Jump to content

A fórum jövője


Recommended Posts

A fórum jövője

 

 

Hol is kezdjem... Nehéz lesz ezekről a dolgokról írnom, elég sokat is rágódtam rajta korábban, ám az utóbbi napokban olyan magánéleti impulzusok értek, amik szükségszerűvé tesznek néhány igen kellemetlen változást.

A lényeg: sajnos a továbbiakban nem tudom üzemeltetni a fórumot. Ennek több oka van, és bár anyagilag Coce támogat, mégis úgy érzem valami megtört ... Bár el tudnám magyarázni, de sajnos ezek csak érzések, amik megfoghatatlanul keringenek bennem. Mint fentebb említettem már régóta érlelődik a dolog, és hogy realizálódhasson ahhoz csak egy lökés kellett, ez a múlt héten be is következett. Legyen elég annyi, hogy olyan munkát kaptam, ami remek anyagi lehetőséget jelent számomra, és amit hiba lenne visszautasítani. Ez azonban minden időmet felemészti majd, de ebbe tényleg nem akarok mélyebben belemenni.

 

A lényeg az, hogy április végén meg fog szűnni a fórum. Erről eddig még senkivel se beszéltem, sikerült ezeket a vívódásaimat mindenki előtt titokban tartanom. Persze ha Coce pl. hajlandó egyedül finanszírozni az oldalt, akkor lehetséges a tovább élés. Ez az ő elhatározásán múlik. A döntésem nem érinti az SW iránti rajongásomat, ugyanúgy szeretni fogom a filmeket mint eddig. Ám vannak az életben fontosabb dolgok is, amiket muszáj figyelembe venni.

 

Ody Mandrell

Link to comment
Share on other sites

Ez a "hír" nagyon eredeti. :P

Ody, ha valamikor csődveszély fenyegetné a fórumot akkor akik megtehetik és hajlandóak rá majd összefognak és veletek együtt finanszírolják. Én benne is lennék. :)

Edited by Rog
Link to comment
Share on other sites

Igen, ha ez komoly, akkor nagyon szerencsétlen az időzítés, mármint, hogy olyankor kitenni egy ilyet, amikor - az óvatosak - marhára nem akarnak semminek sem bedőlni. De a galád csak nem jár erre, rettegésbe tart minket, és majd jót hahotázik nap végén, mikor beírja, hogy "haha, vicc volt". Vagy a másik eshetőség, hogy egyszer csak volt-nincs fórum. De akkor a késébe döntöm :)

Link to comment
Share on other sites

Sokat gondolkodtam hogyan kellene tálalni a dolgot úgy, hogy az valamennyire hihető is legyen. Ezért próbáltam minél visszafogottabb lenni, bár illúzióim nem igen lehettek hisz olyan hétpróbás csirkefogókat mint pl. Oldie, nem lehet átverni semmivel. :P Eleinte kicsit egoistának tűnt egy ilyen hírt kreálni, de aztán mégis ez lett az április elsejei tréfa. :P Bár voltak akik teljesen bedőltek neki, gondolok itt Donátra és szegény Pildire. Kicsit lelkiismeretfurdalásom is volt, hogy ennyire elszomorítottam szegényt. :)

 

Tehát van egy rossz hírem. Ez az egész csak tréfa volt, és nem tervezem se megszüntetni se elhagyni a fórumot. :P

Edited by Ody Mandrell
  • Vicces 1
Link to comment
Share on other sites

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ bazdmegggggggg.Bocsánat a csúnya szóért de beszoptam rendesen.Teljesen hihető volt, főleg, hogy régebben pedzegettél ilyesmit.Szenzációs átverés, gratulálok, hozzá. :)

 

Ugyanakkor írdatlan nagy kő esett le szívemről, hogy marad a fórum.

Link to comment
Share on other sites

Ezért próbáltam minél visszafogottabb lenni, bár illúzióim nem igen lehettek hisz olyan hétpróbás csirkefogókat mint pl. Oldie, nem lehet átverni semmivel. :)

Megtisztelsz kérlek. :P

Most kicsit el is érzékenyültem. :P

Link to comment
Share on other sites

Én akkor se dőltem volna be ha nem tudtam volna hogy ma átb*szós nap van mert ha a beugratás szerint egy jobban fizető meló van kilátásban akkor továbbra is lehet tőkét invesztálni a fórumba. :)

A melós dolog igaz vagy az is csak a beugratás részére fogalmazódott? :P

Link to comment
Share on other sites

Hehe, jó volt a gyanúm. De remekül tálaltad. Ha nem készültem volna egy másik honlapon én is tréfával (azaz elfelejtem milyen nap van), maximálisan beszoptam volna :)

Link to comment
Share on other sites

Igazából nem volt itt szó pénzbeli bajokról, sokkal inkább kiégésről. :)

Szerintem a kiégést is le tudnád birkózni. Te hogy érzed?

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information