Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 18. Igazából az apró utalást sokan inkább burkolt kijelentésnek tartják, a negyedik könyv fordítói utószavában is egyértelműen homoszexuálisként említik Renly-t. És mivel Martin is kellő szinten benne van a sorozatban, így valószínű, hogy ő is így képzelte el a figurát. A következő könyvekben is egyértelmű, hogy Tyrell-ék későbbi húzásaikhoz is pont jól jön majd, hogy Margaery "hivatalosan" érintetlen. Van benne valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 18. GoT 2x1: Elkezdődött a szinkronos évad. A szinkron továbbra is marha jó, és bár ez eléggé felvezető rész volt, nekem nagyon tetszett. Viszont nagyon durva hogy már annyi karakter van, hogy egy egy órás részben mindenkire kb 5 perc jut. Ma néztem meg én is és ugyanazt gondolom mint te. Kiváló az egésznek az atmoszférája, de valahogy ennyi karakterhez kevés ez az idő. Lassan nem ártana valami osztott képernyő az epizód közben és a jelenetben lévő karakternek a családfáját mutatnák mondjuk valamelyik sarokban. Elkezdték adni szinkronosan a Spartacus Bosszút. Kíváncsi voltam, hogy meghagyják e Spartacus régi szinkronját, de nem, újat kapott a színésszel egyetemben. Szerintem jól passzol hozzá, követi annak nyers modorát, sőt, mintha a magyar szinkronban még reszelősebbé is tették volna az egészet. A többieké amúgy megmaradt, az új karakterek hangjai is jók. Crixusnál visszatértek viszont a Vér és Homokban hallható magyar hanghoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 18. (szerkesztve) Isten éltessen David "Tizedik Doktor" Tennant-et! De bizony ám Boldog szülinapot neki! Szerkesztve: 2012. Április 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. De messze még a folytatás. http://www.youtube.com/watch?v=CJoEz38T1uo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Egész jó ez az új Fringe főcím. Az eddigieknél legalábbis kreatívabb. Baromi jól sikerült, de vajon mit jelent? Az eddigiek alapján ez nem egy szimpla új főcím, hanem lesz valami értelme. Engem azok a jelentek is zavarnak, párat kivéve, sok értelmük nincs. Oké, így már sokkal érthetőbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. (szerkesztve) Baromi jól sikerült, de vajon mit jelent? Az eddigiek alapján ez nem egy szimpla új főcím, hanem lesz valami értelme. Nem tudom, hogy ez is csak egy spéci intró, amire volt már párszor példa, vagy leváltják a narancssárgát. Én utóbbinak örülnék. A jelentése viszont... Talán így akarják megenyhíteni a FOX-osok szívét, hogy engedélyt adjanak még egy évad készítésére. Gondolom az sem véletlen, hogy a záró 2 érsz címét End Game-ről átírták Brave New World-re. Szerk.: http://www.youtube.com/watch?v=-bAHGFNQI_g Szerkesztve: 2012. Április 19. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. (szerkesztve) A Homeland tényleg nagyon jó volt, az utolsó rész első felében rendesen izzadt a tenyerem nekem is. Az utolsó félórás blokk nem annyira jött be, és szerintem nehéz lesz kihozni belőle a folytatást, de remélem, jól megoldják majd. Múlt héten gyorsan megnéztem a Sherlock minisorozat eddigi két évadát. Szenzációs. Látszik Moffat keze nyoma a történetszövésen, és finom áthallásokat is érezni a Doctor Who-val, de önmagában remekül megálló, kiváló hangulatú sorozat lett ez, igazán jól működő karakterekkel, és a modern köntös ellenére ízig-vérig Sherlock Holmes-hangulattal. A második évad első része a kedvencem. Szerkesztve: 2012. Április 19. