Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Olyan szín mint a tojás héja. És az nem fehér? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Nem, azt úgy hívják, hogy tojáshéj-szín. Kicsit sárgásabb, tört-fehér, tényleg nem olyan vakító. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. És az nem fehér? Barnás. Láttál már igazi falusi tojást? Olyat amit nem táppal felfújt tyúkok tojnak? Mert én még fehér héjú tojást ha jól emlékszem eddig nem láttam. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. mivel tojásra is allergiás vagyok, így itthon nem is, de mamámnál láttam már jó párat. És azok szépen a tyúkokból jönnek ki, főleg ha jól megrázzuk őket. Kicsi koromban mindig én szedtem össze a tojást Na de mindegy ez, annyira nem vizsgáltam még meg tojást, de elfogadom az álláspontodat Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Barnás. Láttál már igazi falusi tojást? Olyat amit nem táppal felfújt tyúkok tojnak? Mert én még fehér héjú tojást ha jól emlékszem eddig nem láttam. A tojást illetően igazad van, de a tojáshéj-szín nem barnás, hanem amolyan halvány sárgás tompa fehér. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Amúgy jelzem, hogy van fehér héjú tojás és azt a cukrászok használják fel előszeretettel, mert kiváló minőségű Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. (szerkesztve) Én arra emlékszem, hogy régebben mintha világosabb, sötétszürke részek lettek volna a felületen, a hsz-ek elválasztására, vagy valami ilyesmi, de aztán simán hozzászoktam ehhez a mostani háttérhez. Igen, ilyen volt. Először szokatlan volt, de én is megszoktam pár nap után. Ennek a betűszínnek minden színe van, de semmi köze a tojáshéjhoz. Ha nem tiszta fehér, akkor piszkos fehérnek mondanám Valóban van fehér meg egy csomóféle tojásszín, elvégre nem lehet a nem tudom hányféle madárfajnak mindnek egyforma színű tojása Szerkesztve: 2009. Október 21. - MissKarrde Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Ennek a betűszínnek minden színe van, de semmi köze a tojáshéjhoz.[...] Valóban van fehér meg egy csomóféle tojásszín De a piszkosfehér pont nem fér bele a csomóféle tojásszínbe Én láttam már piros tojást is, azt a nyúl tojja húsvétonként. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Ez a szín egyáltalán nem fehér. A színkódja #FFFFCC (azaz nagyon-nagyon világos sárga), a fehér színkódja pedig #FFFFFF. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. ████████ Szemmel nem látható a különbség... (Minden második téglalap "rendes" fehér.) Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Tényleg alig van a 2 között különbség Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. De a piszkosfehér pont nem fér bele a csomóféle tojásszínbe Írtam is, hogy ennek a színnek semmi köze a tojásszínhez Á, alig látható a különbség a kettő között, és szerintem jó páran nem ismereik ezeket a színkódos izéket. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Kolmilan: az azért túlzás, hogy nem látható. Látható, épp hogy. (barely ) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. (szerkesztve) Kolmilan: az azért túlzás, hogy nem látható. Látható, épp hogy. (barely ) Kicsit bizonytalan a színlátásom. Meg az is lehet, hogy a monitorral van a baj. CRT-n jobban kijönnek a színek. Szerk: ha a legalacsonyabb szintre állítom a kontrasztot, látom. Szerkesztve: 2009. Október 21. - kolmilan Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Lehet, hogy így alig látható a különbség, de ha a betűk fényes fehéren világítanának, szerintem mindenkinek feltűnne. Lehet, hogy megérne egy próbát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Fehér betűk esetén már mindenki szeme kiégett volna. Nem véletlen az lett a betűszín ami Lara is beírt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Ez még nem túl zavaró a szemnek, jobb, hogy nem fehér. De az is jó, hogy nem totál sárga, mint a többi, nagyobb hsz-nál az már zavaró lenne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Persze, hogy jó így, a próbát csak azért javasoltam a tiszta fehérrel, hogy egyszer össze lehessen hasonlítani a mostanit azzal. De nem fontos, főleg, ha senkit nem kell meggyőzni a meglévő előnyeiről. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Tökmindegy.Én fehérnek látom, akkor az is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Na, már csak 3000, és belépek én is a 10ezres körbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Na, már csak 3000, és belépek én is a 10ezres körbe. Én drukkolok neked Donát. Gratula a hétezerhez! Szerkesztve: 2009. Október 23. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Na, már csak 3000, és belépek én is a 10ezres körbe. Szép ez a hétezres szám is Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. De addig is gratula a 7k-ért Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Majd 7777-nél megiszunk valamit :) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. De csak módjával, ne kelljen élőben is kibeszélni a következményeket Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Na, már csak 3000, és belépek én is a 10ezres körbe. Én még a 3000-et is csak alulról figyelem, szóval nagyon szép ez 7000 Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Én meg észre sem vettem az este, hogy átléptem a bűvös 1000-es határt... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Én meg észre sem vettem az este, hogy átléptem a bűvös 1000-es határt... Gratulálok neked is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Én meg észre sem vettem az este, hogy átléptem a bűvös 1000-es határt... Jobb később, mint soha Grat Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. (szerkesztve) Tehát akkor a képfeltöltőkről. Én az imageshack.us-t használom, és rendkívül egyszerű. Rámész az oldalra, és aztán jobb oldalon látsz egy olyat, hogy "browse" (tallózás). Kiválasztod a képet a gépedről (ahová mentetted, pl. ha a dokumentumokban van, akkor onnan), utána pedig rámész, hogy "start upload". A Start upload fölötti két pipa azt jelzi, hogy szeretnéd-e kicsinyíteni a képet, avagy sem, a fölsőt, ha kipipálod, és beállítod a méretet, akkor olyan méretben tölti fel. Ha rákattintottál a start uploadra, akkor kapsz egy csomó linket, amelyek közül neked a direkt link kell, azt szépen kimásolod, és már meg is van az elérése a képnek. pl. ez: http://img8.imageshack.us/img8/2954/78753267.jpg Ha ezt így bemásolod a hozzászólásodba, akkor még csak elérést ad, de ha eléírod az img parancsot (img)-t az elejére, (per img-t a végére, csak szögletes zárójelben), akkor: Ha pedig csak linkelni akarsz a képre, akkor az url funkcióval (url= a kép elérési útját ide bemásolod) aztán valami szöveg (és lezárod az url kódot egy per jellel). Így Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.