kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Bomarr hihetetlen mennyire egyezik ebben az ízlésünk. Szinte teljesen ugyanezt gondolom mint te. Én a doktor 5x2őt is láttam, majd írj róla. amúgy szinkronosan nézed? Amikben nem értek egyet: A runaway brideben Donna nagyon idegesítő volt számomra, de annál jobban bírtam a 4. évadban. És érdekes, hogy amikre te 10est adtál részekre, Zsíremberkés és amikor a csapat követi a Doktort számomra a 2 leggyengébb rész volt talán. A 4 évadban kb 4 rész volt számomra ami gyengébb volt, és nem hozta a szintet. Amúgy szinte minden másban egyetértek veled, ahogy az új Doktort is nagyon bírom, nagyon vártam már Mattet, de azért megkönnyeztem David kilépését. És hát Amy (L) Imádom. Nekem már a Doktor a háttérképem, csengőhangom, és igen, bekerült már a TOP5 sorozatomba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. A negyedik évad végéig szinkronosan néztem. A specialokat és az ötödik évadot már felirattal. Egyébként abban, hogy a Runaway Bride-ban nem idegesített Donna, valszeg az is benne van, hogy nem szinkronosan néztem. Legalábbis mikor először meghallottam a negyedik évadban magyar hanggal szoknom kellett és engem is idegesitett, igaz csak rövid ideig. Ötödik évad második rész: Most fejeztem be. Nagyon sanszos, hogy ez az ötödik évad lesz a kedvencem. Elképesztő menyire jó volt a sztori. Gyakorlatilag öt percenként dobtak be egy óriási ötletet. Érdekes látni, hogy mennyire más az új Doktor: mikor közli Amy-vel, hogy ezután hazaviszi és ennyi volt, nagyon meglepődtem. A végén az ölelkezésük nagyon bájos volt. Jó jel, ha már az elején ilyen jól bánnak az érzelmekkel. A hátterem egyébként egy hete már nekem is Doctor Who-s. Bár még messze voltam tőle, de már akkor is a tizenegyedik doktor + Amy-set választottam. Egyébként ezt (csak az enyém szélesképernyős és nincsenek rajta feliratok... most nem találtam meg ugyanazt a képet) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Dexter Hatalmas kezdés volt, mindenki hozta a régi formáját. Masuka professzor, a párbeszédek......majd lefordultam olykor a székről. :D Kíváncsi leszek, hogy mi sül ki Adama kapitányos dologból, viszont hiányoltam némi kontaktot Quinn meg Dexter között a kis titkukról. No majd legközelebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Dexter Milyen titkuk is volt? Amúgy van egy olyan érzésem hogy nem Batista lesz az új főnök, hanem mondjuk Deb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Dexter Milyen titkuk is volt? Amúgy van egy olyan érzésem hogy nem Batista lesz az új főnök, hanem mondjuk Deb. Nem emlékszel az előző évadra? Tessék megnézni az utolsó részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Dexter Amúgy van egy olyan érzésem hogy nem Batista lesz az új főnök, hanem mondjuk Deb. Ez nekem is eszembe jutott már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Fringe 4/3 De jó rész volt! Kész info dömpinget kaptunk. A két Peter valóban úgy halt meg, ahogy Donát kigondolta, Nina és a MD pedig létezik, nagyon meglepődtem volna, ha mégsem. Logika szerint lenniük kell. Á, és Olivia meg álmodik Peterről, nagyszerű, valami ilyet vártam A fiú sztorija is nagyon jó volt, bár végül az nem derült ki, hogy Gus honnan a fenéből termett. Azért az ilyenek ki szoktak derülni, nem? Szerintem valami környezeti mutációféle lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Castle 4/3 Jó volt, bár semmi extra csak a szokásos. Kezdek rájönni, hogy ennek a sorozatnak nincs íve, igazából sehová se akar eljutni, csupán minden résszel egy bűnügyi történetet mesél el. Így viszont kezd unalmassá válni az egész. Az is nyilvánvaló, hogy Castle és Beckett miért nem jönnek össze. A sorozatnak egyfajta hajtórugója kettejük levegőben lógó kapcsolata. Szerintem az alkotók be vannak sz*rva attól, hogy ha összehozzák őket akkor érdektelenné válik az egész. Ezért addig húzzák a dolgot amíg lehet. Tanulhattak volna a Chuck csapattól e téren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Teljes mértékben egyet értek. Ha nem kezdenek valamit az írók, kifullad a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Fringe Szuper volt minden, kivéve, hogy kicsit elszakadtak a Minta elmélettől, mivel nem tudtuk meg, hogy honnan is termett elő az a "gomba". Nem kéne visszatérni érzésem szerint a különálló esetekhez. Van egy nagyon jó főszálunk amit lehet folytatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Ody én ezért tettem már tavaly darára a Castlet. Jó, de nem fogok rá minden héten várni. Bomarr. Most kezdték el adni a Doktor 5. évadát szinkronosan, és szerintem ugyanolyan jó, mint eddig. (Bár eredetiben is nagyon jó, csak muszáj felirattal nézni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Teljes mértékben egyet értek. Ha nem kezdenek valamit az írók, kifullad a sorozat. Te is megtaláltad a magyar feliratot? A hosszupuskán ne keresd. Ody én ezért tettem már tavaly darára a Castlet. Jó, de nem fogok rá minden héten várni. A karakterek jók, ezért nézem minden héten. Még. Az idei évadban gyorsan elintézték az első részben a cliffhangert, azóta