Ugrás a kommentre

New Jedi Order


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Daisy az Empire magazinnal készített interjújában megemlítette, hogy a következő hónapban fogja elolvasni a film forgatókönyvét.

 

Mik a reményeid Rey történetét illetően a következő SW filmben?

Őszintén szólva fogalmam sincs. Tudom, hogy miről fog szólni, de ezen kívül nem tudom, hogy mi lesz belőle. De jövő hónapban elolvasok egy forgatókönyvet. Kíváncsi vagyok rá.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Végre megszólalt maga az ember, Steven Knight:

 

"Arra a kérdésre, hogy mit mondhat a filmről:

Knight: Annyit elárulhatok, hogy dolgozom rajta, és remekül haladok. Egy csodálatos univerzumba ásom bele magam. Imádom" (NME Magazin)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...

A Galaxy's Edge-ben meg lehet szerezni egy holokront, amibe kristályokat helyezve különböző karakterektől hallhatunk idézeteket. Sárga kristályt belehelyezve, nem más, mint Rey Skywalker beszél, ráadásul a szöveg alapján egyértelműen már Ep9 után járunk időben, amikor ezeket mondja, így gondoltam a készülő film szempontjából érdekes lehet ezeket megosztani itt.

 

"A gonosztól származom. Néha még mindig el akarok menekülni előle, de megtanultam, hogy vannak a vérnél erősebb dolgok, és a legkisebb fény is visszaszoríthatja a legmélyebb sötétséget.

 

"Talán már hallottátok: én vagyok az összes Jedi.

 

Amikor találkoztam Luke Skywalkerrel, felajánlottam neki a fénykardját. Ő pedig eldobta. De az Erő nem mindig könnyíti meg a dolgokat. Szóval próbálkozz tovább. Ez minden, amit tehetsz.

 

Luke Skywalker volt a mesterem. Ahogy a nővére, Leia is. És a fia, Ben az életét adta értem. Azért vettem fel a Skywalker nevet, hogy tisztelegjek előttük és az örökségük előtt.

 

Tanulmányoztam a Jedik szent könyveit. Tudod, melyek a legfontosabb oldalak? Az üresen hagyott oldalak a végén. Mert azok az ősi tanítók tudták, hogy azok a leckék még nem fejeződtek be, és soha nem is fejeződhetnek be.

 

Bennek igaza volt a múlt elengedésével kapcsolatban. De abban nem, hogy el is kell törölni. Az én feladatom az, hogy valami újat alkossak. Nem úgy, hogy elpusztítom a múltat, hanem úgy, hogy építek minden jóra, ami benne van.

 

A sivatagban nőttem fel, mégis minden éjjel egy szigetről álmodtam. Egy apró pont a végtelen tengerben. Olyan tisztán láttam, de soha nem gondoltam, hogy valóságos lehet. De valódi és vár rám.

 

Rey vagyok. Rey Skywalker.

 

Az Erő sokkal nagyobb, mint bármilyen hitvallás, bármilyen filozófia, bármi, ami egy csomó könyvbe belefér. Skywalker mester tanított meg erre az első leckén az Ahch-To-n. Azonnal tudtam, hogy soha nem fogom elfelejteni. Hogy azután soha többé nem leszek ugyanaz az ember.

 

A néhai Jedik a galaxis sebeit akarták bekötözni. Megnézték, mi volt elromolva, és látták, hogyan lehet helyrehozni. Amikor ezt olvastam, azt gondoltam: hát, ebben már most is jó vagyok."

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...

Exkluzív információk alapján idén már valószínűleg nem fogják elkezdeni a forgatást: https://bespinbulletin.com/2024/06/daisy-ridleys-star-wars-new-jedi-order-likely-not-to-film-this-year-exclusive/

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.