Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tegnap végig is toltam a DLC sztoriját, valamivel hosszabb, mint az előző és tartalmilag is nagyobb. Kapunk egy új rendszert egy űrállomással, ahova vissza térhetünk a DLC végeztével is. Pár új ládát is kapunk a már meglévő bolygókra, illetve az új rendszer űrterét is megszórták velük. Lesznek új fejlesztések a hajóra, egy újabb tüzelési mód a blasterre. Az új rendszer új űrközi fenyegetést is hoz, név szerint a mynockokat. Szó szerint a sztori végén kapunk egy charm-ot, amit ha hordunk akkor van nálunk egy TL50-es mindig, ami helyett ugyan akkor nem vehetünk fel másik fegyvert, de cserébe töltődik a lőszere. A Miyuki Trade League-gel komolyabb interakcióra lesz lehetőség, különböző contractok teljesítéséért, adnak cuccokat, de ebbe még nem ástam bele magam. 

Sajnos pár bugba belefutottam: ugye az előző DLC óta a felvett fegyverek nálunk maradnak, amíg nem ürülnek ki, velem előfordult, hogy a felvett fegyvert nem lehetett elrakni, az elrakáskor, egyből elő is vette újra, pisztolyra váltáskor is visszaváltott egyből a felvett fegyverre. Egy mászós helyre felugorva a kamera egyszer csak elteleportált nagyon messzire textúrákon is túlra, de szerencsére visszatalált. Egy cutsceneben ahol egyik helyről a másikra jutunk a cutscene alatt a megérkezési ponton a cutscene nem töltődött be, csak magát az üres placcot láttam, esc működött, de csak ubi launcher, settings, meg talán a return volt elérhető, szóval Alt+F4 lett a megoldás. A legidegesítőbbek azok voltak amikor valami objektív egy számítógép hackkelés volt, és amint megközelítettem a gépet, feldobta a prompt-ot, de jó szokásomhoz híven én előbb körbenézek, mielőtt megcsinálom a főteendőt, így történt, hogy kinyitottam, még egy energiafalat, majd kilootoltam az ott lévő dolgokat és mikor visszamentem volna a géphez nem volt prompt. Ezt eljátszottam még egyszer gondolván csak egyszeri bugocska, de ugyanez volt, 3-ra egyből a gépet vettem kezelésbe így már nem volt probléma. Azonban később ez újra előfordult, ráadásul ott az Esc nem működött, be vagyunk zárva egymagunkba és nics aki megöljön se, így marad az Alt+F4 megint.

Továbbra is találkozhatunk datapad-okkal utunk során, nagyon tetszett az egyik szövege, amiben egy reményt vesztett kincskereső arra jut, hogy az At Attin-t is egyszerűbb megtalálni, mint amit épp keres. 🤔 

Spoiler

Kicsit csalódott vagyok, hogy végül rá se pillanthattunk a nagy kincsre, csak kikövetkeztették mi lehet.
A végén mikor meg kell győzni a raidereket, hogy Hondo legyen az új vezér, vajon ha rossz válaszokat adok, akkor marad a csaj és alternatív befejezés van, vagy game over?
Csodálkozom, hogy Hondo nem cseszett át egyszer se, olyan hű,de nagyon. :D

Nem volt rossz összességében, de nyilván terjedelménél fogva sem akkora durranás, ahogy az előző sem volt, de legalább pár óra játékot még nyújtoot illetve nyújtani fog.
Azt viszont sajnálom, hogy ezzel akkor így lezárult a játék végleg.
Örülnék még egy nagyobb lélegzetvételű DLC-nek, mint amilyet az AC-khoz szoktak kiadni, de ez, csak hiú ábránd marad.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.