csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Pedig meg lehet csinálni, ha a youtube-os videót átkonvertálod mp3-ba. nagyon rossz a minőség úgy.. Ha ez jó megoldás lenne, már biztos meglenne más által és elérhetö volna már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. nagyon rossz a minőség úgy.. Ha ez jó megoldás lenne, már biztos meglenne más által és elérhetö volna már. Én az mp3fiber nevü oldalról szoktam konvertálni youtube-ra ott lehet választani tömörítési arányt 128/256/320kb szerintem annyira nem szoktak rosszak lenni minőségre, bár annyira nem értek hozzá , ha gondolod azért nézd meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Gyerekek! A mai napig nem létezik mp3 rip-ben a "Star Wars: The Clone Wars (Seasons One Through Six) soundtrack?? Nem akarom elhinni. Jól kivédték a kalózokat a bakelittel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Nem is kerestem azóta. Valószínűleg nincs fent sehol, de azért nézz szét, hátha mégis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Nem is kerestem azóta. Valószínűleg nincs fent sehol, de azért nézz szét, hátha mégis. Amit ismerek, ott néztem... De tudod gyűjtő lévén hiányos a készletem! És nem vehetem meg bakeliten, mert max apáméknál tudnám hallgatni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Gyerekek! A mai napig nem létezik mp3 rip-ben a "Star Wars: The Clone Wars (Seasons One Through Six) soundtrack?? Nem akarom elhinni. Jól kivédték a kalózokat a bakelittel! Innen le tudod tölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Na tessék! Köszi Brodie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Na tessék! Köszi Brodie! Igazán nincs mit, jó töltögetést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Igazán nincs mit, jó töltögetést! Nahát! Megérte nyafogni! Nagyon szépen köszönöm! Nagy hiánypótlás ez nekem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Sajnos nekem folyton kifagy az oldal a sok felugró ablak miatt. Csoli ha már leszedted nincs kedved egy csomagban feltenni valahova? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Én (szerencsére) odáig sem jutok el, a vírusellenőrzöm egyszerűen letiltja az oldalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. (szerkesztve) Sajnos nekem folyton kifagy az oldal a sok felugró ablak miatt. Csoli ha már leszedted nincs kedved egy csomagban feltenni valahova? leszedtem, nálam szépen ment az oldal. Viszont a "valahova feltöltésben" vakon vagyok..Nem csináltam még ilyet. De 132 mb az egész.. Betömörítem és Óriáslevél privátban? Szerkesztve: 2016. Február 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Az is jó ahova albundy szokta feltenni a TCW/Rebels részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Az is jó ahova albundy szokta feltenni a TCW/Rebels részeket. Nyilván jó, de én még nem használtam ilyen oldalakat. Azt se tudom eszik-e vagy isszák.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. De lehet mamutmail is ha az könnyebben megy (bonyolultabb mint al oldala ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Innen egyben le lehet tölteni még jobb minőségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Köszi Brodie! Végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Újra hallgatva ezeket a témákat megint rá kellett döbbenjek, hogy hiányzik ez a sorozat. Ráadásul a zenéje is iszonyú jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Zseniális....ráadásul ez valódi szimfonikus zenekarral vette fel Kiner ha jól tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Kösz Brodie, hogy kisegítetted Ody-t. Láthatólag meghaladta az erőmet a feladat.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 1. (szerkesztve) Ha valakit érdekel, a The Clone Wars összes zenéje a fellelhető legjobb minőségben, kronológiai sorrendben, több különböző forrás felhasználásából. (a zeneszerzők oldalairól, a starwars.com-ról, videojátékból, DVD-kről, hivatalos OST-kből) Jó szórakozást hozzá. Mozifilm (33 track) Spoiler https://mega.nz/#!5vxkmbRJ!9tSmt1OLkKTboWzInertLesPU7dlASkOwBiCIaIOzP4 1. évad (155 track) Spoiler https://mega.nz/#!srBVgayI!oZ8vGvi5qVObu0Zqb-c7zmlj3ZwYG_g_DvDBoiKBVvE 2. évad (35 track) Spoiler https://mega.nz/#!525DlAya!4yURxY0t4J1H4-m1rGTM5ZiJdBEmEn91pwCx5zhgIxw 3. évad (30 track) Spoiler https://mega.nz/#!JvBSjQxR!C_FJVBV-PNQR--a6AWfWK5OjRonDFafsD43jC4sqPNI 4. évad (13 track) Spoiler https://mega.nz/#!g2AEQK4J!poNTJOmpNSgRdtt9KaVUbN_ZINgAryNhkhG68vhYMlw 5. évad (38 track) Spoiler https://mega.nz/#!lmZiDYrb!Oqfv1zbz1hPp8Kd56QctfuNMDmbGvmeLiq2h6aLheRM 6. évad (4 track) Spoiler https://mega.nz/#!E25gwBSa!V5rRO_4b2VhA3Z0bX6PiZxYFM3kmz07B0NsIDfBRw3Q Szerkesztve: 2019. Február 21. - Brodie 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 1. 1000 Köszönet érte! Igazán klassz, hogy ezt így felraktad ide egy csokorban! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Ez a téma valamiért baromira tetszik. Amikor a Mortis-szálban is felcsendült, szinte felkiáltottam, hogy "megjött a zeném". Persze, számos jó dallamot nyújtott még Kiner mester. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 13. Kevin Kiner is visszatér, hála égnek. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 14. Újra ráébredtem, hogy még mindig hihetetlenül erős történetszál ez (5x01, 5x13-15). Azt hittem, meg fog kopni az idő fényében, de nem! A történet, a karakterek, a látvány, a Star Wars atmoszféra olyan szinten zseniális, hogy arra nem találok jelzőt. A zenéje is remek! Holnap nézem az Ahsoka-történetszálat, már alig várom! Aki csak néhány részt tud megnézni a 7. évad előtt, ezt a négyet semmiképpen ne hagyja ki. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. A mandalorihoz hasonlóan itt is az adott rész napján felkerülnek az epizód zenéi. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Nagyon jó! Ennek örömére már hangolok is valamelyik évad zenéjével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Bad Batch téma. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. A Bad Batch arc zenéje: Spoiler https://hotlink.cc/h5mveks1av12/StarWarsCloneWarsFinalSeasonEp1-4.zip.html 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Az elmúlt 4 részes történetnek a hivatalos OST-je: Spoiler https://hotlink.cc/6kysulheb7ox/StarWarsCloneWarsFinalSeasonEp5-8.zip.html 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.