Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Magyar nyelvű kritika a Dark Times képregényről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Magyar nyelvű kritika a Dark Times képregényről Abban téved, hogy a készítők ne szerették volna a Prequelt, többször is olvastam a Dark Horse-osoknál, hogy nagyon örültek a új filmeknek annak idején, szívesen alkottak hozzájuk képregényeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Persze, a kritika körítése a szokásos maszlag, a saját véleményüket tényként írják le... de már az is érdekes, hogy egyáltalán kritika íródott a magyarul soha meg nem jelenő sorozatról, így ezért osztottam meg, hogy legyen itt a fórumon nyoma az utókor számára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. 2 szám szerencsére megjelent belőlük. A 11. 12. Kár, hogy több nem fért bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. http://halozsak.hu/24-kepregenyeink/star-wars/vegyes/6280-star-wars-darth-maul ez nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 6. A hátralévő star wars omnibusok már nem fognak megjelenni a Dark Horse kiadásában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Pár napja nem jön be a hálózsák valaki tud valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Nem, de úgy tudom néha előfordul az ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Helyre állt és máris egy újabb "Hagyaték" résszel bővült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 15. Jo lenne behozni ott is a lemaradasaimat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 15. A Sárkány karmai sztoriszál pedig kifejezetten az egyik legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Kóbor Lovag: Áradat Nagyszerűen sikerült a második Kóbor lovag képregény történetszál. Még a regényt sem szükséges ismerni hozzá. Kerra Holt ezúttal segítőkre akad Devaad kapitány és osztaga személyében, ám őket más cél vezeti. Az itteni főgonosz, Zodoh, a hitt bekerült a kedvenceim közé. Nagyon alattomos és alávaló. Az egész történet nagyon sodró lendületű és izgalmas, csavarokkal teli. John Jackson Miller ezúttal is remekművet hozott össze. Kerra pedig egyértelműen a kedvenc Jedim lett. Ötös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2014. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 27. A Facebookon a Star Wars rajongók magyar sajtó termékek gyűjteményei 1977-2014 nevű csoportban felrakták az egyik fan csoport által angol nyelvre fordított Fazekas Attila: Csillagok Háborúja, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér képregényeket. https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584089955068420&type=1 https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584093101734772&type=1 https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584112531732829&type=1 A borítón ez található kiadóként: Sárkány rend 1408 Cvria Regis Ez Ovdo Draconis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. A Disney úgy tűnik továbbra is piacon akarja tartani a Legends műveket: A Marvel két újabb Dark Hors-os gyűjteményes sorozatba kezd bele: The New Reupblic Volume 1 Ez az Új Köztársaság korában játszódó képregényeket tartalmaz, pl Mara Jade... The Old Republic Volume 1 Ez a Knights of the Old Republic képregényekkel nyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Azt hiszi a marvel, hogy ezzel a gesztussal ki lehet engesztelni az EU híveket, ha ugyanazt csinálja, mint a Dark Horse kezdetben? Nagy tévedés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. (szerkesztve) Szerintem inkább arról van szó, hogy amíg el nem készülnek a Marvel saját képregényei, addigis szeretnének valami bevételt látni, így hát kiadják a már elkészült népszerű képregényeket. Gondolom közben csurgatnak valamit a DH-nak is, akik meg örülnek, hogy a "válás után" még jön egy kis bevétel a SW részlegből. Szerkesztve: 2015. Január 2. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Azt hiszi a marvel, hogy ezzel a gesztussal ki lehet engesztelni az EU híveket, ha ugyanazt csinálja, mint a Dark Horse kezdetben? Nagy tévedés. Szerintem ez egy pozitív gesztus a Marvel és a Disney részéről is. Első pozitív húzás a Marveltől, amit becsülni tudok. Remélem ez azt jelenti, hogy több, más korszakba is elmennek majd. Ezt kánon-nem kánon dolgot nem kell komolyan venni, úgyis a sztori a lényeg. Szerintem inkább arról van szó, hogy amíg el nem készülnek a Marvel saját képregényei, addigis szeretnének valami bevételt látni, így hát kiadják a már elkészült népszerű képregényeket. Gondolom közben csurgatnak valamit a DH-nak is, akik meg örülnek, hogy a "válás után" még jön egy kis bevétel a SW részlegből. De ezek tudomásom szerint akkor jelennek meg, amikor már