Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Pedig ott csak egy részben szerepelt, itt meg hét részben főszereplő. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pedig ott csak egy részben szerepelt, itt meg hét részben főszereplő. Mármint Fennec? Mert ő négy részben is szerepelt a Mandalorian-ban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Igen, bocsi most a második évadot nem számoltam bele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. (szerkesztve) A nyertes: BOBA FETT 24 szavazat (73%) Abszolút papírforma győzelem, a legnagyobb győzelem siker az összes kategória közül. Szerkesztve: 2023. Február 5. - Ody Mandrell 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Abszolút papírforma győzelem, a legnagyobb győzelem siker az összes kategória közül. Helyes. Jó volt az öreg nagyon! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. (szerkesztve) Nagyon jó, végre karakter lett belőle! És szerintem nagyon jól hozta Temura! Szerkesztve: 2023. Február 5. - Ody Mandrell 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. (szerkesztve) Jöjjön a legjobb zene kategóriája! 1 – Stranger in a Strange Land 2 – The Tribes of Tatooine 3 – The Streets of Mos Espa 4 – The Gathering Storm 5 – Return of the Mandalorian 6 – From the Desert Comes a Stranger 7 – In The Name of Honor Szerkesztve: 2023. Február 5. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. (szerkesztve) Régen puskával sem tudtak volna rákényszertíeni arra, hogy ezt írjam: Boba Fett megérdemelten lett a legjobb. Szerkesztve: 2023. Február 5. - Dzséjt 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Legjobb zene: The Gathering Storm. Amikor a Slave I lecsap a motoros bandára, az hátborzongatóan ütős a zenével körítve. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jöjjön a legjobb zene kategóriája! 1 – Stranger in a Strange Land 2 – The Tribes of Tatooine 3 – The Streets of Mos Espa 4 – The Gathering Storm 5 – Return of the Mandalorian 6 – From the Desert Comes a Stranger 7 – In The Name of Honor Nem voltak annyira meggyőzőek az emlékeim, de a 2. részre szavaztam, mert ott nagyon bejött a zene. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Minden részben volt valami kiemelkedő, én is a másodikra szavaztam mert a vonatos üldözés zenéje máig benne van a fejemben, plusz amikor Bobát befogadja a törzs a szenzációs. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerintem én is a másodikra szavaztam a befogadási ceremónia miatt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A 2. rész zeneileg (is) kiemelkedő volt, én is erre szavaztam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A győztes pedig: RETURN OF THE MANDALORIAN 10 szavazat (30%) Hát kérem...kommenteket alább kérem! 2 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Most már nyilvánvaló, hogy sokan olyanok szavaztak, akik most nincsenek itt. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Én pont a nyertesre szavaztam. Jipiii. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Képzeletben én szándékosan leválasztottam a két mandós részt a szavazás során. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Annak sem volt rossz zenéje, de nálam akkor is a 2. rész a nyerő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Pedig megérdemelt a győzelme, a múltkor amikor néztem megerősített ebben. Pedig nem rá szavaztam, de a második helyen ő lett volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Most pedig jöjjön melyik részt találtatott a legjobbnak az első évadban! 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Én itt is a 2. epizódra szavaztam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Itt is a The Gathering Stormra szavaztam. Ahogy ebben a részben összekötötték a The Mandaloriant a The Book of Boba Fett-tel, valamint a múlt eseményeit a jelennel, plusz van benne három baromi jó akciójelenet is, köztük a már említett leszámolás a motoroskkal, ami szerintem Boba legbadassabb pillanata, nos ez mind nálam a legjobb TBoBF epizódjává állt össze. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Plusz a sarlacc kinyírása, a hang gránáttal. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Ez volt a legnehezebb választás részemről, mert a 2., a 4. és a 7. is versenyben volt, de végül asszem a 6.-ra ment a voksom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A 2. részre szavaztam, mert arra még viszonylag jól emlékeztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A legjobb rész: THE TRIBES OF TATOOINE 11 szavazat (33%) Elég ritkán fordul elő, hogy nem az nyeri az epizód szavazást aki a zeneit. Most ez a ritka eset fordult elő. 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Nem erre szavaztam, de örülök a győzelmének. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Megérdemelt győzelem. A 2. rész rengeteget tett hozzá a Tatooine és még inkább a buckalakók kultúrájához, végre úgy igazán árnyalva ezt az általában negatív kontextusban felbukkant különös népcsoportot, egy igazi világépítő epizód volt. 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Éppen most , Bence1997 írta: Nem erre szavaztam, de örülök a győzelmének. Én is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Ody Mandrell,
Szavazólap
Ajánlotta: Ody Mandrell
4 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.