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. A Homeland tényleg nagyon jó volt, az utolsó rész első felében rendesen izzadt a tenyerem nekem is. Az utolsó félórás blokk nem annyira jött be, és szerintem nehéz lesz kihozni belőle a folytatást, de remélem, jól megoldják majd. Na végre valaki! Ja és a Sherlock - Doktor vonalhoz: http://www.youtube.com/watch?v=iae-kvXu0k8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Jópofa videó. DW spoiler Nagyon el tudnám képzelni Benedictet Mesterként, szerintem zseniális lenne, kár, hogy nincs rá esély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Miért? Szerintem vissza lehetne hozni, Benedict pedig egy állat lenne a szerepre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hajjajj elkezdtek kijönni csúnyán spoileres képek a DW7ből. Azt hiszem lassan le kell álnom a hírek nézéséről. Jó még nem annyira eget rengető tények de azért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ez sem lesz túl népszerű írás, de nem tehetek róla. Sokkal több volt benn... Homeland Season 1 Azt hiszem, velem együtt rengetegen vannak, akik semmit nem tudtak erről a sorozatról. Jómagam baráti unszolásra, kissé nehezen vágtam bele – de annyira mondták, hogy jó, annyi pozitív visszajelzést olvastam róla, gondoltam nem hagyhatom ki. Most, az évad végén tulajdonképp nem bántam meg ezt a 10 napot (12 részt), de azért nagyon erős hiányérzetem vannak… A történet szerint egy amerikai katona, Nicolas Brody őrmester (Damian Lewis) nyolc év fogság után kiszabadul iraki fogságából, s hősként tér haza szeretett Amerikájába. Azonban nem mindenki nézi ezt jó szemmel, a CIA egyik kissé különc, de tehetséges elemzője, Carrie Mathison (Claire Danes) egy korábbi infójára alapozva gyanúsnak tartja a férfit. Gyanúsnak, hogy a nyolc év nem csupán szenvedésből állt neki, hanem átállt az arab terroristák közé, nevezetesen a legismertebb mellé, Abu Nazir oldalára. Ígéretes felütés: totál aktuális, még a főcím is kötődik az egész USA vs. arabok ellentéthez. Carrie aztán törvénytelenül figyelni kezdi a férfit – s ebből rengeteg bonyodalom meg konfliktus származik. Az egész évad így Brody kiléte köré épül: terrorista-e vagy nem, s az írók bizony néha rendesen beviszik a nézőt az erdőbe… Időközben persze sok minden kiderül mindenkinek a múltjáról, jelleméről, egészen váratlan és megdöbbentő eseményekkel. Pont, ahogy a jó sorozatokhoz illik. A Homeland óriási erénye, hogy b@szottul realista próbál maradni, akkor is, mikor néhány epizód után ez már egyértelműen a lendület és a színvonal rovására megy… A sorozat egyébként az 50 perces drámai sorozatok kategóriájában 2012-ben két Golden Globe-ot is nyert. A legjobb sorozat illetve a legjobb női főszereplő díját. Utóbbit megértem, az előbbihez csak annyit, hogy az indulók közt ott volt a Gengszterkorzó meg a Trónok harca is… Nos, ennyi biztató előjel után kissé furcsa, hogy nekem nem jött be maradéktalanul, de lebeszélni nem akarok róla senkit. Inkább úgy fogalmazok: akinek a 24 az etalon, aki annak a pörgését, fordulatait várja, az csalódni fog. Ez jóval lassabb, unalmasabb, ingerszegényebb sztori. Itt nincsenek világmegváltó hősök, nincsenek akciójelenetek. Minimális. Itt valóban a dráma van, a karakterek bemutatásán keresztül, azok jellemfejlődésén át. Hisz, Brody sokszor el is mondja: „Nem az vagyok, akinek gondolsz…” Tényleg. De ez már más téma, s erősen spoileres is. Talán az egész évadban az egyik legnagyobb bajom a karakterekkel van. Azt feltétel nélkül elismerem, hogy aki, amit játszik, az zseniális. Különösen Carrie, de Saul (Mandy Patinkin), Estes (David Harewood), Jessica (Morena Baccarin) – anyám, de jól néz ki – s a két gyerek is jól eltalált, ámbár