Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. http://www.youtube.com/watch?v=CgI15CMQBOU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Nekem is be kellene már pótolnom. No és persze a Chuck -ot is. A Castle-ben jön az évad vége, szóval vége a stagnálásnak és végre haladnak a dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. A Castle-ben jön az évad vége, szóval vége a stagnálásnak és végre haladnak a dolgok. Csak haladjanak megfelelően House Picit furcsa rész volt. Szegény Wilson Mi a fene lesz vele? Már csak pár rész van hátra. És Dominika vajon végleg lelépett? Vagyis House-nak nem ártana lépnie valamit ezen a téren. Nehogy már kitalálják, hogy totál szomorú véget ér az egész sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Az eheti Fringe is nagyon jó volt! Érezhetően közeledünk a végéhez, végre Jones terve is körvonalazódott és számos dolog értelmet nyert (mint az állatkísérletek, vagy Westfield). Kár, hogy szétvált a két világ, és ezáltal abbamaradt a túloldal gyógyulása, de sok mást nem tehettek. Várható volt, hogy Linc szíve a túloldalra húz, így ott is fog maradni. Azt jó volt látni, hogy a két oldal mennyire megszerette egymást, végül a két Walter is már-már barátként vált el. Arra kíváncsi vagyok, lesz-e még valami utalás a megváltozott idővonalra, vagy már el lett könyvelve, mint a "mi" világunk. Szerintem a maradék 2 rész a Jones-sztori befejezése lesz, a záró évad 13 része pedig az előző részben látott Megfigyelős ügynek a folytatása lesz. Gondolom nem véletlenül hozták fel. Azt viszont sajnálom, hogy az intró visszaváltozott, a múltkori kékes sokkal jobban bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Csak haladjanak megfelelően A megfelelő részben már nem vagyok olyan biztos. Úgy értem, szerintem maradunk a klisék biztos talaján. Castle most bevágta a durcát, aztán most, hogy kezd megenyhülni, kipattan, hogy visszatartott infókat Kate elől. Akkor meg Kate vágja be a durcát, Caslte a fejéhez vágja, hogy de ő csak védte, meg különben is, ő kezdetek óta hazudik neki. Végül mindketten durcával nyugtázzák a napot, de aztán Kate-re rátalálnak az anyja gyilkosai és életveszélybe keverik. Közben megjelenik a titokzatos férfi Castle-nél és kiderül, hogy ő az apja és köze volt Kate anyjának meggyilkolásához, és segít megmenteni Kate-et. És ekkor kiírják, hogy "to be contiuned". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Az eheti Fringe is nagyon jó volt! Azt viszont sajnálom, hogy az intró visszaváltozott, a múltkori kékes sokkal jobban bejött. Szerintem is remek az új intro, de az a jövőbeli világhoz kötődik, ha visszatérünk oda, akkor az új introt is láthatjuk ismét. A megfelelő részben már nem vagyok olyan biztos. Úgy értem, szerintem maradunk a klisék biztos talaján. Én is ettől tartok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Szerintem is remek az új intro, de az a jövőbeli világhoz kötődik, ha visszatérünk oda, akkor az új introt is láthatjuk ismét. Én is ettől tartok. Pontosan. Fura lett volna azt az introt látni, és ezt az epizódot nézni, mikor a kettő nem tartozik össze. Én azt hittem, hogy a duplarészes évadzáró a megfigyelős szálhoz kötődik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Pontosan. Fura lett volna azt az introt látni, és ezt az epizódot nézni, mikor a kettő nem tartozik össze. Én azt hittem, hogy a duplarészes évadzáró a megfigyelős szálhoz kötődik majd. Múlt héten még én is, de nem ahhoz fog. Így viszont lóg az egész jövőbeli szál a levegőben. Az utolsó részek azelőtt elkészültek, hogy bejelentették volna az 5. évadot. Ha nem lenne 5. évad, akkor mit kezdenénk egy ilyen befejezéssel? Vagy már az utolsó részek forgatása előtt volt róla szó, hogy valószínűleg lesz folytatás, így nem volt nagy kockázat nem lezárni az egész sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Múlt héten még én is, de nem ahhoz fog. Így viszont lóg az egész jövőbeli szál a levegőben. Az utolsó részek azelőtt elkészültek, hogy bejelentették volna az 5. évadot. Ha nem lenne 5. évad, akkor mit kezdenénk egy ilyen befejezéssel? Vagy már az utolsó részek forgatása előtt volt róla szó, hogy valószínűleg lesz folytatás, így nem volt nagy kockázat nem lezárni az egész sztorit. Szerintem a finálé forgatásakor még nem tudhatták, hogy lesz-e 5. évad, mivel általában hónapokkal előrébb járnak a forgatással, mint a vetítéssel. Gondolom úgy gondolkodtak, hogy csaknem 100%-ig lezárják a sztorit (Jones, párhuzamos világok), de 1 rész erejéig bedobnak valami újat (Megfigyelők), ha esetleg kapnak egy következő évadot, tudjon hova