Yoda József Hozzászólás ideje: Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 6. Valószínűleg nevesebb lapok, meg maga a Lucasfilm is közli majd, ha elkezdődik a forgatás 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 11. Daisy az Empire magazinnal készített interjújában megemlítette, hogy a következő hónapban fogja elolvasni a film forgatókönyvét. Mik a reményeid Rey történetét illetően a következő SW filmben? Őszintén szólva fogalmam sincs. Tudom, hogy miről fog szólni, de ezen kívül nem tudom, hogy mi lesz belőle. De jövő hónapban elolvasok egy forgatókönyvet. Kíváncsi vagyok rá. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 25. Végre megszólalt maga az ember, Steven Knight: "Arra a kérdésre, hogy mit mondhat a filmről: Knight: Annyit elárulhatok, hogy dolgozom rajta, és remekül haladok. Egy csodálatos univerzumba ásom bele magam. Imádom" (NME Magazin) 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 13. A Galaxy's Edge-ben meg lehet szerezni egy holokront, amibe kristályokat helyezve különböző karakterektől hallhatunk idézeteket. Sárga kristályt belehelyezve, nem más, mint Rey Skywalker beszél, ráadásul a szöveg alapján egyértelműen már Ep9 után járunk időben, amikor ezeket mondja, így gondoltam a készülő film szempontjából érdekes lehet ezeket megosztani itt. "A gonosztól származom. Néha még mindig el akarok menekülni előle, de megtanultam, hogy vannak a vérnél erősebb dolgok, és a legkisebb fény is visszaszoríthatja a legmélyebb sötétséget. "Talán már hallottátok: én vagyok az összes Jedi. Amikor találkoztam Luke Skywalkerrel, felajánlottam neki a fénykardját. Ő pedig eldobta. De az Erő nem mindig könnyíti meg a dolgokat. Szóval próbálkozz tovább. Ez minden, amit tehetsz. Luke Skywalker volt a mesterem. Ahogy a nővére, Leia is. És a fia, Ben az életét adta értem. Azért vettem fel a Skywalker nevet, hogy tisztelegjek előttük és az örökségük előtt. Tanulmányoztam a Jedik szent könyveit. Tudod, melyek a legfontosabb oldalak? Az üresen hagyott oldalak a végén. Mert azok az ősi tanítók tudták, hogy azok a leckék még nem fejeződtek be, és soha nem is fejeződhetnek be. Bennek igaza volt a múlt elengedésével kapcsolatban. De abban nem, hogy el is kell törölni. Az én feladatom az, hogy valami újat alkossak. Nem úgy, hogy elpusztítom a múltat, hanem úgy, hogy építek minden jóra, ami benne van. A sivatagban nőttem fel, mégis minden éjjel egy szigetről álmodtam. Egy apró pont a végtelen tengerben. Olyan tisztán láttam, de soha nem gondoltam, hogy valóságos lehet. De valódi és vár rám. Rey vagyok. Rey Skywalker. Az Erő sokkal nagyobb, mint bármilyen hitvallás, bármilyen filozófia, bármi, ami egy csomó könyvbe belefér. Skywalker mester tanított meg erre az első leckén az Ahch-To-n. Azonnal tudtam, hogy soha nem fogom elfelejteni. Hogy azután soha többé nem leszek ugyanaz az ember. A néhai Jedik a galaxis sebeit akarták bekötözni. Megnézték, mi volt elromolva, és látták, hogyan lehet helyrehozni. Amikor ezt olvastam, azt gondoltam: hát, ebben már most is jó vagyok." 1 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DanCarver Hozzászólás ideje: Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. A rendezőnő kicsit beszélt a New Jedi Order filmről. https://rebo.hu/2024/06/20/sharmeen-obaid-chinoy-rey-new-jedi-order/ 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. Jó látni, hogy sínen van a dolog. Amit Obaid mond az várható volt, de mégis jó tudni, hogy Rey lesz a központban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 28. Exkluzív információk alapján idén már valószínűleg nem fogják elkezdeni a forgatást: https://bespinbulletin.com/2024/06/daisy-ridleys-star-wars-new-jedi-order-likely-not-to-film-this-year-exclusive/ 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 12. Daisy egy vendég volt a Smartless podcast legutóbbi adásában, ahol újfent elárulta (csakúgy, mint Yoda fentebbi hozzászólásában), hogy még mindig nem olvasott el egy forgatókönyvet és a film forgatása talán jövőre kezdődhet el: https://bespinbulletin.com/2024/07/daisy-ridley-star-wars-new-jedi-order-might-film-in-2025-still-yet-to-read-a-script/ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. "It's a little too early to tell if you'll see any familiar faces" - szóval lesznek ismerős arcok. Felkészül Finn, Poe és BB-8? