Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Most van a fórum legújabb legaktívabb pillanata. Egyébként is, mert a régebbi motornál is 10 volt a csúcs. Majd lesznek még többen is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Köszi LeGaS az URL-es tanácsot, bejött Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Valami kísérletezés folyik? AZ Episode I - The Phantom Menace fórum két hellyel alacsonyabbra került. Ez direkt volt? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Valami kísérletezés folyik?AZ Episode I - The Phantom Menace fórum két hellyel alacsonyabbra került. Ez direkt volt? Sztem véletlenül lett átrakva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Köszi, hogy szóltál lokatelli! Észre se vettem. Hiba javítva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Gondolom már észrevettétek Simon'z weboldalának a topicját. Oda az ő kuncsaftjai fognak járni, csak gondoltam szólok, hogy tudjatok róla. Egyébként csak ott működhetnek, mielőtt még megijednétek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) Donát: ha esetleg Firefoxot használsz, akkor tudom javasolni a BBCode kiterjesztést. Én leszedtem, nagyon tetszik a dolog. Most ki is próbáltam, hogy működik Remek És köszi szépen. Szerkesztve: 2006. Május 6. - MissKarrde Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. De rég jártam erre. SAjnálom is nagyon, de hát annyit kellett most tanulnom mint az állat. De ennek két hét múlva vége! RE ALL! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. De rég jártam erre. SAjnálom is nagyon, de hát annyit kellett most tanulnom mint az állat. De ennek két hét múlva vége! RE ALL! Jó, hogy visszatértél. Sok sikert (vagy kéz és lábtörést ) a vizsgákhoz! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Jó, hogy visszatértél. Sok sikert (vagy kéz és lábtörést ) a vizsgákhoz! Nem fog átmenni a vizsgán mester.Túlkoros. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) Nem fog átmenni a vizsgán mester.Túlkoros. Hát ha csak a túlkorosság miatt nem mennék át... De azért köszi a drukkolást! Holnap reggel 8tól minden ERŐmre szükségem lesz! Majd este még meditálok egyet hátha meglátom a kérdéseket! Szerkesztve: 2006. Május 9. - kudarmubat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hát ha csak a túlkorosság miatt nem mennék át... De azért köszi a drukkolást! Holnap reggel 8tól minden ERŐmre szükségem lesz! Majd este még meditálok egyet hátha meglátom a kérdéseket! May the force be with you! Látom próbálgatjátok az oldalra a SW-s logokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) May the force be with you! Látom próbálgatjátok az oldalra a SW-s logokat. Azok a logók olyan anyagra fognak mutatni, amitől le fog esni az állatok! nekem már padlón van, mert láttam belőle ízelítőt. Szerkesztve: 2006. Május 9. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Én meg már alig várom, hogy végre láthassam azokat. Remélem, minél előbb megtekinthető lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Én meg már alig várom, hogy végre láthassam azokat. Remélem, minél előbb megtekinthető lesz Hidd el megéri a várakozást! Jövő héten talán fent lesz már. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hidd el megéri a várakozást! Tudom, hogy megéri Legalább van miért várni a jövő hetet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Tudom, hogy megéri Legalább van miért várni a jövő hetet Neked különösen fog tetszeni, erre mérget veszek, de többet nem árulok el. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) Ide velük! Szerkesztve: 2006. Május 9. - Darth Krande Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Ide velük! Már nem rajtam múlik. Az biztosnak tűnik, hogy a jövő hétnél előbb nem lesz fent. De elmondom mi várható, elvégre mire fel ez a nagy titkolózás nem igaz? Kökény Péter, régebbi fórumos srác, elkészítette a filmek képes forgatókönyvét. Angol/Magyar szöveggel, nagyon igényes kivitelben. Egy igazi kincs! Engem teljesen lenyűgözött a színvonala. Ezeket tölthetitek majd le a linkekről. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hangulatosul néznek ki azok a logók a "new topic" és "reply" fölött, de mire jók? Második banner? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hangulatosul néznek ki azok a logók a "new topic" és "reply" fölött, de mire jók? Második banner? Onnan lehet majd leszedni a forgatókönyveket. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Onnan lehet majd leszedni a forgatókönyveket. Azt nem lehetne inkább az oldalsó banner alá? Válasz
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) Onnan lehet majd leszedni a forgatókönyveket. 500 nyelven, képes és kép nélküli verzióval? Szerkesztve: 2006. Május 9. - Schmutte Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. 500 nyelven, képes és kép nélküli verzióval? Két nyelven, és képekkel. Nagyon impresszív munka. 150 mega körül van az egész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) Azt nem lehetne inkább az oldalsó banner alá? De lehet. Közakaratnak megfeleően oda kerülnek. Szerkesztve: 2006. Május 9. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) Már alig várom. Kudarmubat: sok szerencsét! Szerkesztve: 2006. Május 9. - Dzséjt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (vagy így középen is jó... csak pont a "reply" fölött ne legyen.) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (vagy így középen is jó... csak pont a "reply" fölött ne legyen.) Le kerül oldalra, csak szegény LeGaS-nak már nem volt energiája megcsinálni. Holnap meglesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Nekem teljesen mindegy hova kerül, csak legyen. Ez a lényeg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. (szerkesztve) És lőn világosság. Mega THX LeGaS! Szerkesztve: 2006. Május 10. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.