Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Asszem én Krrsantanra szavaztam. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Nálam itt Bane volt. Krrsantant én a vendégszereplőknél jelöltem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Az én szívem is elnyerte a vuki. A belépője máig emlékezetes. Nem beszélve a karletépésről. Az meg bónusz volt, hogy beállt Boba mellé. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Nekem Santy mindig is kedvenc volt, amióta megjelent a képregényekben. Micsoda öröm töltött el, amikor felbukkant a 2. részben. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Jönnek a király kategóriák. Először nézzük a legjobb vendégszereplőt! Csupa sztárparádé. Din Djarin Grogu Cad Bane Luke Skywalker Ahsoka Tano Cobb Vanth Krrsantan Peli Motto Taanti Jo Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. DE király, hogy nyert a vuki. Teljesen megérdemelt a győzelme! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Éppen most , Ody Mandrell írta: Jönnek a király kategóriák. Először nézzük a legjobb vendégszereplőt! Csupa sztárparádé. Din Djarin Grogu Cad Bane Luke Skywalker Ahsoka Tano Cobb Vanth Krrsantan Peli Motto Taanti Jo Sajnos nem találtam meg a szavazatomat, pedig elvileg elküldtem magamnak emailen. Azt hiszem, Luke-ra szavaztam. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Cobb-ra szavaztam, ha jól emlékszem (én elküldtem magamnak, de a pdf hét nap után törlődött, és elfelejtettem letölteni... ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A győztesünk pedig nem más, mint: LUKE SKYWALKER 9 szavazattal! (27%) Mindössze kilenc első hellyel tudott győzni Luke! Hatalmas volt a szóródás. A tíz indulóból csak három nem kapott szavazatot. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Cobb-ra szavaztam, ha jól emlékszem (én elküldtem magamnak, de a pdf hét nap után törlődött, és elfelejtettem letölteni... ). Én pont így jártam... Azt hittem pedig, hogy letöltöttem a pdf-et, de most meg nem találom. Éljen Luke! Asszem rá szavaztam. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Neked Luke az örök kedvenced. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Éppen most , Ody Mandrell írta: Neked Luke az örök kedvenced. Van ami nem változik. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Bejött a papírforma. (képzeljétek ide a képet) 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A végére becsatlakozom én is. Luke győzelme nem meglepő, még ilyen versenytársak mellett sem. Én Cad Bane-re szavaztam. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Luke-ot nagyon régóta várta mindenki ebben a szerepben feltűnni! Szenzációs volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A legjobb mellékszereplő következik! Gamorreai őrök Lortha Peel Reed Kaba Baiz Scott A módosító Mok Shaiz Mok Shaiz komornyikja Dokk Strassi Garfalaquox Garsa Fwip Az Ikrek Drash Skad Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Itt nálam a komornyik nyert. Hatalmas figura. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Imádtam én is, kár hogy nem kapott nevet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Itt nálam a komornyik nyert. Hatalmas figura. Nálam is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Kaba Baizra akartam szavazni, de aztán rájöttem, hogy akit láttunk, még csak nem is hasonlít Kaba Baizra, szóval itt is az ikrekre böktem, és lőttem el ezzel másodszor is annak lehetőségét, hogy Garsára szavazzak. Bár így belegondolva, kicsit aggasztó, hogy kétszer is két dagadt kukacra szavaztam egy gyönyörű nő helyett. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Ebből a felhozatalból nálam is. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Azt hiszem az Ikrekre szavaztam. Hatásos belépőjük volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A győztesünk pedig: GARSA FWIP 10 szavazat (30%) Mondhatni biztosan nyert a gyönyörű twi-lek hölgy. Posztumusz díj. Isten nyugosztalja. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Ha nem is legjobb, de a legszebb nyert. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Látom, az én támogatásom nélkül is győzött a hölgy. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Teljesen megérdemelten nyert. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. (szerkesztve) Már csak három kategória van hátra. Következzen a legjobb főszereplő! Boba Fett Fennec Shand Pyke nagyfőnök Buckalakó törzsfőnök Buckalakó harcos amazon Buckalakó gyermek Szerkesztve: 2023. Február 5. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Itt ez elég egyértelmű lesz. A többiek labdába se rúghatnak, még Fennec sem (őt a The Mandalorian-ban sokkal erősebbnek éreztem). Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Ez szerintem egyértelmű lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerintem is. KI más lehetne, mint a címszereplő? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Ody Mandrell,
Szavazólap
Ajánlotta: Ody Mandrell
4 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.