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne legyen benne az új nagy hármas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Poe nélkül még csak-csak el tudom képzelni, ha teszem azt, őt politikai pályára állították és az új sztoriban nem lesz politika, akkor simán kimaradhat, és csak emlegetik. Vagy esetleg kap egy cameo szerepet. De azután, hogy az ep9 Finn-t kezdő Erőhasználóvá tette, az ő mellőzését már én sem tudom elképzelni. Hiszen úgy lenne logikus, ha Rey első tanítványa Finn lenne, egy "kéznél lévő" Erőérzékeny. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Nekem Poe is hiányozna. Szerintem őt kihagyni olyan lenne, mintha a Luke-Leia-Han hármasból hagytak volna ki valakit. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Részemről Ben Solo szellem hiánya miatt leszek morcos. Amúgy örülök, hogy végre nem arról nyilatkozik, hogy "még nem olvastam a forgatókönyvet, de majd nemsoká". Merthogy az elmúlt 1 évben mindig azt mondta, hogy "nemsoká" 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Én is nagyon bízom benne, hogy valahogy beleszövik Bent is a történetbe. A diád kapcsán eddig nem látott lehetőségek is lehetnek az Erőszellemek terén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nekem Poe is hiányozna. Szerintem őt kihagyni olyan lenne, mintha a Luke-Leia-Han hármasból hagytak volna ki valakit. Han kimaradt az ep8-ból, Luke alig pár másodpercet szerepelt az ep7-ben, és egyik sem hiányzott egyikből sem. Szóval szerintem nem lenne megoldhatatlan Poe cameózása vagy teljes kihagyása. Minden a sztorin múlik. Én nem fogom hiányolni, ha a sztoriban semmi keresnivalója. Inkább ne legyen benne, ha nincs rá szükség, minthogy benne legyen, és érezzem, hogy csak beleerőszakolták. Szerkesztve: Szeptember 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Nem nagyon kell erőlködni, hogy Poe benne legyen. Fontos szereplő volt a sequelben, akit el lehet helyezni egy remek szerepbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Ha a sztori csak a Jedikre fókuszál, akkor eléggé erőlködni kell, hogy az Erőt nem is igazán értő Poe-t beleszuszakolják. Nyilván az ellenkezője is igaz, ha tágabb dolgokat mutatnak be, és teszem azt katonai vagy politikai konfliktusok is lesznek, mert Poe-nak csak ebben a kettőben lehet szerepe, Jedi dolgokban nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megette a fene ha nem lesz benne semmi arról, milyen a galaxis nagyban. Kik vezetik, milyen berendezkedés van. Szerintem erről is kell szólnia. Önmagában a Jedik kevesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Az ST-ben sem vitték túlzásba a dolgot, lényegében említés szintjén elrendezték az egészet. Szerintem a keményvonalas rajongókon kívül azt sem tudja senki, hogy láttuk az új Köztársaság kancellárját az ep7-ben. Az Ahsoka Dreams and Madness című epizódja 7 perc alatt többet mesélt el nekünk a Galaxis aktuális politikai helyzetéről, mint a komplett PT 7 óra alatt. Szóval bőven benne van a pakliban az, hogy az ep7-hez hasonlóan az új filmben sem fogunk ep1 szintű politikai helyzetképet kapni, de talán még ep4 szintűt sem, pedig az is a legminimálisabb infókat adta át (katonai rezsim, aminek élén a császár áll, ennyi). Persze én is örülnék ennél többnek, az nem is kifejezés, de azért nem élem bele magam abba, hogy az új film olyan hűde nagyon belemegy a Galaxis aktuális helyzetébe. Ezen a ponton lehet ep1 szintű tág perspektívájú film, de simán lehet ep4 vagy ep7 szintű baromi szűk perspektívájú film is, és csak néhány elejtett mondatból és pár pillanatnyi életképből sejthetjük majd, mi a helyzet a Galaxisban. Bár én még mindig azt remélem, hogy nem lesz központi állam, egy "legújabb Köztársaság", hanem a Galaxis népe hagyja a fenébe ezt az egészet egy időre, és kisebb-nagyobb érdekcsoportok alakulnak ki, és ezzel széttagozódik a Galaxis. Aztán majd egy időben távolabb játszódó film(trilógiában) elmesélhetnek egy afféle egyesítési háborút. