Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Van már felirat a Chuck-hoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Hp-n még nem láttam, angollal néztem, mert a Chuck nem annyira nehéz. Erről eszembe jutott, hogy szerepelt pl. a subsidiary szó is, ami mostanában ragadt rám az angolon, sose gondoltam volna, hogy egy ilyen sorozatban hallom vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Hp-n még nem láttam, angollal néztem, mert a Chuck nem annyira nehéz. Erről eszembe jutott, hogy szerepelt pl. a subsidiary szó is, ami mostanában ragadt rám az angolon, sose gondoltam volna, hogy egy ilyen sorozatban hallom vissza Köszi, akkor várok tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Ellencsapás S02E05-06 is kilőve. Nagyon belehúztak a skacok. Hullanak a szemétládák mint a legyek de SAS-ék se mondhatják el magukról hogy ők a szerencse fiai. A bánatba tolták el a Fringe-t. Rossz vége lesz ennek. Már el is kezdődött a folyamat. Egy rakatnyi Frindzs-rajongó fejezte ki elégedetlenségét a halasztás miatt. Rendesen lehúzzák a FOX-ot amiért a baseball miatt elodázták Liviék kalandjait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Ma még én is megnézzem ezeket a részeket. Most a négy napos szünet alatt le akarom darálni a maradék részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Van már felirat a Chuck-hoz? A két fordító közül az egyik (Snyecc) már nem tudta elvállalni az utolsó évad fordítását, így Halamita egy új társfordítóval vágott neki az epizódnak. Az ígéreteik szerint, ma estére várható a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. A két fordító közül az egyik (Snyecc) már nem tudta elvállalni az utolsó évad fordítását, így Halamita egy új társfordítóval vágott neki az epizódnak. Az ígéreteik szerint, ma estére várható a felirat. Köszi! Ámbár most Umbara felingem van, szóval kicsit jegelem a sorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Úgy láttam, hogy Alias is keres társfordítót a Castle-hez. Remélem, gyorsan akad valaki, hogy ne húzódjon hetekig egy-egy részhez a felirat elkészítése, mint tavaly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Úgy láttam, hogy Alias is keres társfordítót a Castle-hez. Remélem, gyorsan akad valaki, hogy ne húzódjon hetekig egy-egy részhez a felirat elkészítése, mint tavaly. Ámen! Bár angolul szoktam megnézni, Espositot alig lehet érteni, és néha Ryannak is vannak érdekes szófordulatai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Ma még én is megnézzem ezeket a részeket. Most a négy napos szünet alatt le akarom darálni a maradék részeket. Reméljük kitart a defi-zoxigén-glettelőanyag trió a szezon végéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Chuck 5x01 felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Köszi Dzséjt! "You must understand this!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. (szerkesztve) Nagyon jó volt a mostani SupNat is. Kicsit elkezdték kavarni a kakit is, főleg a rész végén történtekkel, de azt hiszem tetszeni fog a Crowleys vonal. De hogy sam és dean megint összevesztek, az már kezd kicsit uncsi lenni. Update: most néztem meg a köv rész bemutatóját és itt már megint együtt vannak? na lol...akkor sok értelme volt ezt az Amys dolgot titkolni, ha aztán meg ennyivel letudják. Szerkesztve: 2011. Október 30. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Nagyon jó volt a mostani SupNat is. Kicsit elkezdték kavarni a kakit is, főleg a rész végén történtekkel, de azt hiszem tetszeni fog a Crowleys vonal. De hogy sam és dean megint összevesztek, az már kezd kicsit uncsi lenni. Update: most néztem meg a köv rész bemutatóját és itt már megint együtt vannak? na lol...akkor sok értelme volt ezt az Amys dolgot titkolni, ha aztán meg ennyivel letudják. Nem rég megbeszélték, (Rufus halála után) hogy rövid az élet - főleg az övék, kár gyűlölködéssel tölteni. Amúgy meg Samnek még így is több van a számláján, mint Deannek. Nem mindegy, hogy egy démont választasz a bátyád helyett, aztán kiengeded Lucifert, vagy megölsz egy "jó" szörnyet, aki potenciálisan továbbra is veszélyes. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz az Impalával. Remélem 1-2 résznél nem mellőzik tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Reméljük kitart a defi-zoxigén-glettelőanyag trió a szezon végéig. Na ez a hatodik rész végi leszámolás nem volt semmi. De ezzel a névvel már az idegbajt hozzák rám. Fel tudják húzni az embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Jó volt a Chuck. Felállították az új ellenséget. Sarah pedig még mindig szép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Jó volt a Chuck. Felállították az új ellenséget. Sarah pedig még mindig szép. Hát igen, azt hiszem, Sarah engem is megtört volna. Az is tetszett a részben, hogy olyan első/második évados hangulata volt. Chuck a kocsiban maradt, a csapat bajba került, erre jött Chuck és a maga szerencsétlen, vicces módján, nuku kung-fuval kimenekítette őket. Pont, mint régen. Amúgy kíváncsi vagyok, ki az a titokzatos főnök, akiről Decker beszélt. A háttérben ott volt a CIA logója, vagyis ők CIA-sok. Azaz a CIA igazgatója állhat a háttérben? De az Langston Graham volt, aki ugye a második Intersecttel együtt Föld körüli pályára állt. Sosem derült