Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Ez milyen jó már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. És kiderült hogy a House S1 DVD 4:3-as képaránnyal jön ki..Így biztos hogy nemveszem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Ez milyen jó már? Dexter Az első két rész alapján ez is remek évad lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Nagyon idiótán vigyorog ezen a képen szegény Dex. 24-én meg jön a Hősök S02 is No akkor csak beindulnak már a sorozatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Nagyon idiótán vigyorog ezen a képen szegény Dex. 24-én meg jön a Hősök S02 is No akkor csak beindulnak már a sorozatok Szerintem állat. Tényleg jön pár sorozat ősszel, bár nekem csak ezek jönnek szóba: Heroes Prison Break House Dexie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Állat, de ez a vigyor nem ő. Még csak ősszel fogom kezdeni a House-t az első évaddal, még nem néztem egy részt sem. Nekem Dexter meg Hősök, és mellettük, ahogy tudom, nézem a House régi részeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Én a viasaton kezdem el asszem nézni a Dextert. Meglátjuk, mennyire jön be. Emellett: Heroes Lost (csak februártól) House 24 (most járok a negyedik évadnál, van még mit behoznom... de ez meg csak januártól) Prison Break Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Még lesz a Jericho is a tv-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. (szerkesztve) És kiderült hogy a House S1 DVD 4:3-as képaránnyal jön ki..Így biztos hogy nemveszem meg. Mindenhol így jött ki, ez nem magyar újítás... én tuti megveszem. Nekem marad a House és a Stargate Atlantis. Aztán valamikor csak elkezdem a Hősöket is. Szerkesztve: 2007. Augusztus 21. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. A "Harmadik műszak" is úgy járt és nem ártott neki semmit se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. (szerkesztve) Én per pillanat ezeket nézem: Heroes (Kicsit lassan indult be, de most végeztem a kilencedik résszel, ami rendesen felpörgette az eseményeket... jó lesz ez) A Simpson család (Régebben is elkaptam egy-egy részt, de most kezdtem el a legelső részektől nézni sorjában) Kés/Alatt (Nemrég kaptam az egyik DVD-hez egy ingyen lemezt, amiben benne volt az első három rész... magamtól eszembe se jutott voln egy plasztikai sebészekkel foglalkozó sorozatot nézni, de ez pillanatok alatt függővé tett. Néhol brutális, néhol humoros, néhol drámai... de mindig nagyon jó!) Anime-sorozatok: Death Note (Óriási a hype körülötte, s most hogy elkezdtem nézni, látom, hogy okkal. Egyszerüen szenzációs!) CODE Geass (igazából csak a története miatt kezdtem el nézni [gyk.: Egy alternativ jövőben a Brit Birodalom lerohanja Japánt, akik erre elkeseredett ellenállásba kezdenek] de egyenlőre meglepően jó) És amit nagyon várok: Dexter II. évad Szerkesztve: 2007. Augusztus 22. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Mindenhol így jött ki, ez nem magyar újítás... én tuti megveszem. Tegyük hozzá hogy csak európában. Én ezeket nézem majd hetente - nem csak szeptembertől induló, külföldi sorozatok: Lost Prison Break Heroes House - reméljük nem rontják el 24 - a hatodik évad felénél még nemnéztem tovább, annyira nem jön be ez az évad Dexter South Park Simpsons Tervezem valamelyik CSI-t is nézni, valahogy egyikhez sem volt szerencsém. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Donát, remélem a Dextertől a szinkron majd nem fogja kedvedet elvenni. Bomarr, a Nip/Tuck nagyon jó, az első 2 évad főleg, de utánna majd átesnek a ló túlsó oldalára sajnos, és sajnos engem a 4. évadra már csak felhergelt, hogy mindenfajta szexuális abberációt beletuszkolnak a sorozatba. De tényleg amúgy zseniális egy sorozat egy ideig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Tegyük hozzá hogy csak európában. És? Mi talán nem ott vagyunk? Ja, tényleg, én még nézni fogom az NCIS-t is. Meg majd januártól a BSG-t, de az még iszonyú messze van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. BSG tényleg messze van, azért nem írtam bele a felsorolásomba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. És? Mi talán nem ott vagyunk? Azthiszem hogy a "mindenbe" nem csak Európa tartozik bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Azthiszem hogy a "mindenbe" nem csak Európa tartozik bele. Jó, akkor Európába mindenhol így jött ki. Így jobb? Továbbra sem értem, miért a szájhúzás emiatt. Magyarország is Európa része, akkor mi miért kapnánk az amcsi verziót? Pláne, hogy mejdnem minden DVD-t az angoloktól veszünk át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Jó, akkor Európába mindenhol így jött ki. Így jobb? Továbbra sem értem, miért a szájhúzás emiatt. Magyarország is Európa része, akkor mi miért kapnánk az amcsi verziót? Pláne, hogy mejdnem minden DVD-t az angoloktól veszünk át. Sokkal. Nekem nem azzal van a bajom hogy Amerikába kijött rendes képaránnyal, itthon meg nem, hanem hogy mi értelme van 2007-ben kiadni egy csonkított verziót.A mostani sorozatok dvd kiadásai kivétel nélkül megtartották az eredeti képüket. A Harmadik Műszak pedig 8 éve jelent meg, amikor még egy csomó dvd így jelent meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. A mostani sorozatok dvd kiadásai kivétel nélkül megtartották az eredeti képüket. Kivétel nélkül, de azért a kivételek: CSI első évad, Angel összes, Monk első évad. Plusz, nemrég olvastam, hogy valójában az R1 kiadás is 4:3, csak ott bevágtak felülre és alulra egy-egy fekete csíkot, és csak szemkiszúrásnak van a Widescreen felirat (az S2-3 már anamorphic widescreen-ként van nyomatva). Én biztos megveszem, már csak azért is, mert az S2-3(-4) már biztos 16:9-ben jön ki, és iszonyú idétlen lenne, ha az S1 meg sehol sem lenne. Arra meg szerintem ítéletnapig lehetne várni, hogy külön kijöjjön az S1 16:9-ben. Vagy max egy díszdobozos packban, de addig meg végkép nem várok. Ugyan így járok majd valszeg el a BSG-vel és a Stargate SG-1-nal is (meg Columboval, MASH-sal, Magnummal). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Köszi az infókat.Akkor úgymondom hogy túlnyomó többségben eredeti képaránnyal rendelkeznek a dvd-k. Remélem a Columbo-ra tesznek magyar szinkront, mivel megvan pár rész eredeti hanggal, de számomra nézhetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. A Harmadik Műszak pedig 8 éve jelent meg Az első szezon DVDn meg tavaly. Azt ugyan nemtom hogy az amik hogy adták ki meg azt se hogy eleve milyen képaránnyal nyomták a tevében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Remélem a Columbo-ra tesznek magyar szinkront, mivel megvan pár rész eredeti hanggal, de számomra nézhetetlen. Amennyire tudom, lesz, amit én is ajánlok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Állítólag kikerült a Prison Break S03E01 részének első nyolc perce. Látta már valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Én az első 17 percről tudok, de nem néztem meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Én csak 2 promo képet láttam a PB 3 seasonból, a 2 új csajról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Én láttam az első 17 percet 2 napja.Nem volt rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Na most kezdtem szedni. Remélem jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Én láttam az első 17 percet 2 napja.Nem volt rossz. Benne van Bellick? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.