Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. (szerkesztve) A Star Wars Saga 30. születésnapja alkalmából fórumunk egy Jubileumi Kvízjátékkal szeretne kedveskedni állandó hozzászólóinak. Mivel én nem tudok majd itt lenni, ezért kicsit hamarabb összedobtam a kvízt, és ehhez szeretnék hozzáfűzni egy-két dolgot. Minden fórumon regisztrált felhasználó részt vehet a játékon. A játék első fordulójában van egy selejtező, ami szerint eldől, hogy ki fog az ezt követő fordulóba továbbjutni. A játék egy 10, eddigi megszokott, képfeladványokkal indul. Itt nem kapnak a játékosok pontokat, egy a lényeg, aki minimum egy feladványt leggyorsabban válaszol meg, az automatikusan továbbjut. Tehát maximum 10 játékos tud majd továbbhaladni a játékban, és ez attól függ, hogy egyes tehetségesebb versengők mennyire fogják vissza magukat. Tehát aki már egyre a leggyorsabb volt, az lenyugodhat? Minden feladványhoz tartozni fog egy kód. Ezeket a 10. feladvány után valamilyen szisztémával sorba kell raknatok, és az így kapott kódot egy linkbe(amit majd a kvízmester meg fog adni) kell másolnotok a http://cocepla.... .jpg kiterjesztés elé, és az internetcímen talált kérdésre a választ kell majd Ody-nak elküldeni itt a fórumon privát üzenetben. És a leggyorsabb helyes megfejtő fogja megnyerni a DÍJAT. A helyes megfejtést csak olyan fórumozótól fogja elfogadni, aki túljutott az első kör selejtezőjén. Remélem tetszeni fog a játék,és minden lelkes versenyzőnek sok sikert szeretnék kívánni. És alig várom, hogy visszanézhessem, mit alkottatok! Megjegyzés: elrejtettem a kvízben egy rejtett poént (Eastern Egget vagy mi a szöszt), és aki kitalálja, azt megtapsolom majd szombaton virtuálisan. Szerkesztve: 2007. Május 23. - Coce_Plant
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Köszöntenék mindenkit eme szép napon! A Star Wars Saga 30. születésnapja alkalmából eme most kezdődő kvízzel emlékezünk meg a nagy napra. Első körben 10 feladványt fogtok sorba kapni. A kérdésekre kell válaszolnotok, és a leggyorsabb válaszoló olyan privilégiummal fog továbbá rendelkezni, hogy részt vehet a következő fordulókon. Minden egyes kérdéshez egy képet kaptok segítségül, és egy kódszámot, amivel az első fordulóban nem kell törődnötök. Következő kommentem egyben az első feladványt fogja tartalmazni. Jó játékot kívánok!
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Kinek köszönhetően álltak le az első epizódban a Kereskedelmi Szövetség droidjai? Feladvány kód: 9
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. (szerkesztve) jarjar Szerkesztve: 2007. Május 25. - Coce_Plant
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerintem: Anakin belelő a Kereskedelmi szövetség hajójának energiagenerátorába
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Na gondoltam, hogy Dzséjt egyből kvalifikálja magát.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Látom-látom mindenki jól tájékozott. De Dzséjt volt a leggyorsabb(minő meglepetés!!!) megfejtő, így őbenne tisztelhetjük az első továbbjutót. mellékes kiegészítés: megfejtésnél az eredeti kérdést tartalmazó kommentet ne idézzük be, köszönöm!
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Ha a 3. epizódot tekintjük, mit tartalmazott az a jelenet, ami kronologikusan utolsóként volt kivágva a filmből? Feladvány kód: 2
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Yoda leszáll a Dagobahra.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Palpatine és az ellenzéki szenátorok találkája
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Palpatine elé terjeszteték volna a kétezrek indítványát
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. vazzeg.... ilyet elhibázni
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Affene, ez olyan lassú, hogy már be sem írom...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. vazzeg.... ilyet elhibázni Megzavart a kép.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Obi1-nek gratulálhatunk másodikként. Az ő megoldása helyes, néha a képek megvezethetik az embert...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. A kép alapján 2000-ek tanácsát írtam volna. De tuti Yoda a kronológia miatt.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Melyik Jedi halálát láthatjuk másodikként a halálos parancs kiadása után a filmben? Feladvány kód: 0
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Obi1-nek gratulálhatunk másodikként. Az ő megoldása helyes, néha a képek megvezethetik az embert... nem teljesen, mert én nem a képeset írtam, csak yoda kiment a fejemből
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Én ezt nem tudtam volna biztosra.
Ajánlott hozzászólás