Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Melyik a kedvenc bolygód?

Melyik a kedvenc bolygód? 51 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik a kedvenc bolygód?

• Yavin IV
      1
    • Naboo
      7
    • Tatooin
      7
    • Coruscant
      12
    • Kamino
      3
    • Geonosis
      0
    • Utapau
      1
    • Saleucami
      0
    • Mygetto
      1
    • Felucia
      3
    • Kashyyyk
      4
    • Mustafar
      2
    • Alderaan
      2
    • Polis Massa
      0
    • Hoth
      3
    • Dagobah
      1
    • Bespin
      3
    • Endor
      2

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Tatooine a nyerő.Ott biztos nem tévednék el.Úgy ismerem mint a tenyeremet.Azonkivűl innen indult el mindkét Skywalker egy olyan útra, ami megváltozattta nem csak az ő sorsukat, hanem a galaxis-ét is.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Naboo-ra szavaztam. Gyönyörűségesen szép :?:P

Demokráciában élnek, és ráadásnak királynőt választanak vezetőnek :P:D

Senkinek nem szempont, hogy az Palpatine szülőbolygója ?

De ha úgy vesszük, akkor a Felkelés kiötlőjéé is ! Nehogy azt mondja bárki is, hogy nem jelentős hely, mert az. Majdnem annyira, mint a Tatooine.

További helyezettem nincs, de ezt az egyet ki tudom emelni a tömegből.

Hozzászólás ideje:

Az az állat, aki a Mygeetora szavazott az én lennék. Vaciláltam a Kamino és eközött. Igazából a látványtervek miatt tetszett meg annyira, a filmből az a pár másodperc nem volt valami sok, pedig tényleg sokat foglalkoztak vele. Azok az épületek, meg az a féregszerű lény... Amúgy ezt a szörnyet elfogadta Lucas a filmbe csak nem mutatják, vagy elvetették már az elején?

Hozzászólás ideje:
Az az állat, aki a Mygeetora szavazott az én lennék. Vaciláltam a Kamino és eközött. Igazából a látványtervek miatt tetszett meg annyira, a filmből az a pár másodperc nem volt valami sok, pedig tényleg sokat foglalkoztak vele. Azok az épületek, meg az a féregszerű lény...  Amúgy ezt a szörnyet elfogadta Lucas a filmbe csak nem mutatják, vagy elvetették már az elején?

Pontosan milyen féreg-szerű lényről van szó? Azt tudom, hogy Felucia-hoz terveztek egyet, de azt nem, hogy Mygeeto-hoz is.

Hozzászólás ideje:

Az a féregszerű lény ott van a Felucian, elmegy a háttérben a rajta lovagoló Rohamosztagossal.

De a Mygetohoz, nincs lény, de annak a látványtervei valóban gyönyörűek.

Hozzászólás ideje:
De ha úgy vesszük, akkor a Felkelés kiötlőjéé is !

Ő, ez így nem teljesen állja meg a helyét. A Lázadást Bail Organa és Mon Mothma ötlötte ki, Amidala csak támogatta.

Igen, már megint rossz szót használtam.

De a Felkelés szempontjából fontos, amit Padmé mond Bail Organának a Birodalom kikiáltása után (nagy-nagy kár, hogy a filmben nincs benne). Igaz, hogy Padmé "csak" támogató, de ha nem fogja vissza a többieket, akkor talán végük lett volna, és nem maradnak olyan pozicióban, ahonnan segíthetnek, vagy tehetnek bármit is. Itt nagyon fontos megállapítást tett, ami azért túlmegy a támogatáson. Erre szerettem volna utalni, igaz, kissé félresikerült.

Hozzászólás ideje:
Az a féregszerű lény ott van a Felucian, elmegy a háttérben a rajta lovagoló Rohamosztagossal.

De a Mygetohoz, nincs lény, de annak a látványtervei valóban gyönyörűek.

