Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Engem nem hoz lázba a Dark Horse új címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Engem sem igazán, tekintve, hogy szinte biztos, hogy nem lehet majd beleilleszteni az idővonalba, ennek ellenére érdekességképp mindenképp megéri beleolvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Engem nem hoz lázba a Dark Horse új címe. Én se fizetnék érte, nyomtatásban kiadni itthon fölösleges lenne. De ha lesz rajongói fordítás azt tuti elolvasom mert amúgy érdekesnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. A jedi herceget a világon sehol nem tartják az EU részének, csak a wikipédián van esetleg felsorolva. De a Dark Empire-t miért utálod ennyire? Mert a Dark Empire-ben ott van a klón Plapatine, ami sárba tiporja A Jedi visszatér-t. Mert erőltetett, izzadság szagú a történet. Mert a színezés förtelmes benne...stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Bele lehet nézni az új Star Wars képregénybe, amely ugye George Lucas korai forgatókönyve alapján készült. http://www.comicbookresources.com/?page=preview&id=17767 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. (szerkesztve) Bele lehet nézni az új Star Wars képregénybe, amely ugye George Lucas korai forgatókönyve alapján készült. Milyen furcsa ezt ilyenkor olvasni. Érdekes belegondolni, mennyit változtak Lucas ötletei. Aldeeran mint birodalmi központ. Kicsit ironikusnak érzem. A csillagrombolók meg enyhén megnőttek. Szerkesztve: 2013. Augusztus 21. - Master Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Hátul a Sith (?) akár Darth Malgus is lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. (szerkesztve) Érdekes kép, valahogy feltűnően emlékeztet erre a darabra. Szerkesztve: 2013. Augusztus 21. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. ez van a Polomon amit a SW ECII vettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Szeptember 18-ra tolták Az elveszett csillagok megjelenését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. (szerkesztve) Még régebben valaki (azt hiszem Wilde) említett egy programot, amivel jól lehet képregényt olvasni. Melyik is volt ez? Szerk: Már megvan, nagyon jó, ha valaki szeretne erre egy jó programot, csak szóljon Szerkesztve: 2013. Augusztus 25. - zilllosarkany Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 26. Darth Vader And The Lost Command (Haden Blackman, Rick Leonardi) Az új képregény olvasóprogramommal máris kivégeztem a Darth Vader sorozat első kötetét, és az egyik legjobb képregény, amit valaha olvastam. Leonardi nagyon szépen rajzol, Blackman pedig rendkívüli sztorit írt. Ajánlom mindenkinek. 5/5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Szerintetek a jövőben a Darth Vader and the Lost Command után melyik SW képregény/ képregénysorozat jöjjön magyarul? Ismerve a kiadó igényeit, valószínű, hogy a Dark Horse legújabb címei közül válogatnának. Így szerintem a következő címek lennének esélyesek: 1. Darth Vader képregények Darth Vader and the Ghost Prison http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Darth_Vader_and_the_Ghost_Prison Darth Vader and the Ninth Assassin http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Darth_Vader_and_the_Ninth_Assassin Purge: http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Purge_%28TPB%29 2. Dark Times The Path to Nowhere http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dark_Times:_The_Path_to_Nowhere_%28TPB%29 Parallels http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dark_Times:_Parallels_%28TPB%29 Blue Harvest http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dark_Times:_Blue_Harvest_%28TPB%29 Out of the Wilderness http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dark_Times:_Out_of_the_Wilderness_%28TPB%29 Fire Carrier http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dark_Times:_Fire_Carrier_%28TPB%29 A Spark Remains http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dark_Times:_A_Spark_Remains 3. Dawn of the Jedi: Force Storm http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dawn_of_the_Jedi_Volume_1%E2%80%94Force_Storm_%28TPB%29 The Prisoner of Bogan http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dawn_of_the_Jedi_Volume_2%E2%80%94The_Prisoner_of_Bogan_%28TPB%29 Force Wars http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dawn_of_the_Jedi_11:_Force_Wars,_Part_1 4. A klasszikus trilógia idejében játszódó Star Wars: In the Shadow of Yavin http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Volume_1:_In_the_Shadow_of_Yavin 5.a The Star Wars, Lucas 74-es elképzelései alapján. http://starwars.wikia.com/wiki/The_Star_Wars A fentebbiek közül, ha kettőt lehetne választani, melyik kettő lenne az? Vagy esetleg van egyéb javaslat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. A Darth Vader sorozatot szerintem mindenképp végig kéne vinni, legalábbis engem érdekelne a másiknak én a Dawn of the Jedi-t látnám legszívesebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. DV és DOTJ. Mindkettő az egyik kedvenc képregéysorozatom, a Darth Vadereket most olvastam, szerintem kihagyhatatlanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Dark Times és Dawn of the Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Darth Vader és a Dawn of the Jedi. Személy szerint a The Star Wars megjelenésének is nagyon örülnék, de szerintem erre itthon nem lenne akkora igény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Az egyik biztos a Dawn of the Jedi. A másik hosszú vacilálás után a Dark Times lenne, habár a Darth Vader is nagyon érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Most olvasom a Dark Timest és igen nehéz a döntés. Még csak