Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hozzászólás ideje: 2007. December 31. (szerkesztve) B.U.É.K! Épphogy véget értek a Karácsonyi nagy evészetek, máris itt van a pezsgő bontás ideje! Az újév kapujában talán nem árt visszatekinteni a mögöttünk álló hónapokra, és nem csak azért mert ez ilyenkor szokás, hanem mert történtek említésre méltó események is a fórum életében. Idén ünnepeltük kedvenc eposzunk születésének harmincadik évfordulóját, mely az év nagy eseménye volt. Bár véleményem szerint nem igazán kényeztettek el minket a Lucasfilm marketingesei, hiszen jószerivel csak a két nagy Celebration találkozót könyvelhettük el esemény gyanánt. Talán a legfájóbb pont a mindenki által nagyon várt Star Wars SAGA DVD kiadás elmaradása volt, amire az utolsó pillanatokig vártunk de mindhiába. Ma már megjósolni sem merem mikor fog megjelenni ez a kiadvány, és milyen formátumban. Említettem a Celebrationt, ami Európában először került megrendezésre, ráadásul a fórumozók egy különítménye (Karrde, Krande, SimonZ, Bomarr, Rog) maguk is részt vettek a Star Wars ünnepének is tekinthető rendezvényen. Bomarr élménybeszámolóját irigykedve olvashattuk, mely egyúttal kedvcsinálónak is beillet, hisz a hírek szerint nem ez volt az utolsó ilyen jellegű esemény a kontinensen. Jövőre valószínűleg a Clone Wars 3D sorozat bemutatóját kíséri majd a legnagyobb érdeklődés, amit mi is nagyon várunk. A szekció már készen áll, hogy kitárgyaljuk a történeteket. A fórumot tekintve is sikerült továbblépni, melyek közül a hírportál beindítása nevezhető a legfontosabb előrelépésnek. A Star Wars világának legfrissebb történéseit igyekeztünk minél gyorsabban, és a portál szellemiségét figyelembe véve, személyes hangvételben elétek tárni. Bízom benne, hogy fáradozásaink nem voltak hiába valók, és tudtunk újdonsággal szolgálni. További apróbb-nagyobb változások is történtek, elég, ha csak a közelgő TV ?sorozatoknak fórumot biztosító szekcióra gondolunk, vagy az olyan apró dolgokra, mint az oldalt látható bannerek megjelenésére. Külön köszönet jár Simon Zolinak, a már az oldal védjegyének számító képek elkészítéséért. A jövőbeni tervekről annyit mondhatok, hogy továbbra is homloktérben áll a fórum fejlesztése, mert még mindig akadnak olyan apróbb dolgok, amiken lehetne finomítani. Tervezem egy logo elkészítését is, ám ez nagyon gyerekcipőben jár egyelőre, csak úgy, mint a teljesen egyedi fórum elkészítése. Ebben az irányban már történtek lépések, de csak érdeklődés szintjén. Végül de nem utolsó sorban szeretném megköszönni Coce-nak és Bomarr-nak az egész éves munkájukat! Nélkülük talán ebben a formájában nem is működne ez az oldal. Köszönet illeti továbbá LeGaS-t, aki továbbra is társadalmi munkában szervizeli az oldalt. És persze köszönet Nektek fórumozóknak az aktivitásért és a jó beszélgetésekért. Remélem jövőre is itt lesztek! Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek. Ody Mandrell Szerkesztve: 2008. Február 16. - Ody Mandrell
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Köszönjük áldozatos munkátokat! Nélkületek nem működhetne ilyen barátságos már-már családias hangvételben a fórum. Köszönjük SW Saga team!
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Köszönjük neked is Ody! Boldog Újévet kívánok, és remélem hasonlóan szép év elé nézünk, amilyen ez is volt!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Én is nagyon bízom a hasonlóan jó folytatásban. De ez azt hiszem az írásomból is kitűnik. Igyátok a pezsgőt!
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Már iszom. Köszönjük szépen a munkátokat.Jövőre is azt szeretném ha hazajövök a munkából az első dolgom az swsaga megnézése legyen. Boldog új évet mindenkinek.
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Ez a fórum nagyszerű csapat minden tagját tekintve! Az idei év legjobb döntése volt a részemről, hogy igen hosszas hezitálás után én is belevágtam. Mondhatom, nem bántam meg (legfeljebb csak azt, hogy nem előbb léptem) Mindenkinek köszönöm a jó vitákat és beszélgetéseket, és jövőre is számíthattok rám. B.U.É.K mindenkinek!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 31. (szerkesztve) Frenkie: nagyon helyes! Pildi: nagyon hiányoznál ha nem jönnél, így roppant mód örülök, hogy a továbbiakban is tervezed a részvételed. Az új évben várhatók frissítések is. Még nem árulom el miről van szó, legyen meglepetés. Szerkesztve: 2007. December 31. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hozzászólás ideje: 2007. December 31. BÚÉK mindenkinek, részemről a pezsgőzést kihagyom Ti hol mulattok ma?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Ti hol mulattok ma? Én itthon vagyok, mivel a kis drágám is otthon tanul. Persze ettől még iszogatok amit ilyenkor illik.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Mi kettesben kisszivemnél
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Mi kettesben kisszivemnél Remélem már jó a hangulat!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Kitűnő Remek! Nálam is. Segített a vörös bor.
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Köszi mindenkinek a fórum fenntartását, karbantartását és újítgatását és BÚÉK minden fórumpajtosnak.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Boldog új évet, az Erő legyen velünk idén is!
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Boldog új évet! Még mindig a hányás kerülget az éjszaka miatt..Brrr..
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Én is boldog új évet kívánok mindenkinek!
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Boldog és SW animációs sorozatban gazdag új évet mindenkinek!
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Mindenkinek sw-ben gazdag évet kívánok
Ajánlott hozzászólás