Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Másfél perces előzmény a The Doctor, The Widow and The Wardrobe-hoz. The Doctor, The Prequel to The Doctor, The Widow and The Wardrobe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. The Silence Says: Find the Doctor: És Amyt és Roryt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. The Silence Says: Find the Doctor: És Amyt és Roryt! Akárhányszor visszacsukom a spoiler fület, mindig elfelejtem, mi van mögötte. Az gáz? Amúgy megtaláltam a Doktort, Amy-t és Rory-t is. Meg az űrhajóst, a bajszos fickót, Rivert, az űrhajós sityakos Csendfickót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Köszi a Dexi videókat, jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Másfél perces előzmény a The Doctor, The Widow and The Wardrobe-hoz. The Doctor, The Prequel to The Doctor, The Widow and The Wardrobe Nagyon jó! Már látom, hogy ez az új Doktor rész lesz az egyik legjobb karácsonyi ajándékom PREQUEL SPOILER Mikor először láttam egyébként az elözetesben hogy a Doktor egy felrobbanó hajóban rohangál tisztára azt hittem, hogy a TARDIS készül megadni magát. De ezek szerint ez egy idegen űrhajó lesz. Avagy a Doktor visszavonul az árnyékba és igyekszik nem túl nagy és hangos lenni... úgy látszik ebbe még bele kell jöjjön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. PREQUEL SPOILER Mikor először láttam egyébként az elözetesben hogy a Doktor egy felrobbanó hajóban rohangál tisztára azt hittem, hogy a TARDIS készül megadni magát. De ezek szerint ez egy idegen űrhajó lesz. Avagy a Doktor visszavonul az árnyékba és igyekszik nem túl nagy és hangos lenni... úgy látszik ebbe még bele kell jöjjön Viszonyítás kérdése csak. Most csupán egy hajót robbant fel. Fénykorában egy csillagot robbantott fel, csak azért, hogy váltson még pár szót Rose-zal. Szerintem ehhez képest egész kicsi és csendes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Ja és Riddick ahol bele lehet hallgatni a 6. évad OSTjába, ott fel vannak tűntetve a számok címei is? mert az is lehet spoileres számomra. Légyszi nézd meg mielőtt rámennék. Köszi. (Ezért azért mondom mert az 5. évad zenéiben is voltak árulkodó címek) Akadnak spoileres címek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. http://www.youtube.com/watch?v=htHx-LRe9yQ&feature=player_embedded#! Ez de poén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. (szerkesztve) Ez de poén háhááá Szerkesztve: 2011. December 8. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Spartacus nyitójelenet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. A rómaiak...lejátszottak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. (szerkesztve) Doktor 6x6 Bázzé. Az baj hogy most hirtelen nem is tudok a részre koncentrálni annyira kemény volt ez a cliffhanger. bakker szóval akkor Amyt elrabolták a 2. részben amikor a Csend elkapta? Nagyon kemény. De vajon mire kell a néninek Amy gyereke. Ugye a kislány Időlord még nem került szóba szóval lehet akár ő is, vagy nem tudom. A rész is nagyon jó volt, vagyis jobb mint az előző. Sokkal több morbid dolog volt benne, amit elvártam egy ilyen résztől. A szemek a falon, az olvasó Húsok, és az a lény a végén, wow. Jó volt a dráma is benne, hogy most elfogadjuk a husokat avagy nem, és hogy a dokik helyet cseréltek. Jaaaj mekkora volt az eleje amikor a két doki szinkronban volt. Csodálkoztam Amy hozzáállásán a Máshoz amúgy. Na mind1 szóval jó kis rész volt, kellőképp nyomasztó, kellően poénos és izgalmas. De akkor a vége ütött a legjobban. A bemutatója a köv résznek zseniális!!!! lesz itt ne muass!http://www.youtube.com/watch?v=j_NLjHUKEro Ui: mivel a trailerben van minden, CYberman, faceless monk, ezért ők tuti csak kis, akár elhanyagolható részei lesznek a résznek. De azért durva a monkokat így látni. úúú de várom a keddet! Szerkesztve: 2011. December 9. