Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. (szerkesztve) Ahogy láttam Hannak nincs még saját topikja, pedig szerintem fontos karakter. Igaz, hogy ő se nem kiválasztott, se nem Jedi, se nem politikus, mégis nagy szerepe van a Galaxis felszabadulásában, és jó néhányszor megmentette a Skywalker-ikrek életét is, és nem utolsósorban, ő is nagy jellemfejlődésen esett át a trilógia során. Szóval, itt az ideje, hogy végre kapjon egy saját topikot, ahol minden vele kapcsolatos dolgot meg lehet beszélni. Szerkesztve: 2016. Május 8. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Teljesen jogos, Hanról eddig alig esett szó, pedig fontos karakter, és ami a legfontosabb (az én szememben legalábbis), hogy neki van a legjobb humora a Saga-ban, és a legjobb beszólásai is... Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Igen, tényleg humoros figura, ami nemcsak a beszólásaiban, hanem a gesztikulálásaiban is megnyilvánul Úgyhogy egy véleményen vagyunk, Pildi Ha belegondolok, hogy ő eredetileg egy zöld űrlény lett volna... Még jó hogy aztán meggondolták magukat! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hát szó se róla, Han Solo egy színfolt a Star Warsban. Nem tipikus jó, hiszen a törvény másik oldaláról érkezett. Csempészik, csal, hamiskártyázik, szóval nem a tipikus jófiú. Mégis meglátta a helyes utat, kitart barátai mellett, még ha elsőre úgy is tűnik, hogy a pénz jobban érdekli. Ráadásul szülőatyja olyan karaktereknek, mint Malcolm Reynolds, Wolff, és hasonló űrvagányok, űrkowboyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Solo esetében is tetten érhető a karakterfejlődés, melynek köszönhetően a Jediben már többen nem szerették, mert szelídebb lett. Szerintem meg abban a részben a legjobb. Egyébként szeretem a karaktert, de érdekes módon sose volt a szívem csücske. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Régen nekem se volt a szívem csücske, sőt, egyáltalán nem is voltak kedvenc karaktereim Aztán csak úgy megszerettem a csempészeket, mert az SW csempészei igazán remek karakterek De nem Han vezet közülük, bár azóta valahogy őt is jobban csípem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Régen nekem se volt a szívem csücske, Nem valami kedves a nőkkel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Nem valami kedves a nőkkel. El sem tudod képzelni, hogy micsoda piszok alakra bukik. Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. (szerkesztve) Nem valami kedves a nőkkel. Inkább csak nehezen viseli, hogy egy nő akarja megmondani neki, hogy mi csináljon (pl. a Halálcsillagon). Na meg Leiában méltó 'ellenfelére' akadt, mert ő aztán nem hagyja magát senkivel szemben. Ezért is olyan aranyosak a csipkelődős jeleneteik Szerkesztve: 2008. Május 22. - Szafina Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hát EU szerint már megégette magát egy csajjal, akinek nem kevés szerepe volt a Lázadás elindításában Így aztán érthető, hogy olyan Leiával is, amilyen EU szerint Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Nem valami kedves a nőkkel. Na de ha valaki egyszer meghódítja Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. El sem tudod képzelni, hogy micsoda piszok alakra bukik. A ki? Han Solo? Mert róla volt szó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. A ki? Han Solo? Mert róla volt szó Ody nem arra reagált. Vagy inkább nem úgy. Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Na de ha valaki egyszer meghódítja :P Így van. És ne feledjük, hogy azért mégiscsak sikerült levennie Leiát a lábáról Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Én bírtam mindíg őt.Igazi vagány csávó.Nem töketlenkedik, először lő aztán kérdez.Nagyon tetszik, hogy a trilógia végén akár már az életét is hajlandó lenne odaadni a barátaiért és az is pozitív tulajdonsága, hogy megbocsátott Landonak az árulásért. Nélküle nem, igaz a Star Wars. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Az ep4 és ep5 között 3 év játszódik Hannak mégsem volt ideje megfizetni Jabbát, végig a lázadókkal volt? És érdekes, hogy 3 évig próbálkozott meghódítani Leia hercegnőt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Az ep4 és ep5 között 3 év játszódik Hannak mégsem volt ideje megfizetni Jabbát, végig a lázadókkal volt?És érdekes, hogy 3 évig próbálkozott meghódítani Leia hercegnőt. Gondolom állandóan menekültek a Birodalom elől. A Hoth-on viszonyalg nyugalom volt ,Solo ment is volna, de hát megint jött a Birodalom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Az ep4 és ep5 között 3 év játszódik Hannak mégsem volt ideje megfizetni Jabbát, végig a lázadókkal volt?