Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. (szerkesztve) Hát, szerintem így piciben nem hasonlít a Sith Birodalom egyik jelére sem (pedig négy is van nekik, ezek még a szimbólumokban sem tudtak megegyezni ), inkább az Aurebesh B-re, de elhiszem, hogy az akarna lenni Megkapom a rekesz söröm? No akkor itt legalul van a sith empire jele. Sört????? Majd ha kész lesznek az epizódgájdok. Azt a lusta disznaját neki. Szerkesztve: 2010. December 15. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. No akkor itt legalul van a sith empire jele. Sört????? Majd ha kész lesznek az epizódgájdok. Azt a lusta disznaját neki. Fogjuk rá, hogy ha a rossz szememmel nézek rá, akkor picit hasonlítanak egymásra De a B is jó Epizód gájdok... háááát... őőőő... azok nem mentek ki a fejembőőől... csaaaak... Holnap egyet biztos kapsz, mer' egy háromnegyed részt kész van. Csak volt az a kis technikai szünet, mikor meghalt a videó kártyám. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Ezen szimbólumok hol láthatók? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Ez a sith szimbólum kiütközik a hajójuk sárkányszerkezetén is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Ezen szimbólumok hol láthatók? Mármint a fórumon vagy a filmekben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Ezen szimbólumok hol láthatók? A fórumban mindenhol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 16. (szerkesztve) Bocsánat a leállásért, de volt is egy kis galiba az adatbázissal. Ne tudjátok meg hogy leizzadtam. Még szerencse, hogy akinek a kezében vannak a technikai dolgok, azaz Legas, vérprofi. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Csak nálam lett lassabb a fórum egész kezelőfelülete, mióta "megújultunk"? Mert nekem így borzalmas fórumoznom pl. a netbookomról, sokkal lassabb lett a betöltés, mint volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Csak nálam lett lassabb a fórum egész kezelőfelülete, mióta "megújultunk"? Mert nekem így borzalmas fórumoznom pl. a netbookomról, sokkal lassabb lett a betöltés, mint volt. Nekem nem lett lassabb, illetve annyiban amennyiben ez a szerver hibája. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Annyira nem vészes, szerintem a netbookom sebessége illetve a kémprogramok is közrejátszottak a dologban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Annyira nem vészes, szerintem a netbookom sebessége illetve a kémprogramok is közrejátszottak a dologban. Biztos! Ám az is igaz, hogy ennek a fórumnak több memória kellene a szerver részéről. Erre egy jó módszer van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Ody, megkaptad a privát üzenetem? Mert pont akkor dobott hibajelzést a fórum, mikor küldtem (üzenet elküldve helyett a fórum pillanatnyilag nem elérhető oldal érkezett) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Ody, megkaptad a privát üzenetem? Mert pont akkor dobott hibajelzést a fórum, mikor küldtem (üzenet elküldve helyett a fórum pillanatnyilag nem elérhető oldal érkezett) Akkor álltunk le pont? Nem kaptam meg egyébként. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Nálam pont, hogy gyorsabb lett az oldal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Nálam pont, hogy gyorsabb lett az oldal Végre egy boldog ember. De most tényleg mintha begyorsult volna. Fél órája nekem is lassú volt....a gépem miatt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Akkor álltunk le pont? Nem kaptam meg egyébként. Amikor elkezdtem a PM megírását, még nem állt, de mire elküldtem, már állt (tiszta Kelly hősei visszafelé ). Elküldtem újra. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hozzászólás ideje: 2010. December 16. A fórumban mindenhol. Hát nekem sehol nem jelennek meg. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Hát nekem sehol nem jelennek meg. :D Pedig ott vannak azok. Pl. a gombokon, vagy fent a "csevegő" és a neved mellett. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Pedig ott vannak azok. Pl. a gombokon, vagy fent a "csevegő" és a neved mellett. Na most már megvannak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. (szerkesztve) Lenne egy kérdésem. Mivel most már meguntam hogy nem tudom és mindenki így csinálja. Hogyan kell azt megcsinálni, hogy egy topicban egy hozzászólást átvinni egy másikba idézetként? Szerkesztve: 2010. December 18. - Frenkie Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Lenne egy kérdésem. Mivel most már meguntam hogy nem tudom és mindenki így csinálja. Hogyan kell azt megcsinálni, hogy egy topicban egy hozzászólást átvinni egy másikba idézetként? Rákattintasz a válasz gombra, az idézetet kimásolod és a másik topicba bemásolod, és ott rendesen írsz rá választ. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Én tudok egy még egyszerűbb módszert. Multi idézés gombra kell kattintani, mintha több hsz-re is reagálni akarnál, de utána nem abban a topikban rákattintani a válasz gombra, hanem bármely másikban (ahová szánod). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Van valakinek egy screenshotja a legutóbbi fórumról? Megköszönném ha felrakná ide, vagy elküldené. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Van valakinek egy screenshotja a legutóbbi fórumról? Megköszönném ha felrakná ide, vagy elküldené. Van ez az oldal, itt bármelyik oldalról lelhetsz régmúlt dizájnokat http://www.archive.org/web/web.php Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Van ez az oldal, itt bármelyik oldalról lelhetsz régmúlt dizájnokat http://www.archive.org/web/web.php Nagyon jó, köszi!! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Ez a böhöm nagy fehér izé itt oldalt azmi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Ez a böhöm nagy fehér izé itt oldalt azmi? Sokat ittál fiú? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Sokat ittál fiú? Már sötétebb lett, de igaza volt, nagyon nem illett oda az a fehér Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Már sötétebb lett, de igaza volt, nagyon nem illett oda az a fehér Nem mondod... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.