Jump to content

Shin Hati

Bence1997

Recommended Posts

Most néztem utána, Ivanna 25 éves, tehát nem ördögtől való a gondolatod, esélyes, hogy igazad lehet.

A fénykardjuk baromi érdekes amúgy, a neten valahol láttam, hogy esélyes a szürke jedi/sötét jedi jelzővel illetni őket? A mai nap talán kiderül egysmás róluk.

2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

De ha Shin Baylan lánya, akkor miért nem Skoll a vezetékneve? Szerintem a tanítványa lesz. Amúgy meg nekem is kicsit Ventresses a hangulata a csajnak. 

Annnyir nem bő a választék a csajokból a sötét oldalon, szóval nem hibáztatlak. 

Megnéztem én is a pilótafülkés képet, és ott a bal oldalán tényleg van valami. Lehet, hogy Baylan továbbvitte a hagyományokat.

1 hour ago, NorbiLordi said:

hogy ők szürke-Jedik lesznek

Inkább valami sötét oldali erőhasználók, mert ha szürke jedik lennének akkor nem támadnának rá az Új Köztársaság hajóira, és áhítoznának a hatalom iránt. 

Származhatna az ismeretlen régiókból, Thrawn által. Még ez tetszene a legjobban. Viszont a fénykard színe jelentheti azt is, hogy ezek valami más idősíkon mozgó karakterek, ennek viszont nem örülnék. Pedig a WBW-vel jól meg lesz kavarva a dolog, az már most látszik.

Én a fénykard színből erre nem következtetnék. Simán lehet, hogy Baylan összeakadta az Ismeretlen Régiókban valami sötét oldali szektával, és az ő tudásuk alapján módosította narancssárgára a fénykardját. 

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Származhatna az ismeretlen régiókból, Thrawn által. Még ez tetszene a legjobban. Viszont a fénykard színe jelentheti azt is, hogy ezek valami más idősíkon mozgó karakterek, ennek viszont nem örülnék. Pedig a WBW-vel jól meg lesz kavarva a dolog, az már most látszik.

Bármennyire nem tetszik az ötlet nekem, a múltból sajnos beléphetnek a WbW-be és kijöhetnek egy másik ablakon ezáltal időt ugorva a jelenbe... :para:

Baylan lehet 66-os parancsot túlélő Jedi, aki az ismeretlen "New Beyond"-ba menekült, ahol megrontotta a Sötét Oldal (akár az Éjnővérek, akár más által). Bár ez eléggé hajazna Taron Malicos sztorijára a Jedi: Fallen Orderből, azzal a különbséggel, hogy ő a Dathomirra menekült. Baylan aztán maga mellé vehette Shint, mint tanítványt. A fura színű fénykard lehet egy elfuserált fénykardkivéreztetés eredménye is. :D Ezt össze lehetne fésülni Thrawn sztorijával (aki elvileg szintén a New Beyondban kötött ki), aki szövetségre lépett az Erő-használókkal a saját céljai (a Birodalom feltámasztása) érdekében - ez nagyvonalakban egybevágna a Legendákkal, ahol Thrawn hasonló célokkal vette maga mellé C'baoth-t. 

1 órával korábban, Donát írta:

Bármennyire nem tetszik az ötlet nekem, a múltból sajnos beléphetnek a WbW-be és kijöhetnek egy másik ablakon ezáltal időt ugorva a jelenbe... :para:

Igen, de az anno el is hangzott, hogy nem lehet túlzottan megzavarni az események folyását, mert akkor az univerzum megsemmisül. :D Szóval ez az időutazósdi nem hiszem, hogy nagy divat lesz az SW-ben.

• Like 1
  • Tetszik 1

7 minutes ago, Darth Sky said:

Baylan lehet 66-os parancsot túlélő Jedi, aki az ismeretlen "New Beyond"-ba menekült, ahol megrontotta a Sötét Oldal (akár az Éjnővérek, akár más által). Bár ez eléggé hajazna Taron Malicos sztorijára a Jedi: Fallen Orderből, azzal a különbséggel, hogy ő a Dathomirra menekült. Baylan aztán maga mellé vehette Shint, mint tanítványt. A fura színű fénykard lehet egy elfuserált fénykardkivéreztetés eredménye is. :D Ezt össze lehetne fésülni Thrawn sztorijával (aki elvileg szintén a New Beyondban kötött ki), aki szövetségre lépett az Erő-használókkal a saját céljai (a Birodalom feltámasztása) érdekében - ez nagyvonalakban egybevágna a Legendákkal, ahol Thrawn hasonló célokkal vette maga mellé C'baoth-t. 

Szerintem ez a leglogikusabb teória, és ezt is fogjuk látni a sorozatban.