Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. (szerkesztve) Ivanna Sakhno fogja alakítani Baylan "bérgyilkosát". Érdekes egy karakter lesz, nekem elsőre Ventresses beütésem lett tőle. Szerkesztve: 2023. Április 7. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Nekem olyan gondolatom is volt, hogy Baylan lánya. Egyébként Erőérzékeny ő is, szóval érdekes története lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Most néztem utána, Ivanna 25 éves, tehát nem ördögtől való a gondolatod, esélyes, hogy igazad lehet. A fénykardjuk baromi érdekes amúgy, a neten valahol láttam, hogy esélyes a szürke jedi/sötét jedi jelzővel illetni őket? A mai nap talán kiderül egysmás róluk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Biztos, hogy mélyebben bemutatják őket, izgalmas lesz az Ahsoka panel. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. De ha Shin Baylan lánya, akkor miért nem Skoll a vezetékneve? Szerintem a tanítványa lesz. Amúgy meg nekem is kicsit Ventresses a hangulata a csajnak. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: De ha Shin Baylan lánya, akkor miért nem Skoll a vezetékneve? Szerintem a tanítványa lesz. Amúgy meg nekem is kicsit Ventresses a hangulata a csajnak. Annnyir nem bő a választék a csajokból a sötét oldalon, szóval nem hibáztatlak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Jól látom, hogy Shinnek van egy padawan tincse? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Én nem látok ilyet. Kicsik a képek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Bence1997 írta: Jól látom, hogy Shinnek van egy padawan tincse? "Milyen bölcs megfigyelés ez" Szerkesztve: 2023. Április 10. - Yoda József Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én nem látok ilyet. Kicsik a képek. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 3 perccel korábban, Yoda József írta: "Milyen bölcs megfigyelés ez" 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Ahhoz elég fiatal szerintem, hogy ő is 66-os túlélő legyen, úgyhogy tartom magam, hogy ők szürke-Jedik lesznek Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Megnéztem én is a pilótafülkés képet, és ott a bal oldalán tényleg van valami. Lehet, hogy Baylan továbbvitte a hagyományokat. 1 hour ago, NorbiLordi said: hogy ők szürke-Jedik lesznek Inkább valami sötét oldali erőhasználók, mert ha szürke jedik lennének akkor nem támadnának rá az Új Köztársaság hajóira, és áhítoznának a hatalom iránt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Származhatna az ismeretlen régiókból, Thrawn által. Még ez tetszene a legjobban. Viszont a fénykard színe jelentheti azt is, hogy ezek valami más idősíkon mozgó karakterek, ennek viszont nem örülnék. Pedig a WBW-vel jól meg lesz kavarva a dolog, az már most látszik. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Én a fénykard színből erre nem következtetnék. Simán lehet, hogy Baylan összeakadta az Ismeretlen Régiókban valami sötét oldali szektával, és az ő tudásuk alapján módosította narancssárgára a fénykardját. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Származhatna az ismeretlen régiókból, Thrawn által. Még ez tetszene a legjobban. Viszont a fénykard színe jelentheti azt is, hogy ezek valami más idősíkon mozgó karakterek, ennek viszont nem örülnék. Pedig a WBW-vel jól meg lesz kavarva a dolog, az már most látszik. Bármennyire nem tetszik az ötlet nekem, a múltból sajnos beléphetnek a WbW-be és kijöhetnek egy másik ablakon ezáltal időt ugorva a jelenbe... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Baylan lehet 66-os parancsot túlélő Jedi, aki az ismeretlen "New Beyond"-ba menekült, ahol megrontotta a Sötét Oldal (akár az Éjnővérek, akár más által). Bár ez eléggé hajazna Taron Malicos sztorijára a Jedi: Fallen Orderből, azzal a különbséggel, hogy ő a Dathomirra menekült. Baylan aztán maga mellé vehette Shint, mint tanítványt. A fura színű fénykard lehet egy elfuserált fénykardkivéreztetés eredménye is. Ezt össze lehetne fésülni Thrawn sztorijával (aki elvileg szintén a New Beyondban kötött ki), aki szövetségre lépett az Erő-használókkal a saját céljai (a Birodalom feltámasztása) érdekében - ez nagyvonalakban egybevágna a Legendákkal, ahol Thrawn hasonló célokkal vette maga mellé C'baoth-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 1 órával korábban, Donát írta: Bármennyire nem tetszik az ötlet nekem, a múltból sajnos beléphetnek a WbW-be és kijöhetnek egy másik ablakon ezáltal időt ugorva a jelenbe... Igen, de az anno el is hangzott, hogy nem lehet túlzottan megzavarni az események folyását, mert akkor az univerzum megsemmisül. Szóval ez az időutazósdi nem hiszem, hogy nagy divat lesz az SW-ben. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 7 minutes ago, Darth Sky said: Baylan lehet 66-os parancsot túlélő Jedi, aki az ismeretlen "New Beyond"-ba menekült, ahol megrontotta a Sötét Oldal (akár az Éjnővérek, akár más által). Bár ez eléggé hajazna Taron Malicos sztorijára a Jedi: Fallen Orderből, azzal a különbséggel, hogy ő a Dathomirra menekült. Baylan aztán maga mellé vehette Shint, mint tanítványt. A fura színű fénykard lehet egy elfuserált fénykardkivéreztetés eredménye is. Ezt össze lehetne fésülni Thrawn sztorijával (aki elvileg szintén a New Beyondban kötött ki), aki szövetségre lépett az Erő-használókkal a saját céljai (a Birodalom feltámasztása) érdekében - ez nagyvonalakban egybevágna a Legendákkal, ahol Thrawn hasonló célokkal vette maga mellé C'baoth-t. Szerintem ez a leglogikusabb teória, és ezt is fogjuk látni a sorozatban. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.