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. (szerkesztve) Nem feltétlen politikára gondoltam, hanem a fennálló helyzetre. Tetszik a széttagolt galaxis ötlete, de ezt is be kell mutatni valahogy. Poe lehetne az egyik érdekcsoport katonai vezetője, hisz már a TROS-ban is tábornok volt. Még úgy is tetszene ha nem szerepelne sokat. Szerkesztve: Szeptember 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. A politikai oldalt jobban ki lehetne fejteni egy arra fókuszáló sorozatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. És az vajon hozna annyi megtekintést, hogy ne kukázzák egy évad után? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Ezt ki lehet védeni azzal, hogy olyan sorozatot gyártanak, ami 1 évad alatt is egy kerek egész sztorit mesél el. Egyébként egy film esetében is lehet olyan veszély, hogy bukik, akkor annak se lesz folytatása sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Az ok, de a Disney első sorban pénzt akar keresni és sovány vigasz lenne nekik, hogy leraknak egy kerek egész sztorit, ha alig nézi valaki. Mindegy, hogy film vagy sori szerintem egyikben sem fogják erőltetni a politikát, mert az az átlag nézőt valószínűleg vajmi kevésbé érdekli. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Pedig a jelek szerint az Andor érdekli az embereket, annál kevésbé politikusabb Star Wars pedig nem nagyon van 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Szerintem az amiatt van, mert a közönség kedvenc Disney film a Rogue One alias New Hope 0.9 előzménye, ilyetén árad belőle az OT feeling. Egy megosztó trilógia kvázi folytatásaként szolgáló mű nem biztos, hogy hasonló eredményeket produkálna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Pedig az ST-nél is sokan azon sírtakk, hogy nincs benne politika. Azóta pedig kábé mindenben van. Az Andor másról szem szól, a The Mandalorian és az Ahsoka meg megmutatta azt, amit az ST elszalasztott. De még a Rogue One-ban is van, hiszen megmutatja a Szövetség belső politikai rendszerét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Az ST-nél igazából min nem sírtak? (persze a TLJ-n én is tudok ) A többi műnél nem hiszem, hogy a politika viszi a hátán az adott produktumot van bennük, ok, de nem gondolom, hogy azért szeretik őket elsődlegesen. Az Acolyte kapcsán olvastam olyat, hogy unalmasnak találták a nyomozós szálat, nekem a politikai csatározások/játszmák sem tűnnek izgalmasabbnak, persze ez én vagyok, majd meglátjuk mi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 19. (szerkesztve) Mindenen sírtak, ahogy mindig mindenen sírnak, de az ep7 esetében a politika teljes hiánya kimagaslóan magas hisztirohamot váltott ki. Meg is lepett, hiszen az ep1 esetében meg pont azért bömböltek, mert túl sok a politika. Szóval szegény Star Warson szokás szerint már megint nem volt sapka. De a tény az, hogy van politika az új SW művekben is, nem is kevés, így nem kéne (papíron) mellőzni azt az új filmből sem. Nem kell annak a hátán vinnie a mozit, akár egy sorozatot sem - bár akármi is az oka, az vitathatatlan, hogy a politikai thriller Andor közönségkedvenc, és szerintem ennek minimális köze van a Rogue One-hoz, anélkül is ugyanezt az eredményt produkálná, mert egyszerűen jó a sorozat. Igazából nem csak az Andor, de a PT is bizonyíték rá manapság már, hogy azt is szeretik, ha a politika kiemelt szerepet kap. Egyszerűen csak jól kell tálalni, és jól kell eltalálni az arányokat az akció és az egyéb részek között. Mint minden műnél. Megjegyzem, pont nem a siránkozókból kéne kiindulni, ha azt akarjuk kitalálni, mennyire lenne sikeres egy olyan ST, amiben a politika nagyobb hangsúlyt kap, hiszen azok a f*szparasztok akkor is fürdős k*rvát játszanának, ha sok politika lenne benne, akkor is, ha kevés. Tök mindegy, hogy az az ST, az OT, a PT, a TCW, a TBB, az OWK, az AND, a TBoBF, az AHS, a REB, a TM, a RES vagy a TA folytatása. Olyan meg sosem lesz, hogy mindenkinek minden tetszik, szóval bármikor bárhol olvashatsz olyat, hogy valakinek ez vagy az az elem vagy egész nem tetszik. Ezek az egyéni dolgok teljesen irrelevánsak. Szerkesztve: Szeptember 19. - Dzséjt 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.