Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. De azért szólhattak volna, ha törlik! Ez bunkóság. Az ATW sose szól, csak töröl, a jóember meg találja ki maga, miért törölték. Ha meg írsz nekik bunkó módon válaszolnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Amúgy nincs meg valakinek véletlenül bedigizve valamelyik régi szinkron? Amire nagyon kíváncsi lennék az a Rékasi Károly (Luke), Grúber Hugó (Palpatine) féle Ep6 szinkron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Amúgy nincs meg valakinek véletlenül bedigizve valamelyik régi szinkron? Amire nagyon kíváncsi lennék az a Rékasi Károly (Luke), Grúber Hugó (Palpatine) féle Ep6 szinkron Nekem csak a TESB volt meg..A fórumról az egyik gyerek digizte be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Amúgy nincs meg valakinek véletlenül bedigizve valamelyik régi szinkron? Amire nagyon kíváncsi lennék az a Rékasi Károly (Luke), Grúber Hugó (Palpatine) féle Ep6 szinkron Ja ez az egyetlen rész ami a régiek közül ami nincs meg szinkronnal nekünk asszem, csak narrátorral meg felirattal. De nem aggódom az elkövetkezendő években tuti fogják adni csak épp nem a régivel. Talán egyszer rászánom magam és összegabajintom a videót az szgvel. Az 4-5. megvan régi szinkronnal. Ezek már ritkaságnak számítanak. valahogy biztos hozzá lehet férni ezekhez :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Régi Videótékákban vagy könyvtárakban(ahol vhst is kiadnak) meg lehet találni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Amúgy nincs meg valakinek véletlenül bedigizve valamelyik régi szinkron?8) Amire nagyon kíváncsi lennék az a Rékasi Károly (Luke), Grúber Hugó (Palpatine) féle Ep6 szinkron 8) Nekem csak a TESB volt meg..A fórumról az egyik gyerek digizte be. Ezt feltudná rakni valaki netre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Amúgy nincs meg valakinek véletlenül bedigizve valamelyik régi szinkron?8) Amire nagyon kíváncsi lennék az a Rékasi Károly (Luke), Grúber Hugó (Palpatine) féle Ep6 szinkron 8) Nekem csak a TESB volt meg..A fórumról az egyik gyerek digizte be. Ezt feltudná rakni valaki netre? Még mindig fennt van. Hopsz illetve csak volt. Odumin tette fel, és ahogy látom neki is törölték az oldalát.http://szkret.atw.hu/ Lehet, hogy valami LFL-es csóka körülnézett az atw-n? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Amúgy nincs meg valakinek véletlenül bedigizve valamelyik régi szinkron?8) Amire nagyon kíváncsi lennék az a Rékasi Károly (Luke), Grúber Hugó (Palpatine) féle Ep6 szinkron 8) Nekem csak a TESB volt meg..A fórumról az egyik gyerek digizte be. Ezt feltudná rakni valaki netre? Még mindig fennt van. Hopsz illetve csak volt. Odumin tette fel, és ahogy látom neki is törölték az oldalát.http://szkret.atw.hu/ Lehet, hogy valami LFL-es csóka körülnézett az atw-n? Erről beszélek, ezért kéne valaki akinek még megvan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Amúgy nincs meg valakinek véletlenül bedigizve valamelyik régi szinkron? Amire nagyon kíváncsi lennék az a Rékasi Károly (Luke), Grúber Hugó (Palpatine) féle Ep6 szinkron Nekem csak a TESB volt meg..A fórumról az egyik gyerek digizte be. Ezt feltudná rakni valaki netre? Még mindig fennt van. Hopsz illetve csak volt. Odumin tette fel, és ahogy látom neki is törölték az oldalát.http://szkret.atw.hu/ Lehet, hogy valami LFL-es csóka körülnézett az atw-n? Erről beszélek, ezért kéne valaki akinek még megvan Juhéé, a hétvégén meglesznek a régi trilógia eredeti szinkronjai bedigizve