ki, ki lett az utódja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Hát igen, azt hiszem, Sarah engem is megtört volna. Az is tetszett a részben, hogy olyan első/második évados hangulata volt. Chuck a kocsiban maradt, a csapat bajba került, erre jött Chuck és a maga szerencsétlen, vicces módján, nuku kung-fuval kimenekítette őket. Pont, mint régen. Amúgy kíváncsi vagyok, ki az a titokzatos főnök, akiről Decker beszélt. A háttérben ott volt a CIA logója, vagyis ők CIA-sok. Azaz a CIA igazgatója állhat a háttérben? De az Langston Graham volt, aki ugye a második Intersecttel együtt Föld körüli pályára állt. Sosem derült ki, ki lett az utódja... Engem az érdekel jobban, hogy miért kell elbuknia Chuck -nak? Egyáltalán miért foglalkoznak már vele, hisz nincs benne az Intersect. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Hát igen, azt hiszem, Sarah engem is megtört volna. Amúgy kíváncsi vagyok, ki az a titokzatos főnök, akiről Decker beszélt. A háttérben ott volt a CIA logója, vagyis ők CIA-sok. Azaz a CIA igazgatója állhat a háttérben? De az Langston Graham volt, aki ugye a második Intersecttel együtt Föld körüli pályára állt. Sosem derült ki, ki lett az utódja... Eh, pasik, ennyit nem bírnak ki... Ha a CIA főnöke az, akkor akár még az én teóriám sem túl meredek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Eh, pasik, ennyit nem bírnak ki... De nem ám. Mekkora volt a vágás itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Na ez a hatodik rész végi leszámolás nem volt semmi. Annak az a fénypontja mikor az egyik magára dobja a gránátot. De Scott se cicózott. Frankón elintézte azt a fazont a kórházban. Azon meg szakadtam amikor kiabált hogy szedjék már le róla a hullát. De ezzel a névvel már az idegbajt hozzák rám. Fel tudják húzni az embert. Azzal engem is húztak egy ideig de később kiderült hogy szinte feleslegesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Eh, pasik, ennyit nem bírnak ki... Bevallom férfiasan, NEM! Szerintem itt még Casey is megtört volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Annak az a fénypontja mikor az egyik magára dobja a gránátot. De Scott se cicózott. Frankón elintézte azt a fazont a kórházban. Azon meg szakadtam amikor kiabált hogy szedjék már le róla a hullát. Azzal engem is húztak egy ideig de később kiderült hogy szinte feleslegesen. Megnéztem a nyolcadik részt is, többihez még nincs felirat. Ezek szerint ez az Allan volt az az ügynök akit kerestek és lenne még egy másik akit Trójai Falónak hívtak? Kicsit elvesztem olykor a fonalat. Amúgy a két "Rambón" jót röhögtem, hatalmas ahogy beszólnak egymásnak. "- Sz*rul nézel ki. - Köszi. Nem aludtam. - Igen? Szép lány, ugye? - Dögös. - Igen? Megcsinált Mindent, amit akartál? - Ja. Jó kislány. Nagyon tehetséges. - Ez remek. Leeresztetted, amikor végeztél?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Bevallom férfiasan, NEM! Szerintem itt még Casey is megtört volna. Főleg, ha Carina volna vele szemben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Dexter negyedik-ötödik évad kivégezve. Óriási sorozat! Eddig talán a legmeglepőbb Rita halála volt. Korábban nem gondoltam, hogy egy ennyire fontos karaktertől meg mernek szabadulni. Viszont ahogy Dexter egyre többet hibázik, úgy a mázli-faktor is növekszik. Ami engem a legjobban meglepett: az FBI elakarja kapni Trinity-t (szinkronban: Szentháromságot). Gyanítják, hogy ő ölte meg Dexter feleségét is, de nem tudják mi a kapcsolat. Tényleg senkiben nem merül fel ahogy keresik a kapcsolódást, hogy Trinity hátramaradt családjának megmutassák Dexter képét... ez tényleg csak egy külsős zsarunak jut eszébe? De a sorozat az ilyenek ellenére is óriási. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Bomarr, vigyázz mit kívánsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Miért, mit kívánt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Ja jól van félreolvastam, azt hittem még csak a 4. évadot láttam, mert ugye: az 5. évadban elkezdenek utána járni, hogy mi köze lehetett Dexternek a gyilkoshoz. De látom azon már túl van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megnéztem a nyolcadik részt is, többihez még nincs felirat. Ezek szerint ez az Allan volt az az ügynök akit kerestek és lenne még egy másik akit Trójai Falónak hívtak? Kicsit elvesztem olykor a fonalat. Allen kicsit megszívatott mert nagyban találgattam ki lehet a tégla és arra gondoltam mekkora lenne már ha Grant lenne az. Szóval kicsit nagyobb durranást vártam de végül is jó ez így. A "Trójai faló" valószínűleg Latif titkos tömegpusztító fegyvere. Allen mondta hogy valami amivel még több embert ölhet meg. SAS-ék ráálltak a dologra így gondolom nemsoká kiderül hogy pontosabban mi is az. Felirat ide vagy oda holnap szerintem megnézem a kilencest és a tízest. Max megnézem majd újra őket ha lesz felirat. Amúgy a két "Rambón" jót röhögtem, hatalmas ahogy beszólnak egymásnak. Nagyon lazák a srácok. Nem kímélik egymást. "Kicsit korán van a Halloween-hez, bajnok." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Dexter negyedik-ötödik évad kivégezve. Óriási sorozat! Jó, hogy ismét belevágtál A 3. egy gyengébb szezon volt, de remekül tudtak utána újítani és folytatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.