Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. 0:19-től jön a lényeg. http://www.youtube.com/watch?v=u1dIbxHZOWs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. (szerkesztve) Jajjj... ezt is de várom már!! Köszi Sky!! Kár, hogy utolsó évad lesz. Nem sok sorozat maradt, amit nézek: Dexter Chuck... de ugye utolsó évad jön TCW Eureka ... de ebből is utolsó évad jön majd Olykor, mikor kedvem úgy hozza, akkor tolok egy kis Dr. House-t (már 2 éve nem hozta úgy a kedvem, szóval lesz mit bepótolni ebből is) Több nincs, pedig régen meglehetősen sok sorozatot követtem figyelemmel.... többségük vagy véget ért, vagy kaszát kapott. ... és ennyi maradt. (1 év múlva ezekből is ki fog hullani 3). Szerkesztve: 2011. Szeptember 1. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Jajjj... ezt is de várom már!! Köszi Sky!! Kár, hogy utolsó évad lesz. A Fringe-nek a 4. évad lesz az utolsó? Ezt miből gondolod? Vagy lemaradtam valamiről? Egyébként egész egy rugóra jár az agyunk sorozatok terén. Chuck, 24, Fringe, Lost, TCW... Ha bízol az ízlésemben, akkor kezd el a Supernaturalt! Örök kedvenc, szerintem neked is bejönne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Bizony az utolsó évad lesz, legalábbis jelen állás szerint. Pár hónappal ezelőtt (még tartott a 3. évad sugárzása) az sem volt biztos, hogy berendelik a 4. évadot. Facebookon is alakult egy SAVE FRINGE profil még akkor, amikor kétesre állt a dolog. Csatlakoztak is sokan. Szóval sajnos nagyon úgy tűnik, hogy utolsó évad lesz. Az ízlésedben abszolút bízom egyébként csak valamiért a Supernatural ezidáig sohasem vonzott, de lehet, hogy majd bepróbálom.... köszi a tanácsot/tippet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. 0:19-től jön a lényeg. Kezdenek uncsik lenni ezek az elmúlt részekből összevágott promikák. Ami azt illeti én már rájuk is untam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Valami újat már én is megnéznék a negyedik évadból. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Supernatural rajongóknak, a Pro Video végre válaszolt a magyar DVD kiadást illetően feltett kérdésemre: "Rövid távú terveink között nem, de hosszabb távú terveink között szerepel a sorozat kiadása, sajnos egyenlőre ennél többet én sem tudok." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Jajjj... ezt is de várom már!! Köszi Sky!! Kár, hogy utolsó évad lesz. Chuck... de ugye utolsó évad jön Mindkettőből utolsó évad jön?? Szomorú lettem ezektől a hírektől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Kezdenek uncsik lenni ezek az elmúlt részekből összevágott promikák. Ami azt illeti én már rájuk is untam. Ami azt illeti, én is, de a semminél mégiscsak jobbak. A poszter is jó, bár tuti, hogy ez sem friss promó anyagból készült. Supernatural rajongóknak, a Pro Video végre válaszolt a magyar DVD kiadást illetően feltett kérdésemre: "Rövid távú terveink között nem, de hosszabb távú terveink között szerepel a sorozat kiadása, sajnos egyenlőre ennél többet én sem tudok." Ez remek hír! Legalábbis annál, hogy "soha", mindenképp biztatóbb. Végül is, a 3. évadot is leadták szinkronosan, pár év szünet után. Úgyhogy szerintem a DVD-kiadás sem reménytelen. Azon egyébként nagyot néztem, hogy nincs rá igény. Tudtommal rengetegen szeretik ezt a sorozatot, és ha csak ezek fele megvenné a kiadványt, már nem járna rosszul a kiadó. Sőt... Mindkettőből utolsó évad jön?? Szomorú lettem ezektől a hírektől Chuckból biztos, Fringe-ben én viszont még reménykedem. Bár ezt a főszálat már nem lehet sokáig húzni, a sorozatban még sok potenciált látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. a semminél méiscsak jobbak. Én ezt csak akkor mondanám ha nem zavarna hogy mindig ugyanazt nyomják a "Hova tűnt Püspök Peti?"-vel az élen. A poszter is jó, bár tuti, hogy ez sem friss promó anyagból készült. Annyira friss nem lehet mert egy korábbi negyedik szezonos pószteren Livi szinte ugyanúgy díszeleg mint emezen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Riddick, Sky: csatlakozom hozzátok, én is ezeket a sorozatokat nézem, néztem (+ House). Valaki mondott nekem egy híres Sci-Fi sorozatot, de nem jut eszembe a neve. Nekem azt ajánlották. Majd ha eszembe jut, mondom nektek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Köszi Donát, szeretettel várom a címet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megnéztem a 24 negyedik évadának első részét. Nem kellett volna Későn fekszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megnéztem a 24 negyedik évadának első részét. Nem kellett volna Későn fekszem Nem tartottál túl nagy szünetet a 3. és a 4. évad között. Hiába, ami jó, az jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Frindzs S04E01 promo képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. 