Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Jaja! :) Amikor kijött a CW első évad összes része, akkor leszedtem az elejükről a ronda és stílustalan introt, csináltam egy Fox fanfárosat (CN logóval), + a szokásos SW nyitányt a gördülő szöveggel, stb. A végén már átszíneztem a stáblistát hagyományos SW kékre, meg beleraktam George Lucast, nekem nélküle nagyon fura egy SW stáblista, még ha a kisujját se mozgatta. :) A részek közti átmenetek is szebbek lettek szerintem, mint a dvd kiadásban, ott egyszerűen levágták a részek végét + lehalkították, azt' már jött is a következő.

Egy ilyen verziót szívesen megnéznék. :?

Hozzászólás ideje:
Egy ilyen verziót szívesen megnéznék. :)

Ha az avatarom url-jéből leszeded a fájlnevet, és hozzácsapod, hogy "star_wars/cwintro.avi", akkor megtekintheted az elejét. :)

Hozzászólás ideje:
Egy '0' bytos fájl jön le ekkor...

Mea culpa, most már jó! Most megnéztem, húú, hát van benne hiba bőven, főleg a végén csúnya az átmenet a filmbe (sajna nem űrjelenettel indítottak). :)

Hozzászólás ideje:

Jabbának elég nagy befolyása van a galaxisban. AZ EPV-ben is kézrekerítteti (ő és Vader) Solót, szóval eléri, ha akar valamit. Szerintem, attól, hogy nem hagyja el a filmekben Tatuint, még komoly hálózatot üzemeltet szerte a galaxisban.

Hozzászólás ideje:

Yoda a Jedi Rend egyik feje, Jabba meg a Galaxis egyik legismertebb bűnhálózatának a feje (nála ismertebb már csak a Black Sun volt, de azt a Baljós Árnyak előtt Maul enyhén szólva megtizedelte, és csak a Birodalom idején tudtak újraéledni igazán... aztán meg Vader esett a fejükre). Fejvadászat, rabszolgakereskedelem, csempészés, mind olyan dolog, amiről nem árt, ha képben vannak a béke és igazság őrei. Ráadásul, a Jedi visszatér könyvből tudjuk, hogy Jabba elég korán elkezdte a Jedik öldöklését (s mivel maga is 600 éves) azt hiszem, ha mást nem, hát Yoda hallott róla.

Másrészt, a feladatot tekintve Yoda akár utánna is nézhetett a dolgoknak, és innét tudja a nevét, meg, hogy ő a megoldás a problémára.

Harmadrészt, Qui-Gon járt a Tatooine-on, már akkor is tudták, hogy a huttok kezében van. Gondolom, Anakin is tudott mit mesélni Jabbáról, hiszen felteszem, a Tatooine-on nem ismeretlen a neve. És hát, valószínűleg Qui-Gonon (aki nem először járt az ep1-ben a sivatagbolygón) kívül más Jedi is járhatott már arra.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az oké, hogy a huttok által uralt űrben nagy figura, és kinyújtja csápjait másfelé is, de valahogy sérti a fülem, hogy Yoda emlegeti őt... Egyszerűen csak zavar. :D De majd megszokom. :D

Vader is emlegeti Jabbát az EPV -ben. :D Eléggé ismert személyiség lehetett, így ez nekem nem bántja a fülem. :D

Hozzászólás ideje:

Jabba már 600 éve ölte a Jediket?! Tudom hogy a RotJ idején mond valami ilyet, de ha ez igaz lenne, akkor az Ep1-ben Qui-gon nem kérdezte volna olyan könnyedén Wattótól, hogy vele akarja-e megbeszélni azt az elvesztett fogadást. Valahogy a filmből nem az jött le hogy blöfföl....

(szerintem az lesz, hogy eddig jóban volt a Köztársasággal, azután most sikerül ellene fordítani ezzel az elrablósdival..... Palpi kavar.)

Csak engem zavar még mindig a rajzstílus? Palpi ráncosabb, mint az Ep3-ban Windu után....

Hozzászólás ideje:

Pontos évszámhoz nincs jegyezve a jedik után érzett utálata. Luke-nak is csak annyit jegyez meg a Jedi visszatérben, hogy ő már akkor írtotta a jediket amikor jelentett valamit ez a név, hogy jedi. Ez lehetett a háború időszaka is.

A rajzstílus nekem se jön be. A karaktereknél legalábbis nem.

Hozzászólás ideje:
Jabba már 600 éve ölte a Jediket?!

De ilyet nem is mondott senki :D

600 éves, de gondolom nem a kis gang-bandája élére született, és valószínűleg, mint tisztes alvezér, volt dolga a rend és béke őreivel így vagy úgy. Lehet, hogy már ölt Jedit, de nem tudták rábizonyítani (és nem feltétlenül kell gyűlöletből ölni, így akár Qui-Gon is elé járulhat, nem beszélve arról, hogy Jinnek nem kell elárulnia, hogy Jedi. Jabbának meg gondolom nincs beépített Jedidetektora) :D

De én is jobban bírnám azt a verziót, hogy a fiacskája itt bekrepál, Jabba a Jedikre keni, és aztán fordul ellenük. Az úgy egész jól kötné a filmekhez.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jaja. Minden bizonnyal majd a sorozat vége felé kezd majd fel-felbukkani. Komoly szerepkört még nem tulajdonítanék nekik, mert ugye ott voltak az ARC-170-esek és őket láttuk szerepelni a harmadik részben.

Talán majd valami peremvidéki planetáris védelmi kötelékben szerephez jutnak. :roll:

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép! Csak egyre közeledik a nemzetközi bemutató napja, és a honiról meg továbbra sincs semmi hír... Ez rossz jel :roll:

Hozzászólás ideje:
Itt a trailer HD -ben, és letölthető változatban.

Pont most indultam volna linkkereső misönre.

Imádlak Ody! :roll: Asszem most megnézem párszor!!!!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.