Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Sokat ittál fiú? A printscreen nem hazudik. No de legalább már jó, és jól is néz ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 20. A printscreen nem hazudik. No de legalább már jó, és jól is néz ki. Bizony nem hazudik. Látszik, hogy semmit se olvasol. Egyébként meg ki kell várni a végét, annyi szépérzékem nekem is van, hogy lássam a dolgokat. Egyébként az átlátszó háttér akart lenni, csak valamit nem jól csináltam. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Egyébként az átlátszó háttér akart lenni, csak valamit nem jól csináltam. png-ben kell elmenteni a képet, ha átlátszó hátteret szeretnél Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 20. png-ben kell elmenteni a képet, ha átlátszó hátteret szeretnél Közben már rájöttem. De most már marad fekete háttérrel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Egyébként meg ki kell várni a végét, annyi szépérzékem nekem is van, hogy lássam a dolgokat. Odykám, akkor fogj egy hosszú női comb belső felét és igazítsd ki a keretszéleket a segedelmével. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Odykám, akkor fogj egy hosszú női comb belső felét és igazítsd ki a keretszéleket a segedelmével. Válts nagyobb felbontásra. Egyébként ez a banner csak ideiglenes megoldás. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Válts nagyobb felbontásra. Egyébként ez a banner csak ideiglenes megoldás. A fotóreceptoraim azt már nem bírják Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 20. A fotóreceptoraim azt már nem bírják Tudtam én, hogy UFO vagy. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Tudtam én, hogy UFO vagy. Ez a rozsdásodás dolog közös ellenségünk Nálad mondjuk majd csak később jelentkeznek a tünetek Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Kicsit még szokatlan ugyan, de nem rossz az új dizájn. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Ody, ezzel a lassúsággal nem lehet csinálni valamit? Durva lesz így a kvíz. Esetleg dobálhatna addig valaki extasyt a szervergépbe Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Ody, ezzel a lassúsággal nem lehet csinálni valamit? Durva lesz így a kvíz. Esetleg dobálhatna addig valaki extasyt a szervergépbe Nekem nem lassú. Szerintem indítsd újra a géped. Egyébként ha akkor se javul meg, akkor a szerver nem bír többet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Napok óta ilyen. Főleg a Külvilág részleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Napok óta ilyen. Főleg a Külvilág részleg. Mert ott van a legtöbb cucc. Mondom, kevés a szerver memóriája, ezért le van korlátozva a fórumé is különben nem futna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Nálam is elég lassú, de ma este feltűnően az. Biztos azért, amit írsz, de egy kattintásra kb. 10 másodperceket várni egy picit soknak tűnik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Nálam is elég lassú, de ma este feltűnően az. Biztos azért, amit írsz, de egy kattintásra kb. 10 másodperceket várni egy picit soknak tűnik Nálam annyira nem lassú. Érdekes ez mert Phobosnál meg gyorsabb mint a régi. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Nálam annyira nem lassú. Érdekes ez mert Phobosnál meg gyorsabb mint a régi. A külvilág kb. olyan sebességű nálam, mint régen volt, de a többi részleg hamarabb bejön.A témán belüli frissítés a kettő között van valahol. Gyorsabb, de nem annyira, mint a topic címek kilistázása. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Sajnos általában nekem is lassabb, mint régebben volt. De egyébként változó, néha kicsit jobb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Tegnap este nálam is belassult, de mivel ilyet csinált a régi fórum is, nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Ma már teljesen jól hasít Szek.: na ilyen, mikor az élet cáfolgat. Ezt a posztot alig tudta elküldeni, annyira belassult Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Tavaly 44.936 hozzászólás született. Gratulálok minden aktív tagnak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Tavaly 44.936 hozzászólás született. Gratulálok minden aktív tagnak. Én is bár gáz az utolsó hozzászolások. Mint valami ovódában. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Én is bár gáz az utolsó hozzászolások. Mint valami ovódában. Szilveszter éjszakán simán belefér ennyi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Én is bár gáz az utolsó hozzászolások. Mint valami ovódában. Erre nem is emlékszem hogy beírtam. Az értelmét sem értem, hisz én írtam a sok ökörséget tegnap este. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Tavaly 44.936 hozzászólás született. Gratulálok minden aktív tagnak. Majdnem 45 ezer komment egy évben? Jesszusom, ez nagyon soknak tűnik nekem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Majdnem 45 ezer komment egy évben? Jesszusom, ez nagyon soknak tűnik nekem Tényleg sok. Ez volt eddig a rekord. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Sajnos a multidézés gomb csak egy oldalon aktív. Így volt ez mindig is, de reméljük a jövőben majd fejlesztenek ezen. A korábbi verzióknál nem így volt, ott tudtam több korábbi oldalról is beidézni egyszerre. Érdekes. Na mindegy, ha most nem megy, akkor nem megy. Sajnos amikor két-három napig nem tudok jönni, és több oldalt nézek vissza, nagyon jól jönne, de hátha később ez javulni fog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. (szerkesztve) A korábbi verzióknál nem így volt, ott tudtam több korábbi oldalról is beidézni egyszerre. Érdekes. Na mindegy, ha most nem megy, akkor nem megy. Sajnos amikor két-három napig nem tudok jönni, és több oldalt nézek vissza, nagyon jól jönne, de hátha később ez javulni fog. Valóban így volt? Akkor most is működnie kell. SZERK: Nálam működik! Szerkesztve: 2011. Január 1. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Ismered a rigmust: még-még-még-ennyi nem elég. Köszi. Valóban így volt? Akkor most is működnie kell. SZERK: Nálam működik! Mint látható, nálam is működik. Ez az utolsó három oldalról lett összeidézve a multidézéssel Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Én sose használtam a multi idézést Én simán rákattintok a görgővel, hogy válasz és egybe másolom azokat amik kellenek Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Ez érdekes, akkor mi lehetett nálam az Egyéb fontosban? Na mindegy, remélem, több gondom nem lesz, köszi Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.