Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Köszi ez szuper! Csak hova kellene rakni. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Most láttam, hogy Darth Bane topicja még a Legends fórumrészhez tartozik, javaslok egy áthelyezést az EU vagy a Star Wars Saga fórumba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Az ok, hogy Bane már kánon de a könyvek is azok amiről a topikban beszélnek? Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Valóban, ezt nem vettem figyelembe. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Nem tudom, hogy mitől lehet, de a Call to action topikja olyan lassú, hogy nem tudom elolvasni rendesen a hozzászólásokat. Másnál is van ilyen probléma? Mintha valaki beszúrt volna egy mozgóképet, és attól kezelhetetlen... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Abban a topikban nincs mozgókép. Talán az általam beszúrt képpel nem bír? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Igen, nálam is. A mozgókép miatt talán? (amit Ody először szúrt be) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Ja tényleg, az a kép... Csak linket hagytam hozzá, remélem most már jó lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Köszi, most már nincs gond. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Bomarr légyszi törölj a privát üzeneteidből! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Bomarr! Még mindig áll a kérésem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Bocsánat, elsőre nem vettem észre! Jöhet Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Miért van az néha, hogy új hsz-t jelez a fórum valamelyik témában, pedig valójában nem jött új hsz, amit még nem olvastam. Ma is pl. délelőtt infóórán feljöttem az oldalra, láttam, hogy a The Clone Wars témában új hsz van az egyik topikban, hát megnéztem. Most mikor feljöttem, akkor láttam megint hogy új hsz van ugyanott, megnézem, erre látom, hogy semmi új nincs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Töröld néha a sütiket és akkor szerintem jó lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. A fórum keresője másnál is megbuggyant? Ma rá akartam keresni a Noéra, és az eredmény az lett, hogy nincs találat, holott csak az elmúlt 24 órában vagy háromszor írtuk le, és tudom, hogy régen is volt néhány bejegyzés a filmről. Pár napja ugyanez volt, amikor a Mad Maxre kerestem rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Belementél az adott topikba? Én a múltkor az Interstellarra kerestem rá a filmek topikban és jól működött. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Nem, mert eddig megtalált bármit, ha a fórum főoldaláról kerestem, de kipróbálom eme megközelítést. Szerk.: nem, így is ugyanaz mindkettőre, nincs eredmény a keresett szavakra. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Noéra nekem sem hoz semmit. :/ Nem lehet, hogy kell neki néhány nap, amíg indexálja a legfrissebb bejegyzéseket? A Wall-E-ra kerestem rá pár napja, akkor működött, és most is. Persze nem tudom megmondani, hogy minden találatot hoz-e, hiszen akkor nem kéne rákeresnem, ha ismerném az összes találatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Az Interstellarra is kidobja a topikokat. Az is lehet, hogy az admin felület hibája is közrejátszik a dologban. Pár napja nem lehet belépni oda a szerver miatt. Ünnep után írok majd nekik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Noéra nekem sem hoz semmit. :/ Nem lehet, hogy kell neki néhány nap, amíg indexálja a legfrissebb bejegyzéseket? Mivel a fórumok adatbázissal működnek, az indexelés elvben azonnal megtörténik. De még ha így is lenne, hónapokkal ezelőtt is volt már poszt a Noéról, a Mad Mexről meg valószínűleg évekkel ezelőtt is. De most felmerült bennem, hogy nem-e a karakterszámmal van gond. A Noé és a Mad Max is három-három betűből áll (még ha az utóbbi két szó is), próbaképpen pedig beütöttem a the, die és a rim szavakat. Az eredmény ezeknél is "Nincs eredmény a következő kulcsszóra" lett, pedig már csak a The Clone Wars miatt is elég sok eredménynek kellett volna születnie, és azért a Pacific Rim és a Die Hard is szóba került egy-két alkalommal. A Pacific Rim és Die Hard címekre már rendesen rátalál, de itt valószínűleg azért, mert a pacific és a hard szó nem három betű. Rákerestem a 24-re is, az eredmény megint csak kerek 0, pedig erről a sorozatról is dumáltunk. Úgyhogy nagyon úgy tűnik, hogy a fórum keresője nem boldogul a 3 vagy annál kevesebb karaktert számláló szavakkal. Ha viszont úgy írom be, hogy 24* Mad Max* és Noé* (a csillag a keresőkben ugye bármilyen változatú és számú további karaktert jelölhet), máris jött az eredmény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Lehet, hogy ezen tudok állítani. Persze ha be tudnék lépni az adminba... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Az azért elég kellemetlen, ha az admin nem fér hozzá az admin felülethez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hát ja. Nem tudom mit állítgathattak a szerverrel... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Erről már volt szó, ugyanis ha jól emlékszem Karrde akart rákeresni az Up in the Air című filmre, aminek ilyen szempontból eléggé szerencsétlen címet adtak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Valóban megtörtént velem, hogy nem találtam meg egy keresett szót/címet (még az is lehet, hogy ez a film volt, már nem emlékszem rá), mert kevés betűből állt. Mondjuk h*lye fejemnek eszébe sem jutott csillagozni utána Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Na, akkor csak megfejtettük, köszi Dzséjt. De régebben ilyenkor mintha valami hibaüzenetet is hozott volna, hogy "Túl kevés megadott karakter". Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Régen volt ilyen hibaüzenet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Ha jól emlékszem, azt akkor Ody megoldotta azzal, hogy kivette a keresőből a korlátozást. Ez viszont inkább gyári hiba - lehet pont ezért volt benne beállítható korlátozás is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Ma délelőtt a fórum honlapján nem mindig akart bejönni. Többször is előfordult, hogy a firefox böngészőm nem tudta behozni, ellenben minden más honlap bejött. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Nálam is jelentkezett a dolog. Valószínűleg a szolgáltató "játszott" a szerverrel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.