Jump to content

B.U.É.K!


Ody Mandrell

Recommended Posts

B.U.É.K!

 

saganewyear.jpg

 

Épphogy véget értek a Karácsonyi nagy evészetek, máris itt van a pezsgő bontás ideje! Az újév kapujában talán nem árt visszatekinteni a mögöttünk álló hónapokra, és nem csak azért mert ez ilyenkor szokás, hanem mert történtek említésre méltó események is a fórum életében.

 

Idén ünnepeltük kedvenc eposzunk születésének harmincadik évfordulóját, mely az év nagy eseménye volt. Bár véleményem szerint nem igazán kényeztettek el minket a Lucasfilm marketingesei, hiszen jószerivel csak a két nagy Celebration találkozót könyvelhettük el esemény gyanánt. Talán a legfájóbb pont a mindenki által nagyon várt Star Wars SAGA DVD kiadás elmaradása volt, amire az utolsó pillanatokig vártunk de mindhiába. Ma már megjósolni sem merem mikor fog megjelenni ez a kiadvány, és milyen formátumban.

Említettem a Celebrationt, ami Európában először került megrendezésre, ráadásul a fórumozók egy különítménye (Karrde, Krande, SimonZ, Bomarr, Rog) maguk is részt vettek a Star Wars ünnepének is tekinthető rendezvényen. Bomarr élménybeszámolóját irigykedve olvashattuk, mely egyúttal kedvcsinálónak is beillet, hisz a hírek szerint nem ez volt az utolsó ilyen jellegű esemény a kontinensen.

Jövőre valószínűleg a Clone Wars 3D sorozat bemutatóját kíséri majd a legnagyobb érdeklődés, amit mi is nagyon várunk. A szekció már készen áll, hogy kitárgyaljuk a történeteket.

 

A fórumot tekintve is sikerült továbblépni, melyek közül a hírportál beindítása nevezhető a legfontosabb előrelépésnek. A Star Wars világának legfrissebb történéseit igyekeztünk minél gyorsabban, és a portál szellemiségét figyelembe véve, személyes hangvételben elétek tárni. Bízom benne, hogy fáradozásaink nem voltak hiába valók, és tudtunk újdonsággal szolgálni. További apróbb-nagyobb változások is történtek, elég, ha csak a közelgő TV ?sorozatoknak fórumot biztosító szekcióra gondolunk, vagy az olyan apró dolgokra, mint az oldalt látható bannerek megjelenésére. Külön köszönet jár Simon Zolinak, a már az oldal védjegyének számító képek elkészítéséért.

A jövőbeni tervekről annyit mondhatok, hogy továbbra is homloktérben áll a fórum fejlesztése, mert még mindig akadnak olyan apróbb dolgok, amiken lehetne finomítani. Tervezem egy logo elkészítését is, ám ez nagyon gyerekcipőben jár egyelőre, csak úgy, mint a teljesen egyedi fórum elkészítése. Ebben az irányban már történtek lépések, de csak érdeklődés szintjén.

 

Végül de nem utolsó sorban szeretném megköszönni Coce-nak és Bomarr-nak az egész éves munkájukat! Nélkülük talán ebben a formájában nem is működne ez az oldal. Köszönet illeti továbbá LeGaS-t, aki továbbra is társadalmi munkában szervizeli az oldalt. És persze köszönet Nektek fórumozóknak az aktivitásért és a jó beszélgetésekért. Remélem jövőre is itt lesztek!

 

Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.

 

Ody Mandrell

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Ez a fórum nagyszerű csapat minden tagját tekintve! Az idei év legjobb döntése volt a részemről, hogy igen hosszas hezitálás után én is belevágtam. Mondhatom, nem bántam meg (legfeljebb csak azt, hogy nem előbb léptem) :)

Mindenkinek köszönöm a jó vitákat és beszélgetéseket, és jövőre is számíthattok rám.

 

B.U.É.K mindenkinek!

Link to comment
Share on other sites

Frenkie: nagyon helyes! :)

Pildi: nagyon hiányoznál ha nem jönnél, így roppant mód örülök, hogy a továbbiakban is tervezed a részvételed.

 

Az új évben várhatók frissítések is. Még nem árulom el miről van szó, legyen meglepetés. :)

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information