kevésbé ismert színész. Inkább azzal van bajom, amiket csinálnak. Kicsit zavart a szerelmi háromszög szereplőinek viselkedése, nagyon zavart Brody évad elejei töketlenkedése. Ha terrorista, akkor nagyon topa, ha nem, akkor meg mi a francért olyan zavarodott.. Aztán zavart még Saul indiai neje, közös jeleneteik, s néha Carrie hisztije is. Ennek mondjuk később lesz értelme – meg eredménye a GG díj – de az elején nem tudtam hova tenni. A legfontosabb ezen a vonalon azonban mégis csak az: már megint nem igazán tudtam azonosulni senkivel… Brodyval kellene ugyebár, de az írók végig kétségek közt tartanak valódi mivoltáról, az ember meg hogy szerethessen egy terroristát.. Carrie-vel meg idegbetegsége miatt nehéz megtenni ezt – így marad a külső szemlélődő nézőpontja, különösebb érzelmi töltés nélkül. Ehhez kapcsolódik, hogy én, aki hajlamos az érzelmi túltengésekre, igazából csak a végén, Dana telefonhívásánál éreztem valami nedvességet a szemem sarkában, a többi esemény hidegen pörgött előttem.. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy néha magától az eseményektől is fogtam a fejem. A feleség melleinek látványára maszturbáló katona hatásvadász és felesleges, a megfigyelés következmények nélkül maradása kissé hiteltelen. A halott visszahozása itt sem jó ötlet, de a legeslegnagyobb bajom Abu Nazir neten (más fórumokon) emlegetett zsenialitásával van. Egyszerűen, ahogy a dolgok alakultak, azt nem lehetet előre megtervezni. Ezáltal a finálé sem tűnt hitelesnek – még ha kétségkívül izgalmas is volt. Ráadásul kár is volt Brodyra azt a szerepet szabni, amit - egy fehér ember sosem lesz arab. Sosem lesz annyira fanatikus, kár is volt az a szál bele… De igazából összességében nem volt rossz. Sok párbeszéd, kevesebb akció, néha rétestészta feeling, jó színészek - egy kissé túl hype-olt sorozatban. A második évad jön, ezek után megnézem majd, de nem várom epekedve. Aki viszont ez földhöz ragadottabb sorozatra vágyik, s nem ismeri Jack Bauert, vágjon bele. Ha ő ebben játszana, Brody már halott lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Érdekes volt a mostani Fringe is, egyelőre viszont nem tudom, hová akarnak kilyukadni ezzel a jövőbe tekintős szállal, hogy konkrétan mi köze van a jelenlegi sztorihoz. Kicsit úgy érzem, mint a 3. évad végén, amikor Peter utazott a jövőbe. Az viszont meglepett, hogy a főbb karakterek nélkül is mennyire hangulatos volt a rész. Na jó, Walter azért nagyban hozzájárult ehhez. De a LOST-os Desmond szereplése is jó ötlet volt, Olivia lánya pedig... ...nos, nagyon jó választás volt. Walter SW-s beszólása nagy volt: "Maguk nem ezeket a droidokat keresik."..."Tovább mehetnek." Egyelőre elképzelésem sincs hová akarnak kilyukadni, de érdekesnek továbbra is érdekes. Remélem, nem a sorozat utolsó 3 része elé nézünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. De igazából összességében nem volt rossz. Sok párbeszéd, kevesebb akció, néha rétestészta feeling, jó színészek - egy kissé túl hype-olt sorozatban. A második évad jön, ezek után megnézem majd, de nem várom epekedve. Nem minden részletével értek egyet, de nagyjából én is ezt gondolom róla, szóval itt már nem vagy egyedül. Szépen felépített, jó szereplők, jó történet, amit a végére elcsesztek. Természetesen én is megnézem a köv évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Fringe Értem én, hogy igen határtalan a készítők fantáziája, de az ég szerelmére...