Hozzászólás ideje: 2023. Április 10.2 éve Nubs lesz az új kedvenc Jedim Már most külön filmet szeretnék róla.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 10.2 éve Szerző Szerintem el lesz ez innen pakolva a fő oldalról. Csak még nem tudom hova.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 10.2 éve Ha a Resistance itt van, ez is maradhat szerintem. Szerkesztve: 2023. Április 10.2 éve - gafz
Hozzászólás ideje: 2023. Április 10.2 éve 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A Resistance ennél milliószor komolyabb. A Resistance talán fiatal fiúknak készült, ez meg kislányoknak. De mea kulpa még a Resistance-n sem sikerült átrágnom magam.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 10.2 éve Szerző Akkor először talán nézd meg, mielőtt véleményt mondasz róla.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 11.2 éve Ugye, hogy milyen cuki? Én nem tudom nem szeretni. Valahogy valami kedvesség és báj járja át ezt a sorozatot az előzetes alapján, mely visszaidézi régi gyerekkoromat. Úgy érzem, nagyon jó érzés.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 11.2 éve 21 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ugye, hogy milyen cuki? Én nem tudom nem szeretni. Valahogy valami kedvesség és báj járja át ezt a sorozatot az előzetes alapján, mely visszaidézi régi gyerekkoromat. Úgy érzem, nagyon jó érzés. Fura lesz megszokni ezt a profilképedet azok után, hogy éveken át Darth Revan fenyegető tekintetével azonosítottalak
Hozzászólás ideje: 2023. Április 11.2 éve 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor először talán nézd meg, mielőtt véleményt mondasz róla. Belekezdtem (akár Holiday Special-ba) de elég nagy érdeklődés-hiányba fulladt a dolog.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 11.2 éve 34 minutes ago, Whill said: Fura lesz megszokni ezt a profilképedet azok után, hogy éveken át Darth Revan fenyegető tekintetével azonosítottalak Engem is meglepett, hogy Nubs-ra változtatta a profilképét.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 11.2 éve 1 órával ezelőtt, Whill írta: Fura lesz megszokni ezt a profilképedet azok után, hogy éveken át Darth Revan fenyegető tekintetével azonosítottalak Ki tudja nála is mi rejtőzik a cuki tekintet alatt
Hozzászólás ideje: 2023. Április 11.2 éve 3 hours ago, NorbiLordi said: Ki tudja nála is mi rejtőzik a cuki tekintet alatt Ajjajj
Hozzászólás ideje: 2023. Április 11.2 éve 21 hours ago, Ody Mandrell said: Befutott ennek is az előzetese. Nos ez egész aranyos
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.