Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Most mondjam azt hogy Pildi királynő ifjú és naív? Hehe, milyen igazad volt, Obi1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Szerintem a kiégést is le tudnád birkózni. Te hogy érzed? Nem tudom, biztos. Akkor nyilván csak ritkán jönnék. Ezért még nem kellene megszüntetni a fórumot, csak ha végleges érdeklődésvesztésről van szó. Szerintem ez elképzelhetetlen.
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Nem tudom, biztos. Akkor nyilván csak ritkán jönnék. Ezért még nem kellene megszüntetni a fórumot, csak ha végleges érdeklődésvesztésről van szó. Szerintem ez elképzelhetetlen. Ezt jó tudni Többször nem fogsz így átverni...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Na bennem az ütő akkor állt meg mikor megláttam a cimet: "A fórum jövője". A következő pillanatban már sejtettem, hogy átverésről van szó, föleg hogy párba már belefutottam ma, de egy pillanatra nagyon ütött
orki Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. MOST MI A F::::SZ VAN?! Tényleg megszűnik?
orki Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. MOST MI A F::::SZ VAN?! Tényleg megszűnik? Jól van nem! OIldie lebuktatott! Ody, vagyis apám te fizeted a sörömet, az unicumomat, az almalevemet, a gin-tonicomat a következő talin, ha eltudok menni. Kis híjján infarktust kaptam és lepisiltam a székem! Jó, ilyennel ne szórakozz! NEM VOLT VICCES! Már terveztem egy gyűjtés a fórumra topicot!
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. (szerkesztve) Kis híjján infarktust kaptam és lepisiltam a székem! Ody, hát most nézd mit csináltál szegény lánnyal Szerkesztve: 2008. Április 1. - Dzséjt
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. (szerkesztve) fakkom... Szerkesztve: 2008. Április 2. - kudarmubat
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Szerintem sem pont ezzel kell viccelni, még ha én nem is dőltem be
Milandra Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Gyanús volt ám, hogy pont bolondok napján akar bejelenteni egy ilyen hírt
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Jajj, Ody, én csak ma olvastam, teljesen kiment a fejemből a hülye április 1., most esett le, hogy csak poén. A szívbajt hozod rám!!! De jól átvertél...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Jajj, Ody, én csak ma olvastam, teljesen kiment a fejemből a hülye április 1., most esett le, hogy csak poén. A szívbajt hozod rám!!! De jól átvertél... Legalább megtudtuk, hogy még olvasod néha a fórumot.
Ajánlott hozzászólás