ÖSSZEKÖTŐSZÁL!!!!! Hun van? Elém tolnak egy pöpec újítást és megint csak kérdések maradtak a végére amire nem biztos, hogy lesz válasz. Ez a fajta koncepció nem tetszik nekem. Walter meg hatalmas volt megint. A Csillagok háborújából idézet szövegein lefordultam a székről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nem minden részletével értek egyet, de nagyjából én is ezt gondolom róla, szóval itt már nem vagy egyedül. Szépen felépített, jó szereplők, jó történet, amit a végére elcsesztek. Természetesen én is megnézem a köv évadot. Olyat ne mondjunk, hogy elcseszték, legfeljebb kissé keserű marad az ember szájíze. Én merem remélni, hogy ennél ütősebb lesz a második évad fináléja főleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Elcseszésről maximum akkor beszélhetünk ha gyenge a második évad és az derül ki, hogy fölöslegesen húzták el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Elcseszésről maximum akkor beszélhetünk ha gyenge a második évad és az derül ki, hogy fölöslegesen húzták el. Ez jogos, de attól most még így érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Fringe, egek, mi lesz ebből? "Desmond" vendégszereplésének külön örültem, egyik kedvencem volt a karaktere, és a színészt, aki játszotta, jó volt ismét látni. Kár, hogy mindjárt ez történt vele. Ettáról hamar lehetett sejteni, hogy köze van a csapat bizonyos tagjaihoz. Nagyon hangulatos rész volt, bár Olivia hiányzik a csapatból. Castle 4/21 És megvolt Adam Baldwin vendégszereplésével készített rész is Egész jó rész volt. House Hehe, House és az asszonykája a végén még valóban egy pár lesz. Egyébiránt el tudnék egy ilyen befejezést képzelni. Valami kell, nem lóghat teljesen a levegőben a sorozat vége. Valami szép lezárás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Fringe: WOW! Rengeteg kérdés, és baromi jó új főcím. Desmondtól pedig madarat lehetett volna velem fogatni, nagyon örültem, hogy viszontlátom. De gondolom a legtöbb LOST néző így volt ezzel, remélem, kiszabadítják a borostyánból, annál inkább, mivel az előző rész feliratából összerakott betűkből a 'Simon' jött ki, tehát gondolom ez utal valamire. Bellt is jó volt viszont látni, durva, hogy levágta a kezét Walter. De hol van Olivia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Fringe: WOW! Rengeteg kérdés, és baromi jó új főcím. Desmondtól pedig madarat lehetett volna velem fogatni, nagyon örültem, hogy viszontlátom. De gondolom a legtöbb LOST néző így volt ezzel, remélem, kiszabadítják a borostyánból, annál inkább, mivel az előző rész feliratából összerakott betűkből a 'Simon' jött ki, tehát gondolom ez utal valamire. Bellt is jó volt viszont látni, durva, hogy levágta a kezét Walter. De hol van Olivia? Ő valszeg meghalt. Etta nyakában ott egy tölténydarab. Pár ember szerint az ölhette meg és ezáltal emlékét őrzi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. De September is említette, mi Olivia sorsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. De September is említette, mi Olivia sorsa. Nincs végzet, csak ha bevégzed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Nincs végzet, csak ha bevégzed. Mondja ezt az, aki LOST-on nevelkedett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Fringe: oltári jó rész volt nekem nagyon tetszett! Desmondnak én is nagyon örültem, mint ahogy látom elég sokan itt akik látták a Lostot. Walter szuper volt a részben mint valami ász, amit elhúztak és nem lehet megállítani. Peterrel kiegészülve, jajj a megfigyelőknek. Viszont szeretném tudni, hogy ez most melyik világ, és hogy lehet itt Bell. Ő elméletileg mindkét világban halott nem? Amgy ezeken kívül érthető a dolog számomra, csak tényleg oliv hiányzik, és remélem nem az fog