Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Aha, és elvileg mindenkinek ugyanaz a hangja, mint a filmekben. Ebben jobbak vagyunk az eredeti változatnál... Vajon Ahsokának ki lesz a magyar hangja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Vajon Ahsokának ki lesz a magyar hangja? Gondolom egy hölgy lesz.Pogány Judit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Hát nagyon remélem, hogy nem Pogány Judit lesz, mert akkor mindig a dagobertbácsis három kiskölök jutna eszembe róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Én egy friss lányhangot tudnék elképzelni már így látatlanban is, de tippelni nem tudok, kinek lehet ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. (szerkesztve) Tibikém! Mindenre kiterjedő beszámolót kérünk szépen majd. Digitális feliratos bemutatóról tudsz valamit? Szerkesztve: 2008. Szeptember 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. (szerkesztve) Jajjj Quarronnak tetszett a film (vagyis úgy tűnik). LOL! Szerkesztve: 2008. Szeptember 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Tibikém! Mindenre kiterjedő beszámolót kérünk szépen majd. Digitális feliratos bemutatóról tudsz valamit? Hát a filmről akkor lesz érdemes részletekbe menően beszélni, amikor már itt mindenki látta, de a szinkronhangokra nagyon fülelek. Elkezdtem kutakodni kimaradt jelenetek után, szept. 18 körül felteszek párat (a rancor nagyon jól nézett volna ki mozgás közben!!!). Jön a starwars.hu -tól Atlas és Plokoom, a Fix.tv-től a Füle Zoli, de innen ki tiszteli meg a szerdai eseményt a jelenlétével? Egy kézfogás erejéig keressetek meg mindenképpen!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Jajjj Quarronnak tetszett a film (vagyis úgy tűnik). LOL! Ez azért túlzás, de valami klón felderítő űrhajót nagyon éltet, végre talált magának egy neki tetsző prequel trilógiás járgányt. Láttam párszor a filmet, de fogalmam sincs, hogy miről beszél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. (szerkesztve) Hát a filmről akkor lesz érdemes részletekbe menően beszélni, amikor már itt mindenki látta, de a szinkronhangokra nagyon fülelek. Elkezdtem kutakodni kimaradt jelenetek után, szept. 18 körül felteszek párat (a rancor nagyon jól nézett volna ki mozgás közben!!!). Jön a starwars.hu -tól Atlas és Plokoom, a Fix.tv-től a Füle Zoli, de innen ki tiszteli meg a szerdai eseményt a jelenlétével? Egy kézfogás erejéig keressetek meg mindenképpen!!! Mi kis pont vagyunk az SW magyarországi térképén, úgy hogy szerintem senki. Azaz mégis valaki! Te. Szerkesztve: 2008. Szeptember 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Ez azért túlzás, de valami klón felderítő űrhajót nagyon éltet, végre talált magának egy neki tetsző prequel trilógiás járgányt. Láttam párszor a filmet, de fogalmam sincs, hogy miről beszél. Spoiler: Arra a hajóra gondol, ami bedokkol Anakin rombolójába a Teth felett. Kb. 5 másodpercig látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Mis kis pont vagyunk az SW magyarországi térképén, Erre a sorozat topicjában válaszolok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Érdekes, hogy a klub oldalán egy 'deka' szöveg sincs a holnap utáni nagy eseményről... Ez azért elgondolkodtató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Érdekes, hogy a klub oldalán egy 'deka' szöveg sincs a holnap utáni nagy eseményről... Ez azért elgondolkodtató. Ja, csak 94 hely van. Gondold el, ha kitennék, akkor több ezren tódulnának a mozi környékére, lépni sem lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Ja, csak 94 hely van. Gondold el, ha kitennék, akkor több ezren tódulnának a mozi környékére, lépni sem lehetne. Ja akkor ez egy ilyen 'sunyi' vetítés lesz? De mi ez egyáltalán? Díszbemutató szerűség a 'kritikusoknak'? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Jön a starwars.hu -tól Atlas és Plokoom, a Fix.tv-től a Füle Zoli, de innen ki tiszteli meg a szerdai eseményt a jelenlétével? Egy kézfogás erejéig keressetek meg mindenképpen!!! Én megyek, mint klubtag ott a helyem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Én is szívesen elmennék, ha nem hétközben lenne, és nem Budapesten :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Én is mennék ha nem kellene 5-kor kelnem és nem lenne este 6-ig órám az egyetemen :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Én is mennék, ha mennék De jövő héten, na akkor megyek, és ezt vehetitek fenyegetésnek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. (szerkesztve) Lokatelli és Tibur! Ne kíméljetek az élménybeszámolóval. Szerkesztve: 2008. Szeptember 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Ody: 18:30-kor kezdődött a vetítés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Ody: 18:30-kor kezdődött a vetítés Közben már megtaláltam egy korábbi hsz-ben. Ezért is szerkesztettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Én is mentem volna szivesen, de hát ilyen órarenddel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Kezdhetnek mocorogni akik velünk szeretnék megnézni a filmet. Előrendelést fogunk leadni az utolsó sorba! Akik szeretnék onnan megnézni a filmet, azok szóljanak. Természetesen ha lesz digitális vetítés, akkor arra veszünk jegyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Az utolsó sort nem szeressem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Én megyek mindenképp jövő héten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. No hazaértem! A rajongók hozzáállása pozitív, volt pár kisgyerek a moziban, akik nélkül jobb lett volna (végig mocorogtak meg beszélgettek), de szerencsére messze voltam tőlük. Vigyázzatok, nehogy ilyenek közelébe üljetek! A terem nem volt teljesen tele, láttam egy-két üres helyet. A szinkron nem olyan rossz, Obi-Wan nekem viszont nagyon nem tetszett, mintha olvasná a szövegét. A többi rendben volt, Ahsoka és Ziro is hasonlítanak az eredetire (a régi szinkronhangok meg hozták a formjukat). Volt pár sztárvendég - Anakin, Padmé, C3PO, Ahsoka hangjai, valami sztárfodrász, pár műsorvezető, Viva TV-t és talán a Hír TV-t láttam. A film remekül mutat a nagyvásznon, de erről már leírtam a véleményem az első megnézés után. Mindjárt teszek fel pár képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Én és Lokatelli a bejáratnál (az izgatott tömeg itt még nem látszódik): http://web.interware.hu/tbartha/premier/011.jpg Pár jelmezes: http://web.interware.hu/tbartha/premier/014.jpg Már mindenki várja a negyed hetet, akkor nyílik az ajtó - ülésrend nincs, mindenki oda ül, ahol van hely: http://web.interware.hu/tbartha/premier/016.jpg Barta Zoli is ott volt, dzsedáj ruhában: http://web.interware.hu/tbartha/premier/018.jpg Vader nagyúrral sohasem maradhat el a közös kép!!! http://web.interware.hu/tbartha/premier/020.jpg Lokatelli, én, üres helyen az asszonykám (épp fényképezik), Atlas és Royal Guard (sw.hu): http://web.interware.hu/tbartha/premier/032.jpg Anakin hangját, Mózer Karcsit jó hangulatban találtuk: http://web.interware.hu/tbartha/premier/034.jpg Itt árultam el neki, hogy nem lesz benne a karaktere a rajzfilmsorozat első részében: http://web.interware.hu/tbartha/premier/037.jpg Mindjárt kezdődik a FILM!!! http://web.interware.hu/tbartha/premier/038.jpg Iszonyú jó volt, várjuk a sorozatot (aki nem ezt mondta, azzal James foglalkozott a kép jobb szélén): http://web.interware.hu/tbartha/premier/043.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Köszi Tibur ezt a beszámolót és a képeket is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Köszi Tibi! Tényleg bejött a tömegeknek? Lokatelli mit szólt hozzá (de biztos ő is ír majd róla)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Én se díjazom az utcsó sort, ezért jövőhét kedden legkésőbb pár sorral előrébb rendelek jegyet. Addigra kint lesz a műsor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.