Hozzászólás ideje: 2022. Január 12.3 éve 12 órával ezelőtt, csoli1138 írta: De twi'lek hölgyeknél nézz már mást. Van ott általában egy kis 3D-s élmény nyaktól lefelé. Nemcsak a hölgyeknél zavar. Ha az a prioritás arra van, rengeteg, a célnak sokkal jobban megfelelő, más műfajban keletkezett alkotás. Egyébként ama műfaj némely SW témájú darabjában még életszerűbbnek/élőszerűbbnek is néz ki 1-1 lekku, legalábbis egyik ismerősöm bátyjának a szomszédja ezt állítja.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 12.3 éve 14 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Nemcsak a hölgyeknél zavar. Ha az a prioritás arra van, rengeteg, a célnak sokkal jobban megfelelő, más műfajban keletkezett alkotás. Egyébként ama műfaj némely SW témájú darabjában még életszerűbbnek/élőszerűbbnek is néz ki 1-1 lekku, legalábbis egyik ismerősöm bátyjának a szomszédja ezt állítja. Erről a témáról szerintem Ben simán írna egy doktori disszertációt, powerpointostól, mindenestől
Hozzászólás ideje: 2022. Január 12.3 éve 1 órával korábban, Darth Cupsy írta: Nemcsak a hölgyeknél zavar. Ha az a prioritás arra van, rengeteg, a célnak sokkal jobban megfelelő, más műfajban keletkezett alkotás. Egyébként ama műfaj némely SW témájú darabjában még életszerűbbnek/élőszerűbbnek is néz ki 1-1 lekku, legalábbis egyik ismerősöm bátyjának a szomszédja ezt állítja. Rá kell nézzek! Legends, vagy EU ez a téma?
Hozzászólás ideje: 2022. Január 12.3 éve Szerző 1 perccel korábban, csoli1138 írta: Rá kell nézzek! Legends, vagy EU ez a téma? Leginkább OFF topik, szóval itt ebből legyen elég ennyi. @Dzséjt! Írsz történetet a részhez?
Hozzászólás ideje: 2022. Január 12.3 éve 53 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Dzséjt! Írsz történetet a részhez? Megírtam. Köszi az emlékesztetőt, én jól elfelejtettem, pedig a rész után egyből meg akartam írni.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 13.3 éve 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez nekem is bevillant a rész közben, csak elfelejtettem kikeresni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.