Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. A következő számban már a Vindication első fejezete lesz, és az olyan történetszál, amitől hanyatt fogsz esni, különösen Revan. Az angol címek nem sokat mondanak, de bízom az ítélőképességedben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Az angol címek nem sokat mondanak, de bízom az ítélőképességedben. Én olvastam angolul, szóval tudom mit beszélek. Elképesztően izgalmas lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. A következő számban már a Vindication első fejezete lesz, és az olyan történetszál, amitől hanyatt fogsz esni, különösen Revan. Jól hangzik. Örülök, hogy nem hagyják ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Jó volt ez a Hátraarc rész is. Bár a rajzok most nem jöttek be annyira. Várom a következő 4 részes sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. A Star Wars Adventuresről hallottál? Olyan, mint azok a The Clone Wars képregények, amelyek időszakosan, több hónaponként jelennek meg. Csak ez a klasszikus karakterekről szól. Nagyon érdekesen hangzanak az eddig megjelent címek. 1.: Han Solo and the Hollow Moon of Khorya 2.: Princess Leia and the Royal Ransom 3.: Luke Skywalker and the Treasure of the Dragonsnakes 4.: The Will of Darth Vader Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Igen már hallottam, azt hiszem most ezek vannak a Lázadás helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Amerikában ősszel inkább az ősi idős képregényeket nyomják. Úgy tűnik a The Old Republiv önálló sorozat lesz. Novemberben megjelenik az 5. szám, a Blood of the Empire történet 2. részével. A Knight Errant is folytatódik a 2. számmal, az Aflame 2. részével. És befejeződik a 4 részes Jango és Boba Fett mini. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Jövőre jön a Crimson Empire 3 hat részben. A Legacy War készítői elárulták,hogy nem marad mindenki életben a 6. rész végéig. Új Boba Fett mini jön Blood Ties címmel. Haden Blackman írja a Darth Vader and the Last Command című sorozatot. Meg fog jelenni a The Force Unleashed volume 2, mely Boba Fett szemszögéből mutatja be az eseményeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hamarosan megjelenik a 79. szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A Legacy War készítői elárulták,hogy nem marad mindenki életben a 6. rész végéig. Erről én is hallottam... Rengeteg karaktert konferáltak fel a Legacy-ban, szóval elég komoly tömegmészárlásra lehet majd számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) A Knight Errant-ban lesz egy erős női Jedi a 18 éves Kerra Holt. Nagyon sok Sith fog ebben az időben futkosni, és ezek elég eltérőek lesznek. Az első szám előtt lesz egy online kistörténet belőle. Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. The Force Unleashed képregény magyarul http://data.hu/get/2778006/Star_Wars_-_Az_Ero_elszabadul.pdf Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. The Force Unleashed képregény magyarul http://data.hu/get/2778006/Star_Wars_-_Az_Ero_elszabadul.pdf Whow! Ki fordította? Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Köszi, Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Már elég rég elkészült magyarul (bár, hogy ki fordította, azt nem t'om, de általában kiírják az elejére). A Hálózsákról rengeteg másik Star Wars mellett ez is letölthető. Pontosítok, a Force Unleashed a NewGen.hu-ról tölthető le egyéb Star Wars képregények mellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Már elég rég elkészült magyarul (bár, hogy ki fordította, azt nem t'om, de általában kiírják az elejére). A Hálózsákról rengeteg másik Star Wars mellett ez is letölthető. Pontosítok, a Force Unleashed a NewGen.hu-ról tölthető le egyéb Star Wars képregények mellett Ezt az utóbbi honlapot nem ismertem, a Hálózsákról már mindet elolvastam. Nagyon szépen köszi, hogy megmutattad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megjelent a 79. szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megjelent a 79. szám. Ahhh, de jó. Lesz mit olvasnom... Az új SW szám, meg beszerzem az új Sin City kötetet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Nah, Revan, mit szólsz az Igazságtételhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Még nem jutottam hozzá az új számhoz, de minél hamarabb beszerzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megvan az új szám. Ez az Igazságtétel állati! A sorozatból az eddigi legjobb rész. Óriási fordulópont. Jó fordulat volt, hogy Xamar a Szövetség ellen fordult és kitálalt a Tanácsnak. A csapda viszont nem úgy sült el, ahogy azt kitalálták, Haazen közbelépett. A fordulat a végén óriási, ezek szerint Haazen volt a megjövendölt Sith, és a prófécia valóra vált. Egy ideig azt hittem, hogy Haazen nem más,mint Darth Sion, de úgy tűnik mégse. Várom a következő részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Nem lehetséges, hogy most tört ki a Jedi Polgárháború? Nekem nagyon úgy tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Nem lehetséges, hogy most tört ki a Jedi Polgárháború? Nekem nagyon úgy tűnt. Neee, a Jedi Polgárhábor Darth Revan és Darth Malak támadásaikor tört ki. Egyébként én nem Haazent tartom a megjövendölt Sithnek. Mert ugyebár a látomásban azt láhattuk, hogy egy ilyen piros űrruhát viseli valaki fogja elpusztítani a Jedi Rendet. Azt hitték, hogy a tanítványaikról van szó, de nem. Darth Malak-ot látták. Ha megfigyeled, a Flashpoint végén láthatod, hogy ő is felvesz egy ilyen űrruhát, szóval szerintem őt látták, és nem Haazent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Neee, a Jedi Polgárhábor Darth Revan és Darth Malak támadásaikor tört ki. Egyébként én nem Haazent tartom a megjövendölt Sithnek. Mert ugyebár a látomásban azt láhattuk, hogy egy ilyen piros űrruhát viseli valaki fogja elpusztítani a Jedi Rendet. Azt hitték, hogy a tanítványaikról van szó, de nem. Darth Malak-ot látták. Ha megfigyeled, a Flashpoint végén láthatod, hogy ő is felvesz egy ilyen űrruhát, szóval szerintem őt látták, és nem Haazent. Tényleg, akkor inkább Malak lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Egy pár magyarul meg nem jelent SW képregény magyarul. Az idővonal linkjeire kattintsatok. http://halozsak.hu/index.php?option=com_co...=6&Itemid=2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Egy pár magyarul meg nem jelent SW képregény magyarul. Az idővonal linkjeire kattintsatok. http://halozsak.hu/index.php?option=com_co...=6&Itemid=2 Jó látni, hogy került fel néhány újabb darab, mióta utoljára fent voltam. A Dooku grófos képregényre mindenképpen sort kerítek majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. A mi lett volna ha... SW képregények elég érdekesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. A mi lett volna ha... SW képregények elég érdekesek. Én az olyanokat elvből nem olvasom el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Januári képregények. Befejeződik a Rescues című történet a hatodik résszel az Invasionban. Folytatódik a Knight Errantban az Aflame című sztori a 4. részzel. A Legacy War a második résszel folytatódik. Indul egy új 5 részes mini Darth Vader and the Lost Command címmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Mi a helyzet a legújabb számmal? Megjelent már egyáltalán, vagy csak hozzám nem juttatták el, szokás szerint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.