tökölés van. Castle elvileg nyomozgat Kate anyjának gyilkosa után. Azóta ebből egy másodpercet se láttunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Te is megtaláltad a magyar feliratot? A hosszupuskán ne keresd. Őszintén, egyáltalán nem kerestem. A Castle-t általában felirat nélkül vagy angol felirattal nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Te is megtaláltad a magyar feliratot? A hosszupuskán ne keresd. Akkor be lehetne rakni ide, mert én csak a hosszupuskát követem, mást nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Akkor be lehetne rakni ide, mert én csak a hosszupuskát követem, mást nem. Berakom ide, de a neten kb. 10 másodperc alatt meg lehet találni. Castle S04E03 hun felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Köszi Sajnos nincs türelmem (elég idő híján) figyelni, hogy melyik sorozathoz kerül felirat a hp-ra, és melyikhez nem Keresgélni sem sok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. (szerkesztve) Az eheti Fringe is jó volt. Kezdem megszokni a jelenlegi felállást (ami az 1. rész után még furcsa volt). Jó, hogy továbbra is vannak különálló ügyek, és a főszál csak lépésenként halad előre a maga tempójában részről részre. Nem lenne túl logikus, ha egy ilyen dolgot megválaszolnának 3 rész alatt. Szerintem 5-6 rész még biztos eltelik a jelenlegi felállásban (megváltozott "narancssárga" idővonal), a visszaállásra viszont már most nagyon kíváncsi vagyok. Waltert szívszorító volt így látni, de a rész végén legalább felderülhetett, hogy mégsem őrült meg teljesen. Érdekes, hogy Olivia is "látja" Petert, bár jobban belegondolva az lett volna a furcsa, ha pont vele nem próbál kapcsolatba lépni. Ja, és jó, hogy végre kiderült a Peter halála és MD kérdés is. Így tovább, és jó évad lesz ez is! Szerk.: A következő rész promója lemaradt: http://www.youtube.com/watch?v=wBfD2knqLKs Szerkesztve: 2011. Október 9. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Fringe Szerintem sem rossz, hogy vannak különálló ügyek, pedig eddig azok csak idegesítettek, most meg valahogy nem. Nem kell mindent azonnal megválaszolni Csodálkoztam volna, ha Olivia nem látja Petert valamilyen formában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. (szerkesztve) Nekem is bejött az eheti Frindzs. Úgy tűnik minél előbbre haladnak ebben a szezonban annál jobb részek jönnek. Nem lepne meg ha az Aszpirin-Fülöp-Nina trió is elkezdene valamikor Petiről látomásozni. A következőben Wal végre a tettek mezejére lép. http://www.youtube.com/watch?v=NDZk_tV_V6w Szerkesztve: 2011. Október 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. (szerkesztve) A következőben Wal végre a tettek mezejére lép. Az ilyen problémák megoldása amúgy is neki valók És most személyesen is érdekelt az eredményben Aszpirinék vizionálásában nem vagyok annyira biztos, ők érzelmileg nem kötődnek annyira Peterhez, mint Liv és Walter. Szerkesztve: 2011. Október 9. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. ők érzelmileg nem kötődnek annyira Peterhez, mint Liv és Walter. Ez az én agyamon is átfutott már. Épp ezért nem is vagyok igazán biztos abban hogy bekövetkezhet de kis mértékben mégis valószínűnek tartom. Ha nem lenne belőle semmi akkor tutira nem érezném úgy hogy sokat vesztettem mert nem hiszem hogy nagy jelentősége lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Eszméletlen volt a Breaking Bad finálé. Nézzed kudar, nézzed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Eszméletlen volt a Breaking Bad finálé. Nézzed kudar, nézzed. Vége van? na akkor a jog/ászok vége után azt nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Eszméletlen volt a Breaking Bad finálé. Nézzed kudar, nézzed. Végleg vége? Mert akkor elkezdem nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Végleg vége? Mert akkor elkezdem nézni. Bocsi Frenki de de nem hinném:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Bocsi Frenki de de nem hinném:D Abból gondoltam, hogy finálét írt Obi1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Frenkie, nézd meg az OZ-t. Ezer éve vége, ajánlottam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Frenkie, nézd meg az OZ-t. Ezer éve vége, ajánlottam is. Már a gépemen is van vagy ezeréve. :D Mégpedig pont azért mert ajánlottad. Hogy mikor kezdem el az rejtély. Mondjuk csütörtökig betegállományban vagyok, vagy esetleg majd november első hetében amikor szabin leszek egy hétig. De mindenképp meg fogom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Abból gondoltam, hogy finálét írt Obi1. Évadfinálé. De szerintem nyugodtan kezdd el nézni, még elvileg 9 hónap van a következő évadig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Dexter 6/2 Jó kis rész volt. Szegény Debra, pasi ügyekben mindig balszerencsés, remélhetőleg főnöknek nagyon jó lesz. Batistát sajnálom, főleg, hogy az ex miatt szív (bár Debra érdemeit ez nem érinti), nagyon szimpi karakter, és főnökként lett volna valami igazán plusz benne. Már nem emlékszem, ki írta, hogy nem biztos, Batista lesz a hadnagy Jó meglátás volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.