Bence1997 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 (edited ) Ivanna Sakhno fogja alakítani Baylan "bérgyilkosát". Érdekes egy karakter lesz, nekem elsőre Ventresses beütésem lett tőle. Edited April 7, 2023 by Bence1997 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Nekem olyan gondolatom is volt, hogy Baylan lánya. Egyébként Erőérzékeny ő is, szóval érdekes története lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 8, 2023 Author Share Posted April 8, 2023 Most néztem utána, Ivanna 25 éves, tehát nem ördögtől való a gondolatod, esélyes, hogy igazad lehet. A fénykardjuk baromi érdekes amúgy, a neten valahol láttam, hogy esélyes a szürke jedi/sötét jedi jelzővel illetni őket? A mai nap talán kiderül egysmás róluk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Biztos, hogy mélyebben bemutatják őket, izgalmas lesz az Ahsoka panel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 De ha Shin Baylan lánya, akkor miért nem Skoll a vezetékneve? Szerintem a tanítványa lesz. Amúgy meg nekem is kicsit Ventresses a hangulata a csajnak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: De ha Shin Baylan lánya, akkor miért nem Skoll a vezetékneve? Szerintem a tanítványa lesz. Amúgy meg nekem is kicsit Ventresses a hangulata a csajnak. Annnyir nem bő a választék a csajokból a sötét oldalon, szóval nem hibáztatlak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 10, 2023 Author Share Posted April 10, 2023 Jól látom, hogy Shinnek van egy padawan tincse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Én nem látok ilyet. Kicsik a képek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 (edited ) 7 perccel korábban, Bence1997 írta: Jól látom, hogy Shinnek van egy padawan tincse? "Milyen bölcs megfigyelés ez" Edited April 10, 2023 by Yoda József Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én nem látok ilyet. Kicsik a képek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 10, 2023 Author Share Posted April 10, 2023 3 perccel korábban, Yoda József írta: "Milyen bölcs megfigyelés ez" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Ahhoz elég fiatal szerintem, hogy ő is 66-os túlélő legyen, úgyhogy tartom magam, hogy ők szürke-Jedik lesznek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Megnéztem én is a pilótafülkés képet, és ott a bal oldalán tényleg van valami. Lehet, hogy Baylan továbbvitte a hagyományokat. 1 hour ago, NorbiLordi said: hogy ők szürke-Jedik lesznek Inkább valami sötét oldali erőhasználók, mert ha szürke jedik lennének akkor nem támadnának rá az Új Köztársaság hajóira, és áhítoznának a hatalom iránt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Származhatna az ismeretlen régiókból, Thrawn által. Még ez tetszene a legjobban. Viszont a fénykard színe jelentheti azt is, hogy ezek valami más idősíkon mozgó karakterek, ennek viszont nem örülnék. Pedig a WBW-vel jól meg lesz kavarva a dolog, az már most látszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Én a fénykard színből erre nem következtetnék. Simán lehet, hogy Baylan összeakadta az Ismeretlen Régiókban valami sötét oldali szektával, és az ő tudásuk alapján módosította narancssárgára a fénykardját. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Származhatna az ismeretlen régiókból, Thrawn által. Még ez tetszene a legjobban. Viszont a fénykard színe jelentheti azt is, hogy ezek valami más idősíkon mozgó karakterek, ennek viszont nem örülnék. Pedig a WBW-vel jól meg lesz kavarva a dolog, az már most látszik. Bármennyire nem tetszik az ötlet nekem, a múltból sajnos beléphetnek a WbW-be és kijöhetnek egy másik ablakon ezáltal időt ugorva a jelenbe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Baylan lehet 66-os parancsot túlélő Jedi, aki az ismeretlen "New Beyond"-ba menekült, ahol megrontotta a Sötét Oldal (akár az Éjnővérek, akár más által). Bár ez eléggé hajazna Taron Malicos sztorijára a Jedi: Fallen Orderből, azzal a különbséggel, hogy ő a Dathomirra menekült. Baylan aztán maga mellé vehette Shint, mint tanítványt. A fura színű fénykard lehet egy elfuserált fénykardkivéreztetés eredménye is. Ezt össze lehetne fésülni Thrawn sztorijával (aki elvileg szintén a New Beyondban kötött ki), aki szövetségre lépett az Erő-használókkal a saját céljai (a Birodalom feltámasztása) érdekében - ez nagyvonalakban egybevágna a Legendákkal, ahol Thrawn hasonló célokkal vette maga mellé C'baoth-t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 1 órával korábban, Donát írta: Bármennyire nem tetszik az ötlet nekem, a múltból sajnos beléphetnek a WbW-be és kijöhetnek egy másik ablakon ezáltal időt ugorva a jelenbe... Igen, de az anno el is hangzott, hogy nem lehet túlzottan megzavarni az események folyását, mert akkor az univerzum megsemmisül. Szóval ez az időutazósdi nem hiszem, hogy nagy divat lesz az SW-ben. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 7 minutes ago, Darth Sky said: Baylan lehet 66-os parancsot túlélő Jedi, aki az ismeretlen "New Beyond"-ba menekült, ahol megrontotta a Sötét Oldal (akár az Éjnővérek, akár más által). Bár ez eléggé hajazna Taron Malicos sztorijára a Jedi: Fallen Orderből, azzal a különbséggel, hogy ő a Dathomirra menekült. Baylan aztán maga mellé vehette Shint, mint tanítványt. A fura színű fénykard lehet egy elfuserált fénykardkivéreztetés eredménye is. Ezt össze lehetne fésülni Thrawn sztorijával (aki elvileg szintén a New Beyondban kötött ki), aki szövetségre lépett az Erő-használókkal a saját céljai (a Birodalom feltámasztása) érdekében - ez nagyvonalakban egybevágna a Legendákkal, ahol Thrawn hasonló célokkal vette maga mellé C'baoth-t. Szerintem ez a leglogikusabb teória, és ezt is fogjuk látni a sorozatban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts