Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Jaja! Amikor kijött a CW első évad összes része, akkor leszedtem az elejükről a ronda és stílustalan introt, csináltam egy Fox fanfárosat (CN logóval), + a szokásos SW nyitányt a gördülő szöveggel, stb. A végén már átszíneztem a stáblistát hagyományos SW kékre, meg beleraktam George Lucast, nekem nélküle nagyon fura egy SW stáblista, még ha a kisujját se mozgatta. A részek közti átmenetek is szebbek lettek szerintem, mint a dvd kiadásban, ott egyszerűen levágták a részek végét + lehalkították, azt' már jött is a következő. Egy ilyen verziót szívesen megnéznék. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Egy ilyen verziót szívesen megnéznék. Ha az avatarom url-jéből leszeded a fájlnevet, és hozzácsapod, hogy "star_wars/cwintro.avi", akkor megtekintheted az elejét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Ha az avatarom url-jéből leszeded a fájlnevet, és hozzácsapod, hogy "star_wars/cwintro.avi", akkor megtekintheted az elejét. Egy '0' bytos fájl jön le ekkor... Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Egy '0' bytos fájl jön le ekkor... Mea culpa, most már jó! Most megnéztem, húú, hát van benne hiba bőven, főleg a végén csúnya az átmenet a filmbe (sajna nem űrjelenettel indítottak). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Mea culpa, most már jó! Most megnéztem, húú, hát van benne hiba bőven, főleg a végén csúnya az átmenet a filmbe (sajna nem űrjelenettel indítottak). Szerintem ez k*rva jó lett! Gratula. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Nemrég megnéztem én is a trailert. Iszonyatosan jó lett, és erősen hozza a Star Wars-érzést. Viszont a Jabba-dologgal még mindig nem vagyok teljesen kiegyezve. Yoda szájából hallani Jabba nevét nekem elég fura, és inkább a "mindenki ismer mindenkit" dolgot erősíti... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Jabbának elég nagy befolyása van a galaxisban. AZ EPV-ben is kézrekerítteti (ő és Vader) Solót, szóval eléri, ha akar valamit. Szerintem, attól, hogy nem hagyja el a filmekben Tatuint, még komoly hálózatot üzemeltet szerte a galaxisban. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Az oké, hogy a huttok által uralt űrben nagy figura, és kinyújtja csápjait másfelé is, de valahogy sérti a fülem, hogy Yoda emlegeti őt... Egyszerűen csak zavar. De majd megszokom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Yoda a Jedi Rend egyik feje, Jabba meg a Galaxis egyik legismertebb bűnhálózatának a feje (nála ismertebb már csak a Black Sun volt, de azt a Baljós Árnyak előtt Maul enyhén szólva megtizedelte, és csak a Birodalom idején tudtak újraéledni igazán... aztán meg Vader esett a fejükre). Fejvadászat, rabszolgakereskedelem, csempészés, mind olyan dolog, amiről nem árt, ha képben vannak a béke és igazság őrei. Ráadásul, a Jedi visszatér könyvből tudjuk, hogy Jabba elég korán elkezdte a Jedik öldöklését (s mivel maga is 600 éves) azt hiszem, ha mást nem, hát Yoda hallott róla. Másrészt, a feladatot tekintve Yoda akár utánna is nézhetett a dolgoknak, és innét tudja a nevét, meg, hogy ő a megoldás a problémára. Harmadrészt, Qui-Gon járt a Tatooine-on, már akkor is tudták, hogy a huttok kezében van. Gondolom, Anakin is tudott mit mesélni Jabbáról, hiszen felteszem, a Tatooine-on nem ismeretlen a neve. És hát, valószínűleg Qui-Gonon (aki nem először járt az ep1-ben a sivatagbolygón) kívül más Jedi is járhatott már arra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Az oké, hogy a huttok által uralt űrben nagy figura, és kinyújtja csápjait másfelé is, de valahogy sérti a fülem, hogy Yoda emlegeti őt... Egyszerűen csak zavar. De majd megszokom. Vader is emlegeti Jabbát az EPV -ben. Eléggé ismert személyiség lehetett, így ez nekem nem bántja a fülem. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Dzséjt érvei teljesen logikusak, ezt belátom. Nem állítom, hogy racionális oka van annak, hogy engem zavar... Talán csak annyi az egész, hogy az egyik kedvenc szereplőm beszél arról, akit talán legkevésbé bírok a Star Wars-ban. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Jabba már 600 éve ölte a Jediket?! Tudom hogy a RotJ idején mond valami ilyet, de ha ez igaz lenne, akkor az Ep1-ben Qui-gon nem kérdezte volna olyan könnyedén Wattótól, hogy vele akarja-e megbeszélni azt az elvesztett fogadást. Valahogy a filmből nem az jött le hogy blöfföl.... (szerintem az lesz, hogy eddig jóban volt a Köztársasággal, azután most sikerül ellene fordítani ezzel az elrablósdival..... Palpi kavar.) Csak engem zavar még mindig a rajzstílus? Palpi ráncosabb, mint az Ep3-ban Windu után.... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Pontos évszámhoz nincs jegyezve a jedik után érzett utálata. Luke-nak is csak annyit jegyez meg a Jedi visszatérben, hogy ő már akkor írtotta a jediket amikor jelentett valamit ez a név, hogy jedi. Ez lehetett a háború időszaka is. A rajzstílus nekem se jön be. A karaktereknél legalábbis nem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Jabba, amint jediket gyilkoltat? Hm... remélem ezt az ötletet nem használják fel a sorozatba. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Jabba már 600 éve ölte a Jediket?! De ilyet nem is mondott senki 600 éves, de gondolom nem a kis gang-bandája élére született, és valószínűleg, mint tisztes alvezér, volt dolga a rend és béke őreivel így vagy úgy. Lehet, hogy már ölt Jedit, de nem tudták rábizonyítani (és nem feltétlenül kell gyűlöletből ölni, így akár Qui-Gon is elé járulhat, nem beszélve arról, hogy Jinnek nem kell elárulnia, hogy Jedi. Jabbának meg gondolom nincs beépített Jedidetektora) De én is jobban bírnám azt a verziót, hogy a fiacskája itt bekrepál, Jabba a Jedikre keni, és aztán fordul ellenük. Az úgy egész jól kötné a filmekhez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. (szerkesztve) jó minőségű 2. trailer És persze ennél még mindig lesz jobb! Szerkesztve: 2008. Május 9. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Érdekes ez a sok zöld épület meg szikla.....Hm, fent maradt a green box? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Azok tényleg furcsák, ellenben Tatooine oltári jól néz ki! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. (szerkesztve) Sztem itt már nagyobban is fent van Aki tud letöltési linket a 480ashoz az légyszi tegye közzé. Szerkesztve: 2008. Május 9. - kudarmubat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Az űrhajós jelenetek is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. (szerkesztve) Sztem itt már nagyobban is fent van Aki tud letöltési linket a 480ashoz az légyszi tegye közzé. Van már 720-as is. Oldie: azok a legjobbak. Szerkesztve: 2008. Május 9. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Nagyon jók ezek a V-19-esek, de már alig várom, hogy a "jó öreg" Y-szárnyú feltűnjön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Nagyon jók ezek a V-19-esek, de már alig várom, hogy a "jó öreg" Y-szárnyú feltűnjön. Egy kissebbfajta orgazmussal fog felérni. Bár a plakáton nincsenek rajta, így szerintem a mozifilmben se fogjuk látni őket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Jaja. Minden bizonnyal majd a sorozat vége felé kezd majd fel-felbukkani. Komoly szerepkört még nem tulajdonítanék nekik, mert ugye ott voltak az ARC-170-esek és őket láttuk szerepelni a harmadik részben. Talán majd valami peremvidéki planetáris védelmi kötelékben szerephez jutnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Azt a rézfán fütyülő rézangyalát neki! Mindenki sasolja a 720 -as verziót! Meseszép! Kudar belinkelte alább. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Nagyon szép! Csak egyre közeledik a nemzetközi bemutató napja, és a honiról meg továbbra sincs semmi hír... Ez rossz jel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. (szerkesztve) Itt a trailer HD -ben, és letölthető változatban. 720p 480p Szerkesztve: 2008. Május 10. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Itt a trailer HD -ben, és letölthető változatban. Pont most indultam volna linkkereső misönre. Imádlak Ody! Asszem most megnézem párszor!!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. A starwars.com-on is fönt van már. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.