a Grúber - Palpis is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Attól a dvd-ket irogató csávótól, az sw.hu fórumáról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Attól a dvd-ket irogató csávótól, az sw.hu fórumáról? DC++-ról szinkron hub-ról egy szinkronos emberkétől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Egyébként Lok, felraktam a táblázatod Néhány szereplő mellől már hang mintát is lehet tölteni http://galaxis.starwars.hu/modules.php?nam...megtekint&id=18 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Egyébként Lok, felraktam a táblázatod Néhány szereplő mellől már hang mintát is lehet tölteni http://galaxis.starwars.hu/modules.php?nam...ekint&id=18 Nagyon szuper! Ezek a minták külön hangulatossá teszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Akiket esetleg érdekel, 3 jelenet a Rékasi féle régi szinkronnal: http://galaxis.starwars.hu/stormi/Ep6.zip Sztem egész jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Rékasi volt a legjobb Luke hang!! IMHO. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Huhh ez a szinkron nagyon régi nosztalgiát ébreszt bennem. Luke borzasztó. Vader meg mosolyogtató. Amikor ezt hallottam, akkor ugye még a Dallas javában tartott és itt pont olyan Vader hangja, mint az akkori Jockey-é. Nagyon nem passzolt akkor és most sem. Az útóbbi Kránitz-os szinkronokban azért valamivel tűrhetőbb. Leia nagyon idegenül hat. Viszont az Uralkodó köszönhetően a prequelnek, nagyon bejön. Reviczky is tetszett, de most őpont olyan a hangja, mint az előzményfilmekben. hihetetlen feeling. Grúber Hugó nagyon passzol Ian-ra, lehet akármilyn idős, és maszkos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Szerintem Rékasi mint Luke borzasztó.Sokkal idősebbnek tűnik a hangja mint Mark Hamill-nek. Volt pár rész amitől nevettem. Pl: "Látom új fényszablyát szerkesztettél" "Engedelmeskednem kell a gazdámnak" "Nem állok be hozzá" ÁNÁKIN...OBIVAN....És alámondásos is. Grúber tényleg nagyon jó, csak még fiatal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Grúber tényleg nagyon jó, csak még fiatal. :water: Kétszázéves rekedt hangja van. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Szerintem Rékasi mint Luke borzasztó.Sokkal idősebbnek tűnik a hangja mint Mark Hamill-nek. Szerintem Luke-nak mint az éretté vált s magabiztos Jedi-nek tökéletesen adja a hangját Rékasi, arról nem is beszélve, hogy ő alapjáraton jó színész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Amúgy: http://galaxis.starwars.hu/stormi/iamyourfather.zip - a klasszikus én vagyok az apád jelenet természetesen a régi mozis szinkronnal Így képpel azért sokkal jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Huhh ez a szinkron nagyon régi nosztalgiát ébreszt bennem. Luke borzasztó. Vader meg mosolyogtató.Amikor ezt hallottam, akkor ugye még a Dallas javában tartott és itt pont olyan Vader hangja, mint az akkori Jockey-é. Nagyon nem passzolt akkor és most sem. Az útóbbi Kránitz-os szinkronokban azért valamivel tűrhetőbb. Leia nagyon idegenül hat. Viszont az Uralkodó köszönhetően a prequelnek, nagyon bejön. Reviczky is tetszett, de most őpont olyan a hangja, mint az előzményfilmekben. hihetetlen feeling. Grúber Hugó nagyon passzol Ian-ra, lehet akármilyn idős, és maszkos. Egyetértek! Annak viszont örülök,hogy a ROTS szinkronosan fog kijönni(márcsak a gyerekem miatt is).Biztos,hogy ki fogják adni az ep 1 és 2-t is így.