24 4x4 Ennek az Erin-nek kéne egy spin-off. Valami olyasmi ahol 24 órán keresztül csak d*gják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Chuck 5. évad, semmi infó a sztoriról, de az egyik színész igen neves ebben a közegben, ezért dugtam spoiler mögé, hátha valaki akkor akar majd meglepődni (mármint aki még nem tudja, hogy játszani fog benne). A lényeg, hogy Zachary "Chuck" Levi és Josh "Gorman" Gomez hülyéskedik ezzel a bizonyos valakivel a forgatási szünetben. Ha nem tudnátok, hogy az a fickó ott Mark Hamill, felismernétek? http://youtu.be/9hYUxaaAHlw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Chuck 5. évad, semmi infó a sztoriról, de az egyik színész igen neves ebben a közegben, ezért dugtam spoiler mögé, hátha valaki akkor akar majd meglepődni (mármint aki még nem tudja, hogy játszani fog benne). A lényeg, hogy Zachary "Chuck" Levi és Josh "Gorman" Gomez hülyéskedik ezzel a bizonyos valakivel a forgatási szünetben. Ha nem tudnátok, hogy az a fickó ott Mark Hamill, felismernétek? http://youtu.be/9hYUxaaAHlw Ez óriási. Az öreg Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Én ezt csak akkor mondanám ha nem zavarna hogy mindig ugyanazt nyomják a "Hova tűnt Püspök Peti?"-vel az élen. Jelenleg ez a legfontosabb és legérdekesebb oldala a Fringe-nek, azért nyomatják ennyire Chuck 5. évad, semmi infó a sztoriról, de az egyik színész igen neves ebben a közegben, ezért dugtam spoiler mögé, hátha valaki akkor akar majd meglepődni (mármint aki még nem tudja, hogy játszani fog benne). Megnéztem: Nem biztos, hogy felismerném, de azt el tudom képzelni, hogy ismerős volna, és idővel beugrik Vagy egyszerűen simán leesik, mert a Chuckban nem lehet megszámolni a SW utalásokat, annyi van Nem tudom, de valahogy nem vagyok meglepődve azon, hogy szerepelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Váááááá... ezek hülyék! Óriási! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Jelenleg ez a legfontosabb és legérdekesebb oldala a Fringe-nek, azért nyomatják ennyire Ja erre magamtól is rájöttem de ez semmit se tud változtatni azon hogy unom. Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Váááááá... ezek hülyék! Óriási! :D H*lyék, de ugyanakkor aranyosak is, szóval simán hozzák a formájukat És igazán illik oda az az illető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. H*lyék, de ugyanakkor aranyosak is, szóval simán hozzák a formájukat És igazán illik oda az az illető Én itt a "hülyét" abszolút jó értelemben mondtam. IMÁDOM ŐKET! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Tudom, hogy nem rossz értelemben írtad Én meg kiegészítettem a magam véleményével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Tudom, hogy nem rossz értelemben írtad Én meg kiegészítettem a magam véleményével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. (szerkesztve) Közben egy 5. évados háttérkép is kikerült. Morgan-en gyűrű? Csak nem utalnak valamire? Szerkesztve: 2011. Szeptember 4. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Jó kis kép (csak lenne kisebb felbontásban is ). Morgan is neki áll nősülni Na jó, vicceltem. Nincs igazán ötletem rá az álcáson kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. A kép tetszik, csak az nem, hogy kb annyi kreativitás van benne mint egy első évados promóképben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Igaz Az átlag sorozatnéző is össze tudna pakolni jobbat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. A kép tetszik, csak az nem, hogy kb annyi kreativitás van benne mint egy első évados promóképben. Szerintem jó kis csoportkép, az eddigiek közül talán az egyik legjobb. Nem is emlékszem másik olyan képre, amin megtalálható az összes fontosabb karakter, úgyhogy ideje volt egy ilyesminek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.