kiderülni, hogy meghalt és azt jelképezi a golyó. Ja és én is remélem, hogy ezek nem az utolsó részek, mert ez a sori nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Nem is értem miért kérdéses, hogy melyik világ. A miénknek a jövője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. (szerkesztve) Az eheti Supernatural is remek volt, jó, hogy végre Bobby fel tudta venni a kapcsolatot a srácokkal. Kissé talán jogos Dean kiakadása, de Bobby-t is meg lehet érteni, mert segítő szándékkal maradt itt. Közeledünk az évad vége felé, kíváncsi vagyok, mi lesz a Dick-szállal. Nem hiszem, hogy átvinnék a 8. évadra. Szerkesztve: 2012. Április 22. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Nem is értem miért kérdéses, hogy melyik világ. A miénknek a jövője. Jól van okos tojás... És akkor mi van a másik világgal? Supnat: tényleg jó kis rész volt. Már nagyon hiányzott Bobby. És végre tényleg felvette velük a kapcsolatot. Én örülnék ha így szellemként menne velük, ha már hús vér valójában nem is tud. Bár a vége elég lehangoló volt hogy Dean ennyire nem örült neki, mikor eddig meg végig azt akarta, hogy ő legyen. Én is kíváncsi leszek Dicknek mi lesz a vége, mert eddig elég katyvasz amit tudunk, hogy mit akarnak stb. Plusz ott van Cas is szóval lenne itt még mit elvarrni. Amúgy biztos lesz 8. évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Nem is értem miért kérdéses, hogy melyik világ. A miénknek a jövője. Igen, de a Belles kérdés is érdekes, meg az is, hogy mi lehet a másik univerzummal? Amúgy nekem már tökre összekavarodtak a fejemben a dolgok. Emlékszem, hogy Bell legutóbb Olivia képében tért vissza ( ) és valakinek az agyában ragadt (talán Oliviáéban?) Walter lélekfogós ötlete után, és elvileg végleg eltávozott a rajzfilm epizód után... de ez mintha még a peterös eltűnés előtt lett volna, szóval ez felülíródhatott az új idősíkban. Egyébként gondolkodtam, Oldie, azon, amit mondtál, és igazad van: valahogy biztos össze kell érnie ennek a szálnak, meg a jonesos szálnak, különben vicces lenne, hogy minden átmenet nélkül váltunk. Szóval biztos, hogy lesz még befejezése ennek a szálnak is, meg annak is, és a kettő valahogy össze fog függni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. (szerkesztve) Igen, de a Belles kérdés is érdekes, meg az is, hogy mi lehet a másik univerzummal? Amúgy nekem már tökre összekavarodtak a fejemben a dolgok. Emlékszem, hogy Bell legutóbb Olivia képében tért vissza ( ) és valakinek az agyában ragadt (talán Oliviáéban?) Walter lélekfogós ötlete után, és elvileg végleg eltávozott a rajzfilm epizód után... de ez mintha még a peterös eltűnés előtt lett volna, szóval ez felülíródhatott az új idősíkban. Egyébként gondolkodtam, Oldie, azon, amit mondtál, és igazad van: valahogy biztos össze kell érnie ennek a szálnak, meg a jonesos szálnak, különben vicces lenne, hogy minden átmenet nélkül váltunk. Szóval biztos, hogy lesz még befejezése ennek a szálnak is, meg annak is, és a kettő valahogy össze fog függni. Szerintem van valami kapcsolat Jones és a 2036-os szál között, különben nem dobtak volna be egy ilyet 3 résszel a lehetséges sorozatzárás előtt. Nekem Jones terve se tiszta. Miért akarná elpusztítani mindkét világot? Azzal ő is meghalna. Amúgy biztos lesz 8. évad? Nemrég bejelentették, hogy Sera lemond a showrunneri posztról, a következő évadban Robert Singer és Jeremy Carver viszik tovább a sorozatot. Ebből nem túl nehéz következtetni. De hivatalosan még nem lett bejelentve. Szerkesztve: 2012. Április 22. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.