Az feluciai féreg? Akkor bocsi :)

De mindegy, nem a féreg volt a lényeg, akkoris a Mygeeto a legeslegszebb :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mindenesetre érdekes választás... elvégre Mygeeto-ból annyit látunk, hogy van egy csomó nagy hidja, meg hullik a hó  :D

De ettől még tényleg nagyon jól néz ki! Ezután nekem Cato Neimoida jön be leginkább. Plo Koon halála fájdalmas, de látványos. :(

Hozzászólás ideje:

Hát Mygeeto nem rossz, de nekem ahhoz hogy valami igazán közel kerüljön hozzám (vagy rögtön a kedvencem legyen), még kevés egy látványos totál... Tatooine vagy Coruscant azért sokkal jobban a szivemhez nőttek. De tény, hogy az a pár másodperc Mygeeto-n tényleg látványos :(

Hozzászólás ideje:

Nekem sem elég egy látványos jelenet ahhoz, hogy a szívemhez nőjön egy bolygó, vagy bármi más. Ez azért leszűkíti a lehetséges kedvenc bolygók körét.

A Jedi montázs összes bolygója tetszik egyébként, de kevés, hogy kedvencek legyenek. Azt hiszem, ezek közül talán Felucia tetszik a legjobban.

Hozzászólás ideje:

Nekem az Order66-os montázsból a MYgeeto volt a kedvencem így első nézésre, de mára már a Cato Neomidia lett. Óriásiak azok a városok, és engem a Kashyyykra emlékeztetnek, hogy ezek is a semmibe lógnak.

Hozzászólás ideje:
Hát Mygeeto nem rossz, de nekem ahhoz hogy valami igazán közel kerüljön hozzám (vagy rögtön a kedvencem legyen), még kevés egy látványos totál...

Az ami a filmben van, annyi nekem sem, de a látványterveket beleképzelve tarol :shock:

Én azt a "hídvilágot" sajnálom amit még a legelején terveztek, de aztán elvetették. Nagy kár, eredeti ötlet volt.

Hozzászólás ideje:
Az ami a filmben van, annyi nekem sem, de a látványterveket beleképzelve tarol  :shock:  

Én azt a "hídvilágot" sajnálom amit még a legelején terveztek, de aztán elvetették. Nagy kár, eredeti ötlet volt.

Hmm... a Hidvilág az nem maga Cato-Neimoidia? Bár ezt lehet, hogy én tudom rosszul.

Hozzászólás ideje:

Én csak az alapján tudok dönteni, hogy hol élnék szívesen.

Talán a Naboo...a többire csak kirándulnék.

Alderaan is tetszik, már amit látok belőle, csak az a nagy bada bummm ott a 4. részben kicsit visszatart attól, hogy odaköltözzek képzeletben. :D

SW hangulata a Tatooinnak van leginkább...

A kedvenc bolygóm egyértelműen a Föld :D

Hozzászólás ideje:
A kedvencedet illetően maximálisan egyetértek! :D

Az Alderaan mellett szól viszont, hogy az a kis leendő affér az EP4-ben eléggé lenyomja a képzeletbeli telekárakat...

:D:D:D

Erre felkészülve, akkor az utolsó pillanatban öngyilkosoknak kiadó.

Hozzászólás ideje:
De, csakugyan Cato Neimoidia lett a hídvilágból. Ami végül teljesen kimaradt, az a kristályvilág volt.

A kristálybolygó nem Maygeeto lett? Az sw.com szerint:

"A frigid world of crystallized ice, Mygeeto..."

Persze, az angol tudásom elég gyér, szóval lehet, hogy hülyeségeket beszélek.

Hozzászólás ideje:
"A frigid world of crystallized ice, Mygeeto..."

Persze, az angol tudásom elég gyér, szóval lehet, hogy hülyeségeket beszélek.

Mindenesetre mókás egy mondat :D:D

My getto. :D

Hozzászólás ideje:
Hopp, akkor tévedtem. :D Viszont nemigen látom a hatalmas kristályokat, amik a korábbi látványterveken szerepeltek.

Nem mondtam, hogy tévedsz...csak a frigid szó kicsit vicces ebben a szövegkörnyezetben. :D

Hozzászólás ideje:
Én is naboon élnék a legszívesebben, bár Tatooin a kedvencem. :D

SW-hangulat alapján nekem is befutó, mégsem szavaztam rá. Semelyikre sem. A szívem Tatooin...a nem tudom melyik részem Naboo. Mindegy, majd ingázok. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.