(halkan hozzáteszem,hogy nekem bejött a szinkron).Viszont a 4-5-6-ra kiváncsi leszek,hogy marad-e az "utolsó" verzió szinkronja,vagy pár hangot megváltoztatnak.Reviczky helyett szerintem is(és már csak a prequel miatt is)Grúber Hugó lenne a jobb választás.Vadernek is jobb lenne az a hang ami a ROTS-ban van(sajna nem tudom,hogy kié),és mindegyik klasszik részben,nem úgy ahogy most van,hogy az ep4-ben Hollóssy az ep5-6-ban meg Kránitz,Yoda Szuhai Balázs hangját is lecserélném Versényi Lászlóéra,valamint nekem nem nagyon jött be Luke,Stohl valóvilág buci András szinkronhangja.Nem tudom,hogy ki lenne jó erre a feladatra,de szerintem nem Ő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. A ROTS-ban is Krántiz Lajos volt Vader szinkronhangja. Nekem Stohl hangjával nincs bajom. Engem nem zavar, de a többit lehetne egységesíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. A ROTS-ban is Krántiz Lajos volt Vader szinkronhangja. Nekem Stohl hangjával nincs bajom. Engem nem zavar, de a többit lehetne egységesíteni. Nekem sincs, szerintem a legjobb Luke szinkronhang.De amit már többen is kifejtettek, a ValóVilággal meg a magánéletével élvezhetetlenné tette a szinkront. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Stohl szerintem az eddigi legjobb Luke, csakhát annyit hallja az ember máshol a hangját, hogy ez egy kicsit levon az értékéből, legalábbis nekem. Az az első Stohl szinkron azért is sikerült olyan, jól, mert akkor a Buci még kevésbé ismert volt és szerényebb is. Yodát Palpit viszont egységesíteném, Grúber és Versényire. C-3PO jobb volt Maros. Ha viszont valahogy készülne mégegy szinkron, az újjabb DVD kiadás miatt és atz 5.1 miatt, akkor a SZabó Ottót valahogy muszály lenne kiszedni a régi verzióból. Végülis a nosztalgia trailerre sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. OFF Szvsz. Stohl András egy kiváló színésznek indult. Az más kérdés, hogy később elkurvult... Kár érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. OFFSzvsz. Stohl András egy kiváló színésznek indult. az más kérdés, hogy később elkurvult... Ká érte. Szerintem is kár érte. Ez az elkurvult nagyon találó szó. Tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem is kár érte. Ez az elkurvult nagyon találó szó. Tetszik. Sajnos csak a pénz érdekli. Nem mintha ez baj lenne, de egy művészek nem csak arra kellene hajtania. Főleg úgy, hogy lejáratja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. A ROTS-ban is Krántiz Lajos volt Vader szinkronhangja. Akkor viszont gáz van,mert már nem lehetne lecserélni az ANH Hollóssy Vader hangját,rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. A ROTS-ban is Krántiz Lajos volt Vader szinkronhangja. Akkor viszont gáz van,mert már nem lehetne lecserélni az ANH Hollóssy Vader hangját,rá Szerintem Kránitz borzalmas Vader szinkron volt.Egyszerűen nem illett a hangja a kemény Vaderhez.Szerintem Hollóssy volt a legjobb.Bár nemtudjuk meggyőzni egymást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. OFFSzvsz. Stohl András egy kiváló színésznek indult. az más kérdés, hogy később elkurvult... Ká érte. Szerintem is kár érte. Ez az elkurvult nagyon találó szó. Tetszik. Ezt a szót mi a munkahelyen nap mint nap használjuk, de máshonnan még soha nem hallottam. Ha máshol használom, mindig el kell magyaráznom, hogy mit jelent Stohlnak mindig szerettem a hangját, nagy bánatom, hogy az lett mára, aki lett. Mert egyébként kedvenc szinkronhangom. Vadert meg kell még hallgatnom, mert így kapásból nem tudom, melyik hangja tetszik. És csak kettővel hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.