Coce_Plant Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited ) A Star Wars Saga 30. születésnapja alkalmából fórumunk egy Jubileumi Kvízjátékkal szeretne kedveskedni állandó hozzászólóinak. Mivel én nem tudok majd itt lenni, ezért kicsit hamarabb összedobtam a kvízt, és ehhez szeretnék hozzáfűzni egy-két dolgot. Minden fórumon regisztrált felhasználó részt vehet a játékon. A játék első fordulójában van egy selejtező, ami szerint eldől, hogy ki fog az ezt követő fordulóba továbbjutni. A játék egy 10, eddigi megszokott, képfeladványokkal indul. Itt nem kapnak a játékosok pontokat, egy a lényeg, aki minimum egy feladványt leggyorsabban válaszol meg, az automatikusan továbbjut. Tehát maximum 10 játékos tud majd továbbhaladni a játékban, és ez attól függ, hogy egyes tehetségesebb versengők mennyire fogják vissza magukat. Tehát aki már egyre a leggyorsabb volt, az lenyugodhat? Minden feladványhoz tartozni fog egy kód. Ezeket a 10. feladvány után valamilyen szisztémával sorba kell raknatok, és az így kapott kódot egy linkbe(amit majd a kvízmester meg fog adni) kell másolnotok a http://cocepla.... .jpg kiterjesztés elé, és az internetcímen talált kérdésre a választ kell majd Ody-nak elküldeni itt a fórumon privát üzenetben. És a leggyorsabb helyes megfejtő fogja megnyerni a DÍJAT. A helyes megfejtést csak olyan fórumozótól fogja elfogadni, aki túljutott az első kör selejtezőjén. Remélem tetszeni fog a játék,és minden lelkes versenyzőnek sok sikert szeretnék kívánni. És alig várom, hogy visszanézhessem, mit alkottatok! Megjegyzés: elrejtettem a kvízben egy rejtett poént (Eastern Egget vagy mi a szöszt), és aki kitalálja, azt megtapsolom majd szombaton virtuálisan. Edited May 23, 2007 by Coce_Plant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Köszöntenék mindenkit eme szép napon! A Star Wars Saga 30. születésnapja alkalmából eme most kezdődő kvízzel emlékezünk meg a nagy napra. Első körben 10 feladványt fogtok sorba kapni. A kérdésekre kell válaszolnotok, és a leggyorsabb válaszoló olyan privilégiummal fog továbbá rendelkezni, hogy részt vehet a következő fordulókon. Minden egyes kérdéshez egy képet kaptok segítségül, és egy kódszámot, amivel az első fordulóban nem kell törődnötök. Következő kommentem egyben az első feladványt fogja tartalmazni. Jó játékot kívánok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Kinek köszönhetően álltak le az első epizódban a Kereskedelmi Szövetség droidjai? Feladvány kód: 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Anakinnak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Anakin Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Anakin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 anakin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Anakin Skywalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
orki Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited ) jarjar Edited May 25, 2007 by Coce_Plant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Szerintem: Anakin belelő a Kereskedelmi szövetség hajójának energiagenerátorába Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Anakin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Na gondoltam, hogy Dzséjt egyből kvalifikálja magát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Látom-látom mindenki jól tájékozott. De Dzséjt volt a leggyorsabb(minő meglepetés!!!) megfejtő, így őbenne tisztelhetjük az első továbbjutót. mellékes kiegészítés: megfejtésnél az eredeti kérdést tartalmazó kommentet ne idézzük be, köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Ha a 3. epizódot tekintjük, mit tartalmazott az a jelenet, ami kronologikusan utolsóként volt kivágva a filmből? Feladvány kód: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Yoda a dagobahra megy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Yoda leszáll a Dagobahra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Palpatine és az ellenzéki szenátorok találkája Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Palpatine elé terjeszteték volna a kétezrek indítványát Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 palpi és a 2000ket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 vazzeg.... ilyet elhibázni Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Affene, ez olyan lassú, hogy már be sem írom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 vazzeg.... ilyet elhibázni Megzavart a kép. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Obi1-nek gratulálhatunk másodikként. Az ő megoldása helyes, néha a képek megvezethetik az embert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 A kép alapján 2000-ek tanácsát írtam volna. De tuti Yoda a kronológia miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Melyik Jedi halálát láthatjuk másodikként a halálos parancs kiadása után a filmben? Feladvány kód: 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Obi1-nek gratulálhatunk másodikként. Az ő megoldása helyes, néha a képek megvezethetik az embert... nem teljesen, mert én nem a képeset írtam, csak yoda kiment a fejemből Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ayla Secura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Aayla secura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Aayla Secura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Én ezt nem tudtam volna biztosra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts