Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. (szerkesztve) Hát én egészen eddig a választ kerestem.... szóval... Remélem, azt küldtem be, ami a helyes válasz És most már azért is meg fogom nézni az egészet, még akkor is, ha sírva fogom végigszenvedni, mert nyomorult torrentről már kb egy hónapja próbálom lehúzni, és még csak 90%-on van Szerkesztve: 2008. Április 29. - Lara Strong A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. A kérdésre Május 1.-e; 17:54-ig lehet beküldeni a helyes választ. Ody, te az üzenetet 22:35kor küldted el nekem, ami rossz volt. Ez azt jelenti, hogy az új megoldásodat leghamarabb holnap 22:35kor küldheted el nekem, vagy később. De elébb nem tudom elfogadni. Lara Strong is rosszat küldött, nála pedig holnap 23:13-ra módosul a legközelebbi időpont. Na az első kérdés, ami izgalmakat is okoz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Ez olyan igazságtalan Legalább azért el lehetne fogadni, mert itt kínlódok már órák óta! És angolul se tudok :'( A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Köszi Coce. Holnap megy majd a helyes válasz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. A pofám leszakad, holnap én is küldöm a jót Ha ébren tudok maradni addig. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. És angolul se tudok :'( Ez kicsit ironikus indok... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. (szerkesztve) Magyarul se tudok De egyébként is úgy értettem, hogy ezt magyarul úgyse lehet megtalálni, csak angolul, de aztán végül is magyarul találtam meg De azért ne legyen több CW kérdés. ^^ Szerkesztve: 2008. Április 29. - Lara Strong A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. De azért ne legyen több CW kérdés. ^^ Én nem kívánnék ilyeneket, mert a végén még CW-s helyett TCW-seket kezd el berakni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. A pofám leszakad, holnap én is küldöm a jót Ha ébren tudok maradni addig. Ha meg nem, akkor ott lesz a május 1., amikor egész nap estig be tudod küldeni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. De azért ne legyen több CW kérdés. ^^ Hát nekem más jutott eszembe, hogy honnan ne legyen De szerintem mindenkinek van, ami nem menne, mert nem ismeri A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Hát inkább TCW-s legyen XD Elsején még kérdéses, hogy hol leszek, szóval ma este mindenképpen itt kell lennem De durva, holnap már elseje :S Nemsokára lesz a névnapom ^_^ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Bizony, pár hét addig A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Szafina Dzséjt MissKarrde Pildi lokatelli Donátnál is érvénybe lépett egy 24 órás BAN beküldési időpontjától. Ami azt jelenti, hogy új megoldást holnap 16:02-től küldhet be 17:54-ig. A bolygó lakói nem angolul beszéltek, hanem saját nyelvük volt. Angol megoldást nem fogadhatok el. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. A bolygó lakói nem angolul beszéltek, hanem saját nyelvük volt. Angol megoldást nem fogadhatok el. Ezt jó tudni... Pedig én mindkét variációt be akartam küldeni - már nagyon biztosra akarok menni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Oké, megtaláltam, de nem értem miért kell várnom 1 napot? Ha beküldhetem még így is úgy is egyszer, akkor miért kell várnom holnap négyig (nem biztos, hogy itthon leszek)? A szabálynak az a lényege, hogyha az első megoldást a határidő előtti 24 órában küldöd be, akkor már nem tippelhetsz újra, nemde? De ha még küldhetek egy tippet amúgy is, akkor minek kell várnom rá 24 órát? Nem lehetne átfogalmazni úgy, hogy mindenkinek két tippelési lehetősége van, amennyiben az első tippje a forduló első 24 órájában érkezik? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. A szabály így lett megalkotva, ezen már nem módosítok. Ennek tudatában kell taktikázni, hogy mikor is küldöd be a kérdésre a megfejtést. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Ezt jó tudni... Pedig én mindkét variációt be akartam küldeni - már nagyon biztosra akarok menni Hát ez az! Coce-nál semmit sem szabad a véletlenre bízni. Minden lehetséges válaszformát el kell küldeni. Ha megkérdi, hogy hogyan örülnek az ewokok, nem elég annyit írni, hogy yub-yub, hanem azt is le kell írni, hogyan yub-yubolnak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Hát ez az! Coce-nál semmit sem szabad a véletlenre bízni. Minden lehetséges válaszformát el kell küldeni. Ha megkérdi, hogy hogyan örülnek az ewokok, nem elég annyit írni, hogy yub-yub, hanem azt is le kell írni, hogyan yub-yubolnak Ne lőjük már le a döntő kérdést!!!!!!!!! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Jajj, Dzséjt, majdnem neked küldtem el a választ. Amúgy... elküldtem újra... ha ez se jó, akkor kiestem? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. (szerkesztve) Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Szafina Dzséjt MissKarrde Pildi lokatelli Lara Strong Ody Mandrell módosítva: Szerkesztve: 2008. Május 1. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Mindenki tovább jutott ebben a fordulóban is. A helyes megfejtés Holt Kezed volt, vagy ennek különböző fonetikus megfelelői. Ez a forduló tökéletes példa volt, hogy már az első választ is alaposan meg kell fontolni, ha később küldjük be a választ, vagy 2 példa is volt az elhamarkodott válaszok retorziójára. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Hát ez húzós volt... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Hát ez húzós volt... Én is izgultam. Ez tényleg az első nehezebb kérdés volt. Persze nem mindenkinek. Én először az Anakitusz Spirituszt írtam, mert úgy szólította az agg sámán Anakint. Utánna alaposan ledöbbentem, amikor nem láttam magam a helyes megfejtők között. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Sajnos nekem nincs meg a CW, így először az emlékeimben kutakodtam (hisz én is láttam anno), aztán a sw.hu CW-s fórumán, és így jutottam el a net különböző szegletébe, ahol végül is megtaláltam, hogy "Ghost Hand"-nek szólították. Csakhogy Coce írta, hogy angolul nem jó, így tovább kerestem... de nehéz volt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Nekem megvan a CW, de vissza kellett benne keresnem, mert már nem emlékeztem pontosan a névre, ráadásul nem elég tisztán ejtik ki, de látom, hogy mégis jól hallottam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Remélem ma már lesz újabb kvíz kérdés! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Én is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. (szerkesztve) Obi1-ra legyetek tekintettel. Jelezte, hogy Május 5-től 7-ig nem lesz itt. 7.-én jön az új kérdés! Szerkesztve: 2008. Május 5. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Obi1-ra legyetek tekintettel. Jelezte, hogy Május 5-től 7-ig nem lesz itt. 7.-én jön az új kérdés! Teljesen kiment a fejemből. Akkor majd hetedikén. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Erről én is elfeledkeztem... Persze, hogy megvárjuk! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás