Jump to content

Last Chance Döntő 2. Watto vs. Hondo Ohnaka

Star Wars Winter Madness Last Chance 2. döntő  

19 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább a Last Chance 2. döntőből?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/08/23 at 05:59 PM

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nem bizony. Az öreg kampósorrúra tettem, de bukni fog. Felejthetetlen ep 1 hangulat, az első lény akit lerajzoltam, a filmből, még a film előtt, mai napig megvan!

Ez a szavazás is megnyílt.

Hm... A gyerekrabszolga-tartóra vagy a gyerekek legyilkolásától sem visszariadó kalózra szavazzak? Ez aztán a dilemma. Oké, Watto nem bánt rosszúl Anakinnal és Shmivel, sőt jobb toydari, mint amilyen

Posted Images

Hm... A gyerekrabszolga-tartóra vagy a gyerekek legyilkolásától sem visszariadó kalózra szavazzak? Ez aztán a dilemma. Oké, Watto nem bánt rosszúl Anakinnal és Shmivel, sőt jobb toydari, mint amilyen crolute Unkar Plutt, aki elég szemét volt a gondjaira bízott Rey-jel. Hondo meg azért nem ölt gyereket (bár baromira nem rajta múlt), és végül jó útra tért, a végén már egész becsületes dolgokat is tett. És megnyerő a stílusa. Nézzük csak... nézzük csak... Na jó, legyen Hondo Ohnaka, mert jó fej mamája volt, és aki Obi-Wan Kenobi barátja volt, az biztos nem lehet rossz ember.

Spoiler

Star Wars Fire GIF by Disney+

Nem bizony. Az öreg kampósorrúra tettem, de bukni fog. Felejthetetlen ep 1 hangulat, az első lény akit lerajzoltam, a filmből, még a film előtt, mai napig megvan!

Hivatalos végeredmény:

Watto: 5

Hondo Ohnaka: 14

Holnap kiderül, hogy ki lesz Hondo következő ellenfele. Csemege párharc lesz annyit elárulok. :)

Hondo Ohnaka ezzel 23 pontot gyűjtött eddig összesen és 2 fordulót nyert.
Watto ezzel 30 pontot gyűjtött eddig összesen és szintén 2 fordulót nyert eddig.