Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nem lehet valahogy egyszerűbben megoldani? Egy lezáró tagre gondolok vagy valami ilyesmi. Vagy valami olyanra, ami szétválasztja a hsz-okat. Sajnos én nem tudom másképp megoldani. De ha tudsz megoldást, 'hallgatlak' Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nem, ez ennek az új rendszernek a funkciója. Mobilon is első osztályúan jelenik meg. De most nem jó.... Most Opera Minivel próbálom (Android ) és ezzel nem úgy jeleníti meg, mint az elõzõ böngészõvel... Itt is átalakul mobil oldallà, de nem olyan, mint a másikkal.... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Ha nem lehet valahogy központilag ezt megcsinálni, akkor esetleg ki lehetne mindenkinek adni, hogy a saját hsz-aiból (katt bal oldalon a legördülő menüre/saját tartalom/view... posts... ) gyomlálja ki a spoiler-eket, ahogy az ideje engedi. Így akkor nem neked kell minden hsz-ást átnézni és módosítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Ha nem lehet valahogy központilag ezt megcsinálni, akkor esetleg ki lehetne mindenkinek adni, hogy a saját hsz-aiból (katt bal oldalon a legördülő menüre/saját tartalom/view... posts... ) gyomlálja ki a spoiler-eket, ahogy az ideje engedi. Így akkor nem neked kell minden hsz-ást átnézni és módosítani. Szerintem nem csinálnák meg. Esetleg páran. Egyébként csak ott van nagyobb baj, ahol egy hozzászólásban két spoiler van. Csak ezeket kell kigyomlálni. De persze ezeket először meg kell keresni, stb... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Egyébként csak ott van nagyobb baj, ahol egy hozzászólásban két spoiler van. Csak ezeket kell kigyomlálni. Én átnézem majd a téli szünet során vagy amikor ráérek a sajátjaimat kb. 1 évre visszamenőleg, mert ahogy néztem csak addig tudok az előbb írt módszerrel visszatekinteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. (szerkesztve) Köszi szépen, de nem muszáj ha nincs kedved. Egyébként a kódot kell átírni tag-ek közé és kész. Szerkesztve: 2010. December 12. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Köszi szépen, de nem muszáj ha nincs kedved. Egyébként a kódot kell átírni tag-ek közé és kész. Megcsinálom, ennyit tehetek Szóval akkor az lezáró tagból szedjem majd csak ki a / jelet? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megcsinálom, ennyit tehetek Szóval akkor az lezáró tagból szedjem majd csak ki a / jelet? Inkább majd megcsinálom én ok? Úgy is át kell nézni mindet, és attól is függ mit kell vele csinálni, hogy milyen állapotban van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) Legas -nak hála ezentúl dailymotion és Videa videókat is rakhattok fel az oldalra a többi mellett. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) A Videa nálam jelenleg egy nagy fehér ablak formájában jelenik meg és azt írja hogy a letöltés folyamatban van de úgy láttam nem valami sietős neki. Nem tudom hogy a netem vagy a Videa szervere problémázik-e rajta vagy valami más lehet-e a gond. Szerkesztve: 2010. December 13. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) A Videa nálam jelenleg egy nagy fehér ablak formájában jelenik meg és azt írja hogy a letöltés folyamatban van de úgy láttam nem valami sietős neki. Nem tudom hogy a netem vagy a Videa szervere problémázik-e rajta vagy valami más lehet-e a gond. A link utolsó kötőjel utáni részét kell a http://videa.hu - mögé másolni és akkor jó lesz. Egyébként a linkeket elég simán berakni is a fórumba, az magától videót fog csinálni belőlük. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) THX (1138 )! Működnek már így is úgy is. Szupi! Szerkesztve: 2010. December 13. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nincs mit. És hát ez sokkal jobb. Tudom De tudtam volna még olyat, amit talán ennél is jobban utálsz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Tudom De tudtam volna még olyat, amit talán ennél is jobban utálsz Majd nyakonváglak ha berakod azt. Bár az avataros topikba benyomhatod, kíváncsi vagyok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Vágod a tudod kit Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Príma lett! Először szoknom kellett a nagy betűket, de tetszik. Pláne ha a videókat is könnyebb berakosgatni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Príma lett! Először szoknom kellett a nagy betűket, de tetszik. Pláne ha a videókat is könnyebb berakosgatni Örülök ha tetszik. Remélem azért a nagyobb betűk nem zavaróan nagyok. Szerintem így pofásabb, és pont kellő méretű. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Elindult a fórum hivatalos Facebook-oldala. Lájkoljatok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Elindult a fórum hivatalos Facebook-oldala. Lájkoljatok! Köszi Milán! Pofás lett. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ody, mostmár használhatjuk a legördülő Egyéb menüt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) Ody, mostmár használhatjuk a legördülő Egyéb menüt. No akkor visszarakom a kódot, és meglátjuk. Szerk: Hát ez bizony továbbra is lelóg. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. De most nem jó.... Most Opera Minivel próbálom (Android ) és ezzel nem úgy jeleníti meg, mint az elõzõ böngészõvel... Itt is átalakul mobil oldallà, de nem olyan, mint a másikkal.... Nekem Opera Mobile-al kicsit szét van csúszva az oldalbanner, de nem zavaró. Ha pedig a beépített nokiás böngészőt használom, akkor ilyen kék-fehér verzió jön be, minden Star Warsos vonatkozás nélkül, de legalább gyors. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nekem is bejön az új külső, persze még szokni kell. Az a kérdésem, hogy a képeket hogy lehet normál méretűre kicsinyíteni? Mert eredeti méretben jelenik meg, így gyakran kilóg az oldalról a kép nagy része. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) Nekem is bejön az új külső, persze még szokni kell. Az a kérdésem, hogy a képeket hogy lehet normál méretűre kicsinyíteni? Mert eredeti méretben jelenik meg, így gyakran kilóg az oldalról a kép nagy része. Ezt is még valahogy be kell állítani. Igyekszünk. SZERK: Beállítottam. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ody, a Spoiler csak a súgón keresztül érhető el? Én nem találtam más legördülő menüt, se hivatkozást rá, mint ahogy itt korábban írtad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ody, a Spoiler csak a súgón keresztül érhető el? Én nem találtam más legördülő menüt, se hivatkozást rá, mint ahogy itt korábban írtad. Igen, csak a legördülő menüből érhető el, de ez eddig is így volt (asszem). Írd ki a kis ujjacskáiddal. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Igen, csak a legördülő menüből érhető el, de ez eddig is így volt (asszem). Írd ki a kis ujjacskáiddal. Tessék akkor megoldani, hogy ne kimásolni kelljen onnan a full szöveget, hanem egy kattintással rögtön megjelenjen a tag a szövegdobozban Ujjacskáim tornáznak eleget a billentyűkön. Is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Tessék akkor megoldani, hogy ne kimásolni kelljen onnan a full szöveget, hanem egy kattintással rögtön megjelenjen a tag a szövegdobozban Ujjacskáim tornáznak eleget a billentyűkön. Is. Egyelőre be kell érned két kattintással, egy helyett. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Egyelőre be kell érned két kattintással, egy helyett. Hát annál sokkal több. Kijelöl-jobb kattintás-másol-ablakot vált-jobb kattintás beillesztés És kész is van a mutatóujj izomláz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hát annál sokkal több. Kijelöl-jobb kattintás-másol-ablakot vált-jobb kattintás beillesztés És kész is van a mutatóujj izomláz De ezt eddig is így kellett csinálni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.