És érdekes, hogy 3 évig próbálkozott meghódítani Leia hercegnőt. Ez egy jó kérdés. És valóban, mit csinált Han Solo a 3 év alatt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Szerintem segítette a Lázadókat. Települtek egyik bolygóról a másikra, és hát neki volt egy csempészésre felkészített teherhajója, szóval nagy hasznát vehették (hát még a kapcsolatainak). Nekem úgy tűnt az ep5-ből, hogy már igen jelentős rangot ért el, legalábbis presztízse volt, szóval szerintem sok hasznos dolgot tett. Az is érdekes, hogy az ep5-ben jelentősen rosszabb állapotban van a Falcon, mint az ep4-ben. Bár ott is ócskavasnak titulálta Luke, de az ep5-ben már úgy is viselkedik (nem indul, nem működik a hiperhajtómű, állandóan szerelni kell). Lehet érte pár sorscsapás abban a három évben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Szerintem Han bevállalt pár melót is fű alatt, aztán akkor amortizálódhatott le a hajó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Fű alatt a lázadóknak A lázadóság is eléggé illegális volt. Más esetben elég nehezen tudom elképzelni, hogy miért tért volna vissza hozzájuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Fű alatt a lázadóknak A lázadóság is eléggé illegális volt. Más esetben elég nehezen tudom elképzelni, hogy miért tért volna vissza hozzájuk.Szerintem a lázadókénál nem volt akkoriban illegálisabb szervezet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Szerintem a lázadókénál nem volt akkoriban illegálisabb szervezet. Maguk is illegális szervezet révén ez nem csoda Bár igaz, hogy ami törvénytelen a Birodalomban, az csak jó lehet a Galaxisnak De gondolom tényleg csempészkedhetett párat Han, viszont nem hiszem, hogy ő lett volna az egyetlen csempész a flottában. Mivel illegális szervezet volt a Szövetség, így fű alatt kellett mindenhez hozzájutniuk. A kajától kezdve az űrhajókig mindent csempészniük kellett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Tulajdonképpen az egész lázadás egy nagy csempészszervezet volt Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. (szerkesztve) Fű alatt a lázadóknak A lázadóság is eléggé illegális volt. Más esetben elég nehezen tudom elképzelni, hogy miért tért volna vissza hozzájuk. Lehet, hogy el sem hagyta őket. Legalábbis a Hoth-i búcsúzkodásnál úgy tűnt, először próbál komolyan elmenni. Persze bölcsebb lett volna a Yavin-i csata után rögtön kifizetni Jabbát, de talán nem volt rá idő. Ez is azt támasztja alá, amit mondtatok, miszerint hogy a lázadóknak segített a menekülésben, a költözködésben, és az ellátás biztosításában, nem ért rá leszállni közben a Tatooine-on. Szerkesztve: 2010. Szeptember 16. - Pildi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Tudjuk, hogy ha legalábbis kis időre is, de elhagyta őket, mert ugye összefutott Boba Fettel. Lehet, hogy a Birodalom visszavág idején csupán egy nagy generálra tolta be a Sólymot a bázisra, ahol ki tudta javítani a kisebb meghibásodásokat anélkül, hogy Fett az ismertebb javítóműhelyeknél zaklatná Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Tudjuk, hogy ha legalábbis kis időre is, de elhagyta őket, mert ugye összefutott Boba Fettel. Lehet, hogy a Birodalom visszavág idején csupán egy nagy generálra tolta be a Sólymot a bázisra, ahol ki tudta javítani a kisebb meghibásodásokat anélkül, hogy Fett az ismertebb javítóműhelyeknél zaklatná Ez megmagyarázná Fett "látnoki képességeit" is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Tudjuk, hogy ha legalábbis kis időre is, de elhagyta őket, mert ugye összefutott Boba Fettel. Ja igen, hirtelen elfelejtettem, hogy innen már ezt is tudom azóta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Tudjuk, hogy ha legalábbis kis időre is, de elhagyta őket, mert ugye összefutott Boba Fettel. Lehet, hogy a Birodalom visszavág idején csupán egy nagy generálra tolta be a Sólymot a bázisra, ahol ki tudta javítani a kisebb meghibásodásokat anélkül, hogy Fett az ismertebb javítóműhelyeknél zaklatná Nana, Han nem azt mondja, hogy ő futott össze egy fejvadásszal, hanem azt, hogy: "Az a fejvadász, amelyikkel összefutottunk az Ord Mantellen, megváltoztatta az elképzelésem." Ebből az sem biztos, hogy Boba Fett volt (bár valószínű), de az viszont biztos, hogy a Lázadókkal volt akkor is, mivel Leiának mondja ezt. Boba Fett vagy bármelyik másik fejvadász, beszél bárkiről is Han, kereshette egy lázadó bázison, elvégre, Han elég nyilvánvaló jelét adta annak, hogy a Szövetséggel van Egy okos fejvadász ezt a fonalat követné, szerintem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Ha otthagyta volna a lázadókat, és bevállalt volna más melót, akkor tudott volna fizetni Jabbának. Tudta, hogy nem vicc a vérdíj, azt intézte volna el először, de mivel nem, így gondolom, nem hagyta ott a lázadókat más munka miatt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.