futni fognak a Marvel sorozatok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Az rendben van, hogy a sztori a lényeg, de azért ha valamit egy tollvonással eltörlök, akkor már azzal én nem villognék. Csak abban az esetben, ha valami érdekem fűződik hozzá. A másik, ha engedték volna még az omnibusok kiadását ezek meg se jelentek volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Tehát csak azért mert nem a kánon részei már ne is legyenek hozzáférhetőek? Ennek semmi értelme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. (szerkesztve) A hozzáférhetőséget már a Dark Horse megtette. Minek kell még marvel címkével ellátni ugyanazt? Mert, ha legalább azokat a történeteket adnák ki, amik nem jelentek meg az omnibus kiadásban, akkor lenne értelme. De ez sose fog megtörténni. Szerkesztve: 2015. Január 7. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Náluk a Star Wars képregények kiadási joga. Ha ők nem gondozzák a régi képregényeket akkor senki nem fogja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. (szerkesztve) Mert, ha Magyarországon megjelennének azok a star wars képregények TPB formátumban, amik még a Dark Horse kiadásában jelentek meg, akkor engem nem zavarna a marvel logó. De ez is csak egy álom. Az amerikaiak, meg úgyis megvásárolják, mert más borítóval jelenik meg. Szerkesztve: 2015. Január 7. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2015. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 11. [Dark Times] Most így eszembe jutott, hogy a Disney miatt ugyebár nem lesznek új abb Legends művek, így nem fog kiderülni, hogy van-e alapja annak a spekulációnak, hogy Dass Jennir és Ember Chankeli nászából született Mara Jade. Annó ötleteltünk, hogy hasonló hajuk van a lányoknak, és hogy Jennirtől örökölhette az Erő érzékenységét. Illetve szemet szúrt, hogy Ember neve, ami majdnem amber - borostyán, eléggé hasonlít a Jade- jáde névhez jelentésben, akár ezt is csinálhatták direkt. Mit gondoltok, szerintetek a Dark Horse a Sötét Idők folytatásában elmesélték volna Mara születését a párostól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 11. Én elképzelhetőnek tartom, de sajnos ezt már soha nem fogjuk megtudni. A Dark Times képregényeket még be kell pótolnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Még az is lehet, hogy ezt a történeti elemet átültetik és elmesélik egy új képregényben/regényben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Remélem nem. Remélem Mara Jade egyáltalán nem kerül be a kánonba, mert minden bizonnyal semmi köze nincs Luke-hoz (ugye remete) így meg számomra nem lenne az igazi, hogy nem dúl köztük a Lamour Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Kb. egy hónapja voltam az egyik Alexandra könyvesboltban és volt Alien képregény. Én hülye, nem vettem belőle. Ma ismét voltam, de most nem volt (ellenben volt Hell Boy meg Sin City). Vajon hol lehet még kapni képregényt? Illetve, Star Wars képregényt? A Dark Horse kiadótól voltak nálunk SW képregények? Tárgytalan, a Szukits oldalán van néhány. Az ottani SW-k milyenek? A Semic nagyon sok Dark Horse képregényt kiadott 1997-2011 között, kéthavonta füzetes formátumban. A Szukits Kiadó 3 képregénykötetet adott ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Darth Vader and the Ghost Prison 1, 2 és 5 Szerintem nagyszerű lett, egy nagyon érdekes történetet olvashattam. A Jedik által épített Szellembörtön ötlete zseniális. A sztori szerint erről a létesítményről csak a Jedi Tanács tudott, még annak idején azért létesítették, hogy az Erőt rossz célokra felhasználó Erő-használókat ide börtönözzék be. A történet szerint nem sokkal az EP3 után egy Gentis nevű tisztviselő puccsot hajt végre Palpatine ellen, az Uralkodót meg is mérgezi valami gázzal. Vader-nek, Sidiousnak Trachtának és Tohm-nak menekülniük kell, és a Szellembörtönből remélhetnek segítséget. Nagyon élveztem, a rajzok nagyon jók, a sztori nagyszerű. Az egyik legjobb SW sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Purge Az első Purge sztori rövid, egy részes történet, mégis drámai és nagyon jól visszaidézi A Sith-ek bosszúja hangulatvilágát. Én is úgy képzeltem, hogy Vader nem sokkal az EP3 után mindent megtesz annak érdekében, hogy Obi-vant kézre kerítse. A túlélő Jedik közül sokan pedig mindent megtesznek, hogy visszavágjanak. Sok szereplő végzetét meg lehet ismerni, egyeseket még a sötét oldal is hatalmukba kerít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Purge: Seconds to Die Ez a történet is nagyon érdekes lett. Sha Koon-nal ismerkedhetünk meg, aki Plo Koon unokahúga. Érdekes volt, hogy Sha rájött arra, hogy kicsoda Vader és látta előre a jövőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.