haladni a sztori. Ha pedig nem kaptak volna új évadot, akkor az a rész megmaradt volna egy zárójelbe tett érdekességnek. Szerintem legalábbis ilyesmi lehetett a logikájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Bepótoltam az elmaradásomat a Trónok Harcában. A szokottnál több lett az elnyújtott jelenet, de azért remekül adaptálták. Sejtem már mi lesz az 5. rész vége, azt hiszem attól mindenkinek tátva marad a szája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Bepótoltam az elmaradásomat a Trónok Harcában. Joffrey király fétise a könyvben is így volt bemutatva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Joffrey király fétise a könyvben is így volt bemutatva? Ott ilyenről szó sincsen. De a kaakterébe abszolút beleillik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. GoT 2/5 Nocsak, szóval Renlynek annyi, méghozzá hogyan. Egy királlyal kevesebb. Tetszett, hogy Brienne elszegődött Caitlin mellé. Végre kicsit többet szerepelt Jon Snow, és kaptunk Daenerysből is. Azt gyanítom, hogy végül nem fogja elfogadni a fickó ajánlatát. Arya szála is nagyon jó volt, főleg, amilyen szemekkel mondta, hogy mindenkit meg lehet ölni. Nem éreztem annyira elnyújtottnak, mint az előző részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Joffrey király fétise a könyvben is így volt bemutatva? Nem. De elég kegyetlen ott is. GoT 2/5 Nocsak, szóval Renlynek annyi, méghozzá hogyan. Egy királlyal kevesebb. Tetszett, hogy Brienne elszegődött Caitlin mellé. Végre kicsit többet szerepelt Jon Snow, és kaptunk Daenerysből is. Azt gyanítom, hogy végül nem fogja elfogadni a fickó ajánlatát. Arya szála is nagyon jó volt, főleg, amilyen szemekkel mondta, hogy mindenkit meg lehet ölni. Nem éreztem annyira elnyújtottnak, mint az előző részt. Hvas Jonnal igazán érdekes dolgok majd csak a 3. és 4. évadban történnek. Renly halála a könyvben is nagyon jól meg lett írva. A szereplők ezentúl hullani fognak, mint a legyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Hvas Jonnal igazán érdekes dolgok majd csak a 3. és 4. évadban történnek. Renly halála a könyvben is nagyon jól meg lett írva. A szereplők ezentúl hullani fognak, mint a legyek. Akkor várom azt a két évadot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. http://www.youtube.com/watch?v=02EGlKv3l_g Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Jó lesz ez, és még finom voltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Nagyon jó lesz ez. És még jobb hogy lesz méééég több. Nem kell aggódni hogy összecsapják a végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. http://www.youtube.com/watch?v=E7kS3eUWtpA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. De marha jó előzetes! Sokára lesz még szombat este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. http://www.youtube.com/watch?v=p8Sikp1KS5M Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. (szerkesztve) A következő Fringe epizód 3. preview-je... http://www.youtube.com/watch?v=LN4zQlbfEHQ Szerkesztve: 2012. Május 3. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Örültem volna, ha ezt nem lövöd le előre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Mit lőttem le a sztorit illetően? Vagy már az is spoiler, ha egy másik sorozatban szereplő színész feltűnik adott részben? Én kérek elnézést... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Így van, ha nekem lelövöd, hogy egy lostos szereplő, vagy egy korábbi szereplő visszatér az adott részben, az spoiler. Semmit sem szeretnék tudni. Ha valaki előre kikotyogta volna múltkor, hogy Desmond feltűnik, dühös lettem volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. A Preview spoilernek számít, a trailer nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Nem tudtam, hogy akadnak ennyire spoiler érzékenyek, de akkor bocs, legközelebb majd jobban figyelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Nem tudtam, hogy akadnak ennyire spoiler érzékenyek, de akkor bocs, legközelebb majd jobban figyelek. Nekem mindegy, a Fringe-t én nem nézem már régóta. Csak emlékszem, pont a Lostnál volt régen, hogy a GS fórumon állandóan vigyázni kellett ezekkel az infókkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hivatalosan is megerősítették, hogy a CW berendelte a Supernatural 8. évadját! Ennek örömére itt az egyik kedvenc zenés videóm. http://www.youtube.com/watch?v=CVJpy4cWEOk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Szuper, Fringe és SupNat is folytatódik! ÁÁÁ Én meg ezt szeretem! http://www.youtube.com/watch?v=qrVYxsQ7IBM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.