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. A rómaiak...lejátszottak. Esélyük sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Chuck 5x05 Ez a rész, hát ez fergeteges volt. Könnyed kis szórakozásnak indul, de a végére... Decker eliminálásán pislogtam. Ilyen gyorsan főgonoszt még nem iktattak ki, és ilyen durván sem. Ripsz-ropsz felrobbant. Ami meg a vírust illeti, kíváncsi leszek rá, mi az, de ahogy leírták a rész elején, szerintem ez egy Intersect. Durvul a helyzet, nagyon durvul. Casey és Gertrude is frenetikus páros. Ebben a sorozatban nagyon jó duókat hoznak össze. Chuck és Sarah, Awesome és Ellie (kár, hogy nem voltak, de nagyon nem is lett volna idő rájuk), Casey és Gertrude, Jeff és Lesster. Apropó, Lesster mekkora fej lett a börtönben. Baromi jó lesz ez az évad. Illetve, eddig baromi jó ez az évad. És nehogy megnézzétek a következő részek trailerét az epizód végén (ha olyat szedtek le). Egy k*rva nagy spoilert lőttek el benne. Engem megdöbbentett, és kicsit pipa is vagyok, hogy ezt berakták. Ha mégis megnézi valaki: SHAW?????????? Mindig gondoltam, hogy vissza fog térni, túl erős ellenfél volt ahhoz, hogy csak egy cellában rohadjon élete végéig. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy még benne van az Intersect. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Köszi a figyelmeztetést, Dzséjt! Próbálom még ma megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Bomarr! Melyik dupla részt emlegetted a Doktor ötödik évadából ami nagyon jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Bomarr! Melyik dupla részt emlegetted a Doktor ötödik évadából ami nagyon jó? Ami szerintem nagyon jó: az angyalos amit láttál, meg a duplazáró a végén. Ami szerintem kevésbé az a nyolc-kilences (The Hungry Earth - Cold Blood). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Ami szerintem nagyon jó: az angyalos amit láttál, meg a duplazáró a végén. Ami szerintem kevésbé az a nyolc-kilences (The Hungry Earth - Cold Blood). Most az Amy's Choice -nál járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Doki S05E12. Na ez mindent ütött. Döbbenetes volt! A rossz fajok mentik meg az univerzumot a Doktortól? De lesz itt még csavar a következő részben. Bár fogalmam sincs merre lépnek tovább. Ez a Moffat tényleg nem semmi csávó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Felirat a Chuck legújabb részéhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Doki S05E12. Na ez mindent ütött. Döbbenetes volt! A rossz fajok mentik meg az univerzumot a Doktortól? De lesz itt még csavar a következő részben. Bár fogalmam sincs merre lépnek tovább. Ez a Moffat tényleg nem semmi csávó! Örülök, hogy tetszett... ez tulajdonkéépen csak fokozva lesz az 5x13-al... és amblokk a 6. évaddal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Dexter izgalmas volt és egyben bizarr is(megint bejött az amitől sokan tartottak), bár egyre többször érződik a cápaugrás. A promó alapján lesz egy finálé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Tök jó még Ody is beér és lehagy engem majd Dokiban... Nem baj, holnap 6x7, azt hiszem bekészítem a defit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. GoT season 2 teaser! http://www.youtube.com/watch?v=sBrsM_WlfV8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Felirat a Chuck legújabb részéhez. Köszi! Mégsem tudtam megnézni, majd ma este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. GoT season 2 teaser! http://www.youtube.com/watch?v=sBrsM_WlfV8 Jönne már csak jönne már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Örülök, hogy tetszett... ez tulajdonkéépen csak fokozva lesz az 5x13-al... Ez viszont kicsit csalódást okozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Ez viszont kicsit csalódást okozott. És ki is fejted, hogy miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. És ki is fejted, hogy miért? Meg volt ágyazva a nagy eltűnésnek, Nagy Bumm -nak meg mindennek, aztán a végén a Doki úgy került elő mintha mi se történt volna. Kicsit többre számítottam, mert elég vékony befejezés volt. Kicsit olyan nagy hűhó semmiért érzésem támadt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Doki 5x13 Az a jó, hogy majd mint a hatosból látni fogod ez csak a kezdete egy nagyobb sztorinak, ami egyértelműen jobb is az ötösnél. Majd ha a hatos évad 10/10+++-os évadnyitóit látod, majd talán enyhül az itélet Csak egy kis kapaszkodó: mikor az első részben a Zéró fogoly a Pandorica kinyitásáról beszél azt is hozzáteszi: "The Silence will fall". Nem kell sokat várnod és kiderül hogy ez mi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.