Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Itt van még egy hasonló jelenet. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 12 órával ezelőtt, csoli1138 írta: De twi'lek hölgyeknél nézz már mást. Van ott általában egy kis 3D-s élmény nyaktól lefelé. Nemcsak a hölgyeknél zavar. Ha az a prioritás arra van, rengeteg, a célnak sokkal jobban megfelelő, más műfajban keletkezett alkotás. Egyébként ama műfaj némely SW témájú darabjában még életszerűbbnek/élőszerűbbnek is néz ki 1-1 lekku, legalábbis egyik ismerősöm bátyjának a szomszédja ezt állítja. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 14 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Nemcsak a hölgyeknél zavar. Ha az a prioritás arra van, rengeteg, a célnak sokkal jobban megfelelő, más műfajban keletkezett alkotás. Egyébként ama műfaj némely SW témájú darabjában még életszerűbbnek/élőszerűbbnek is néz ki 1-1 lekku, legalábbis egyik ismerősöm bátyjának a szomszédja ezt állítja. Erről a témáról szerintem Ben simán írna egy doktori disszertációt, powerpointostól, mindenestől 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 1 órával korábban, Darth Cupsy írta: Nemcsak a hölgyeknél zavar. Ha az a prioritás arra van, rengeteg, a célnak sokkal jobban megfelelő, más műfajban keletkezett alkotás. Egyébként ama műfaj némely SW témájú darabjában még életszerűbbnek/élőszerűbbnek is néz ki 1-1 lekku, legalábbis egyik ismerősöm bátyjának a szomszédja ezt állítja. Rá kell nézzek! Legends, vagy EU ez a téma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 1 perccel korábban, csoli1138 írta: Rá kell nézzek! Legends, vagy EU ez a téma? Leginkább OFF topik, szóval itt ebből legyen elég ennyi. @Dzséjt! Írsz történetet a részhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 53 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Dzséjt! Írsz történetet a részhez? Megírtam. Köszi az emlékesztetőt, én jól elfelejtettem, pedig a rész után egyből meg akartam írni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 13. (szerkesztve) Szerkesztve: 2022. Január 13. - Ody Mandrell 4 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 13. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez nekem is bevillant a rész közben, csak elfelejtettem kikeresni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Watto divatot teremtett. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.