok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. (szerkesztve) Látta valaki itt a Harper's Islandot? Most néztem meg a pilotát belőle és egész jónak tűnik. Aki nem ismeri pár szóban leírnám: Egy sziget, 25 ember és 1 közülük gyilkolja a többit. Egy 13 részes thriller sorozat. És ki lehet a gyilkos? SupNatosoknak: talán Bobby? vagy esetleg Ruby? Kell még ok rá, hogy valaki elkezdje néznI? Ha valakit érdekel, itt a szereplők listája, lehet majd lehúzogatni róla a halottakat http://www.sorozatguru.info/wp-content/uploads/2009/04/harpersisland_ad_001.jpg Szerkesztve: 2011. Július 27. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Én annak idején néztem. Egyszer mindenképp megéri megnézni, utána persze már nem az igazi, ha tudod, ki a gyilkos. Meg nekem a vége se jött be, a gyilkos indítéka nagyon erőltetett. Bobby-n és Ruby-n (ő szőkén azért jobb volt ) kívül még a Ronald nevű fickó is szerepel benne a bankrablós-alakváltós részből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. a Ronald nevű fickó is szerepel benne a bankrablós-alakváltós részből. Tudtam, hogy ismerős valahonnan, de nem ugrott be Nekem Ruby így is bejön, de tény, hogy szőkén valóban szebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. kudar, Oldie: Csinos nőkkel akartok egy sorozatot eladni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. kudar, Oldie: Csinos nőkkel akartok egy sorozatot eladni? Hát ha egyszer sört nem reklámoznak benne :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Hát ha egyszer sört nem reklámoznak benne :D Pedig ingyen sörrel meg tudnátok duplázni a nézettséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Én annak idején néztem. Egyszer mindenképp megéri megnézni, utána persze már nem az igazi, ha tudod, ki a gyilkos. Meg nekem a vége se jött be, a gyilkos indítéka nagyon erőltetett. Bobby-n és Ruby-n (ő szőkén azért jobb volt ) kívül még a Ronald nevű fickó is szerepel benne a bankrablós-alakváltós részből. Dettó. Én is így vagyok, voltam vele. Egyszer jó volt, másodszorra már sok lenne, és a vége nekem se jött be. Annyira jó volt az egész, és a végével elcseszik...de akkor látomnem csak én voltam így vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Frenkie: mégis mi mással? jó történettel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. (szerkesztve) Dettó. Én is így vagyok, voltam vele. Egyszer jó volt, másodszorra már sok lenne, és a vége nekem se jött be. Annyira jó volt az egész, és a végével elcseszik...de akkor látomnem csak én voltam így vele. Aham. Szóval készüljek fel, hogy a vége sz*r, de maga a sorozat jó. Ok, ezt el tudom viselni Kösz srácok! Szerkesztve: 2011. Július 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Obi1: hát darára tettem a Breaking Bad-et. Ez az első 2 rész annyira kiábrándító volt és semmi nem történt benne, hogy inkább majd egyben nézem meg. Hmm.. hát úgy látszik ez a sorozat darára termett, lehet hogy én is így fogok tenni. Pedig eléggé vártam. Na jöhet is a 8. (utolsó) évad! Egyik legjobb évad szerintem, főleg az utolsó pár epizód. Látta valaki itt a Harper's Islandot? Most néztem meg a pilotát belőle és egész jónak tűnik. Én anno bepróbáltam, de nagyon nem jött be. Nem tudom már mi volt benne ellenszenves, talán a forgatókönyv meg a szereplők. Pedig imádom az Agatha Christie könyvet a témából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.