Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Odynál 12 órás bünti. Meg amúgy azt a filmben is láttuk. A filmben nincs szó konkrétan erről, szóval ez EU -nak is tekinthető. De ezek szerint akkor más EU lesz a befutó. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. A filmben nincs szó konkrétan erről, szóval ez EU -nak is tekinthető. De ezek szerint akkor más EU lesz a befutó. Nem egy adott momentumot kell beküldeni, hanem egy kis történetet, amit úgy egy mondatban kéne kifejteni. Vagyis kolmilan illetve a tények erre sugallanak. De amúgy igazad van. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Nem egy adott momentumot kell beküldeni, hanem egy kis történetet, amit úgy egy mondatban kéne kifejteni. Vagyis kolmilan illetve a tények erre sugallanak. De amúgy igazad van. Ok, meglesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Elküldtem amit helyesnek véltem, remélem jó lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Dzséjt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Sajnos Ody Mandrell döntősüntől búcsút kell vennünk. Gratulálni szeretnék eddigi teljesítményedért! Tehát így párharccá redukálódott a mezőny. A helyes megfejtést kolmilantől idézném, mert a két versenyzőt oldalakban fejtette ki megoldásait. "Luke nem bír magával, repülnie kell a vadászával. Megtámadja egy TIE. Lezuhannak. A felszínen folytatódik a küzdelem. Luke végül legyőzi ellenfelét. A pilótának leesik a sisakja, és Luke rájön, hogy az ellenfelei is ugyanolyan élő-lélegző lények, mint ő maga." A 'The Day after the Death Star' című képregényből például kiderül: forrás Következő kérdés nagyon jó kis döntős kérdés, ami miatt SimonZ-t lehet majd felkeresni tüzes villákkal. Ha ez nem fogja eldönteni, akkor az én általam kreált kérdések próbálnak a küzdelem végére pontot tenni. 2003. június 30-a volt A Sith-ek bosszúja első forgatási napja. A legelső jelenetet pontban reggel nyolckor rögzítették. Hagyományosan Rick McCallum kezelte a csapót. Mely színészek játékát rögzítették ekkor? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Sajnálom Ody. Több rossz választ küldtél el? Mert még csak egy nap telt el. A kérdés annyira nem nehéz, fejből emlékszek rá. Bár lehet hogy beugratós kérdés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Nem volt idegzetem kutakodni utána... Sok sikert a bent maradt két versenyzőnek! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. 12 órás bünti kezdetét vette Obi1-nál. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. 12 órás bünti kezdetét vette Obi1-nál. Pedig akkor reggel 8-kor az általam említett színészek voltak jelen. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Sajnálom Ody No, megejtek egy telefont Rick komámnak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Sajnálom, Ody! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Eddigi helyes megfejtő: Dzséjt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. No, megejtek egy telefont Rick komámnak Látom, sikerült őt elérni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Látom, sikerült őt elérni. Jaja, köszi Rick A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Na a helyzet az, hogy én majd holnap délután egy hétre elutazok, így ha úgy adódna, hogy folytatódik a döntő, egy hetes szünetet be kell iktatnunk. Holnap délutánig még meg tudom nézni, hogy Obi1 jót küld-e be. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Na a helyzet az, hogy én majd holnap délután egy hétre elutazok, így ha úgy adódna, hogy folytatódik a döntő, egy hetes szünetet be kell iktatnunk. Holnap délutánig még meg tudom nézni, hogy Obi1 jót küld-e be. Coce, én nem tudom túltenni magam a kérdésen. Most akkor nem az a kérdés hogy akkor reggel kik forgattak? Mert több oldalt is néztem és mindenhol azt írták hogy az a bizonyos kettő színész forgatott délelőtt, a többiek csak később csatlakoztak. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Olvasd el a kérdést, és válaszolj rá. Dzséjtnek sikerült helyesen. Ilyen tétnél már nem fűznék hozzá kiegészítő kommentárt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megvan a nyertesünk. Gratula Dzséjt! Max respect. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Coce még nem írt be semmit. Addig nem hirdetünk győztest. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Coce még nem írt be semmit. Addig nem hirdetünk győztest. Hát én nem tudtam jó választ beküldeni, szóval biztos hogy ő nyert. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hát én nem tudtam jó választ beküldeni, szóval biztos hogy ő nyert. Akkor is megvárjuk a hivatalos eredményhirdetést. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Akkor is megvárjuk a hivatalos eredményhirdetést. Maga a főnök. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Maga a főnök. Nem én, hanem Coce. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Nagy gratula, Dzséjt! Akkor eredményhirdetés augusztus 7-én, vagy 8-án. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. (szerkesztve) Azért várjuk meg még Coce mestert Obi1, de ugye azért küldtél be valamit. Szerkesztve: 2008. Augusztus 1. - Dzséjt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Sziasztok! Tudtam internethez jutni, es szerintem Obi1 nem kuldott be uj megoldast. Igy hivatalosan kijelenthejuk, hogy a SagaKviz nyertese Dzsejt lett. Engedd meg, hogy elsokent gratulaljak, mondjuk mar Obi1 megtette. A miheztartas vegett a helyes megoldast csak egy mondatban tudom elmondani, igazolo linket sajnos nem tudok mellekelni most kulfoldrol, majd talan Dzsejt megteszi. Az elso jelenetben senki sem szerepelt, hanem Rick McCallum vezetesevel csupan elsokent csak a diszletet vettek fel 8 orakkor az ILM reszere, es csak utanna jottek vegulis a szereplok. (Ody, ha zavaro az uzenetem, kerlek javitsd mar majd az uzenetem, mert ekezetes betuk nem nagyon vannak ezen a rohadt billentyuzeten. Viva Espana!) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. (szerkesztve) Gratulálok, Dzséjt (Coce, Neked kellemes nyaralást, én is lenéznék egyszer oda ) Szerkesztve: 2008. Augusztus 1. - MissKarrde A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Köszi Obi1, kolmilan, Coce, MissKarrde De jó, mondjuk kár, hogy ilyen rövid volt ez a döntő De azért nagyon-nagyon happy vagyok. A választ Pablo Hidalgo naplójában találtam meg. A 28. naplóban, melynek címe One Day. Élő linket nem találtam, de itt az ominózus bekezdés a naplóból: "The first take isn't very involved at all. In fact, no actors are in it. It's a "control take," a clean plate of the environment for the benefit of Industrial Light & Magic. "And... action!" George calls, as two cameras pan along the lobby. He calls cut as the cameras finish their moves." A napló kivonatos tartalmára leltem csak rá a neten , méghozzá a jó öreg starwars.hu az ep3 készítésével foglalkozó szekciójában (ebből tudtam meg a választ, a naplókat csak utánna kerítettem elő, szóval a döntő kérdés megfejtése egy magyar oldalon volt, ez aztán az irónia ): http://www.starwars.hu/enciklopedia/filmje...oldal_alcim.htm A negyedik bekezdésben van a válasz: "Az első felvétel az üres díszletben, az ILM számára készült" A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Először is hatalmas gratula Dzséjt- nek. Majd vedd fel velem a kapcsolatot PÜ-be, hogy pontosíthassuk a nyeremény eljuttatásának részleteit! Másodsorban gratulálok coce -nak a remek játékvezetéshez, hisz még akkor is feljön a fórumra amikor külhonban nyaral. Nem javítom a hsz-ed egyébként, mert jó az így is ékezetek nélkül. Legalább tudod mikor és milyen körülmények között született. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás