Modi Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. (szerkesztve) Szerintem nyugodtan jöhet ide a link. Igy előre is nagy nagy köszi érte Orosz nyelvű weboldal: http://swcomics.com/?f=strips a "02 - The Constancia Gambit" -ot kell nézni Szerkesztve: 2006. Április 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. ez miről szól? Mármint a képregény? Mikor játszódik? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Nekem nem jeleníti meg a képeket. Esetleg telepiteni kel hozzá valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Nekem sem jeleníti meg. Pedig itt aztán van képregény bőven. Nagyon érdekelne! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Nekem se.Lehet hogy szerzői jogokat sértett és levetették Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Nekem sem jeleníti meg, de annyi kiderült, még mindig el tudom olvasni a cirill betűket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Tanultál oroszt? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Tanultál oroszt? Elnézést, hogy belekotyogok, de ne OFF-oljunk kérem. Persze fontos a hozzászolás növesztés, de ezeket inkább mégis privibe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Elnézést :o Szóval, van valakinek valami ötlete, hogy lehet lemenenteni innen a képeket Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Nekem mindent megjelenít. Nem tudom mi lehet a hiba. Feltöltöttem ide azt amihez a linket adtam: http://modi1138.atw.hu/gambit.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. (szerkesztve) Mikorra várható Bomarr írásának 2. része az SW comicok történetéről? A Dark Horse pár napja bejelentette a legújabb sorozatát, amit John Ostrander ír és Jan Duursema rajzol ( a fan kedvenc páros, ők csinálták a Republic sorozat javát ). Már a Celebration 3 óta tudni lehetett, hogy a Legacy Erában fog játszódni, de a bejelentés mégis nagy meglapetésként érte a rajongókat. A történet 140 évvel a filmek után játszódik, és hát... ... ha eddig se szeretted az EU-t akkor ezt ne nézd meg: Ne üss! Szerkesztve: 2006. Február 5. - Modi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. All New Sith Order! - Persze... All New Empire! - Hogyne... All New Skywalker! - Naná... szuuuuszááááááááááááááá... Kíváncsi vagyok, milyen hiperszupermegrombolók, hiperszupermegaerős Sithek, és hiperszupermegafura történettel állnak elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Modi. A napokban várható Bomarr írása, mert már átküldte a szerkesztőnek az anyagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Ody jól beszél. Tulajdonképpen az irás második fele már akkor kész volt, amikor az elsőt felrakták, ám úgy terveztem, hogy még szépitgetem csinositgatom a második felvonást. Ám annyi minden összejött, hogy végül se időm se kedvem nem volt belefogni, ugyhogy végül az irás a régi formájában kerül fel. Nem lesz egy kikezdhetetlen, enciklopédikus jellegű összefoglaló, de azért remélem a célnak meg fog felelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. No kikerült a DVDextrára a képregényes összeállitás második fele is. Már decemberben kész volt az anyag, de úgy tünik a szerkesztők most látták elérkezettnek a pillanatot ahhoz, hogy kitegyék Biztos vannak kikezdhető pontjai... eredetileg még akartam javitgatni rajta meg bővitgetni egy kicsit, de aztán jött a vizsgaidőszak és úgy hagytam. Remélem azért élvezhető Itt a link: SW képregények II. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Ez is remek lett! Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Nagyon jó lett Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Tényleg jó írás Bomarr! Gratula, és jöhetne az új sith képregény is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Mindenkinek köszönöm a dicséretet! A Sith képregény pedig remélhetőleg még ma este felkerül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Csak holnap fogom elolvasni (hiába megy közben a kori vb), de az előző ismeretében egy remek írásra számítok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hát igen, ismét egy hozzáértő írás, grat Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Remek írás, gratulálok, rengeteget tudsz a képregényekről (egy képregényekről semmit sem tudó emberkének ez igazi csemege) Luke és Mara házassága tudtommal nem képregény kitaláció, mert Zahn könyvében, A jövő látomásának végén szerepel, hogy összeházasodnak, a képregény esetleg innen vette át (csak feltételezem, de talán a regény előbb volt). Aayla Secura képregény szereplő volt eredetileg? Nekem új infó volt ez is (Vos mesterről már volt szó a Napló topikban) A Star Wars Visionaries kiadványra igazán kíváncsi lennék, de jó kis terv a Knights of the Old Republic és a Rebellion is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Luke és Mara házassága tényleg nem képregény-kitaláció... első átolvasás után filoztam is rajta, hogy átirjam-e, mert úgy tünhet a szövegből, hogy ez a helyzet, de végül úgy döntöttem, hogy jó lesz igy is Egyébként örülök, hogy újdonsággal tudtam szolgálni, bár Modi biztos többet is tudna mesélni erről, meg gondolom majd kijavit, ha esetleg hibát ejtettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. A Star Wars Visionaries kiadványra igazán kíváncsi lennék, Tibi honlapján megtalálod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Tibi honlapján megtalálod. Grivihez kapcsolódóan van valamennyi fent (ezt Ody belinklete a Grivis topikba), de több nem, meg a Republic 80,81 és KOTOR. Most ezeket látom, ha rákattintok a www-jére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Akkor felteszem én a maradékot, illetve ami nekem megvan belőle. Itt van. A wookies részhez még a fordítás is megvan, ha jól emlékszem Donát igényes munkája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Köszönöm szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Kösz lokatelli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Lokatelli: valami rémlik ezzel kapcsolatban! Egyébként köszi Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Nagyon szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.