a második résznél (Pararrels) tartok, és eddig ez is nagyon jó De a Darth Vader elképesztően jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Most olvasom a Dark Timest és igen nehéz a döntés. Még csak a második résznél (Pararrels) tartok, és eddig ez is nagyon jó De a Darth Vader elképesztően jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. A fentebbiek közül, ha kettőt lehetne választani, melyik kettő lenne az? Vagy esetleg van egyéb javaslat? Darth Vader and the Ghost Prison & Dark Times Egyébként olyan formában is kilehetne adni, hogy az ilyen miniszériákat amikből egy kötet a teljes történet (mint pl a Ghost prison) kemény kötésben kiadni, viszont azoknál amik több kötetesek lennének, puha borítót használni és ezáltal több is kiadásra kerülhetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. A Dark Times-ra és a Dawn of the Jedi-ra szavazok, bár kérdés, mennyire mernek belevágni előbbibe a Rebels sorozat fényében, ami felülírhat ezt-azt a korszakból. Gondolom, nem non-canon képregények kiadása a cél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. A Dark Times-ra és a Dawn of the Jedi-ra szavazok, bár kérdés, mennyire mernek belevágni előbbibe a Rebels sorozat fényében, ami felülírhat ezt-azt a korszakból. Gondolom, nem non-canon képregények kiadása a cél. Az eddigi információk fényében a Rebels kronológiailag eltávolodik az EP3-tól, és tudjuk, hogy Lázadó fiatalokról fog szólni. Ellenben a Dark Times mindvégig az EP3 környékén marad és nagyrészt EU-s karakterekkel dolgozik. Ellentmondást csak akkor tudnék elképzelni, ha az EU-s karakterek lennének a Rebels főszereplői és más utat festenének le elénk. Úgy gondolom elég kevés az esély az ellentmondásokra, vagy, ha lesznek is egyáltalán, akkor olyan mértékben lehetnek, mint a TCW-ben, ahol azért legalább 75%-os mértékben figyelembe vették az EU-t, az ellentmondásokat pedig retconolták. Ha a Rebels új szereplőket vonultat fel, akkor elmondhatjuk, hogy bizonyos karakterek és bizonyos események léte nem ír felül más karaktereket és eseményeket. A folytatás trilógia sokkal nagyobb eséllyel boríthatja fel az EP6 utáni EU-t, mivel: az Endor utáni korszak nagyon telített, a filmes hősöket és azok leszármazottait állították középpontba, az új generáció tagjai közül sokak sorsát már lezárták, és sorban zúdultak a Galaxisra a nagyobbnál nagyobb fenyegetések. Ellenben a Dark Times, Darth Vader képregényekben, vagy a Coruscant Nights regényekben nincsenek olyan események, melyek mondjuk Vong háborúval, vagy az Abeloth krízissel lennének egyenrangúak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Az eddigi információk fényében a Rebels kronológiailag eltávolodik az EP3-tól, és tudjuk, hogy Lázadó fiatalokról fog szólni. Ezt igazából honnan is tudhatjuk? A CE-on kérdezték is Filoni-t, hogy mikor fog játszódni a Rebels, de ő erre csak annyit mondott, hogy valahol a RotS és az ANH között, de többet nem mondhat, mert megtiltották neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Ezt igazából honnan is tudhatjuk? A CE-on kérdezték is Filoni-t, hogy mikor fog játszódni a Rebels, de ő erre csak annyit mondott, hogy valahol a RotS és az ANH között, de többet nem mondhat, mert megtiltották neki A Lázadás csak a Tomboló Erő-ben tört ki, tehát onnantól beszélünk lázadókról. Ha előtte játszóna, nem hiszem, hogy ez lenne a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. (szerkesztve) Maga a Lázadók Szövetsége lehet, hogy csak hivatalosan akkor keletkezett, de ez nem zárja ki azt, hogy előtte ne lettek volna lázadók (elég Kota milíciájára gondolni, ők az elején nem voltak a Lázadás tagjai, de ettől függetlenül lázadóknak bélyegezték meg őket). Simán beleférne, hogy olyan lázadók lesznek a főszerepben akik még nem a nagybetűs Lázadás tagjai Arról nem is beszélve, hogy a Rebels simán felülírhatja a TFU eseményeit (ami sem üzleti, sem rajongói szempontból nem lenne túl pozitív húzás szóval reménykedjünk, hogy nem ez lesz) Szerkesztve: 2013. Augusztus 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. A Lázadók Szövetsége valóban a Tomboló Erő környékén alakult meg, de a lázadók, mint a szervezet neve is sejteti, már korábban is működtek. Kicsit OFF, de azért leírom, én abban reménykedem, hogy a Rebels majd valamilyen formában felülírja a TFU eseményeit, nem bánnám, ha a Szövetség megalakulására más körülmények között kerülne sor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Maradva picit az offnál, halvány emlékeim szerint abban a sztoriban annyira erőltetett volt a Szövetség megalakulása, hogy valóban jó lenne átírni. Máskülönben nem vagyok az átírogatás híve, de ez egy fontos momentum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Szerintem ha még a Nagy Lázadás előtt játszódna, nem ez lenne a címe, hanem mondjuk Birth of the Rebellion, vagy Dawn of the Rebellion. Mindegy, majd meglátjuk mi lesz. Nekem nagyon tetszett a TFU, remélem nem kerül sor átírásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Ezt igazából honnan is tudhatjuk? A CE-on kérdezték is Filoni-t, hogy mikor fog játszódni a Rebels, de ő erre csak annyit mondott, hogy valahol a RotS és az ANH között, de többet nem mondhat, mert megtiltották neki Az eddigi képek, design-ok alapján biztos vagyok benne, hogy nem leszünk az EP3 közelében. Minimum 5 év, de szerintem több is el fog telni. A másik érdekes dolog, hogy az EU írók állítólag kapnak kitételt, ha EP3 és EP4 között akarnak írni történtet, akkor annak 1.: vagy az EP3 közelében kell játszódnia, maximum 1-3 évvel távolodhatnak el tőle, vagy pedig az EP4 közelébe kell helyezni a sztorit, pár évvel az Új Remény előtti időkre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.