Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Tök jó ez az új oldal design! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Köszi szépen Obi-Wan! Hálánk sokáig fogja üldözni Simon Z-t Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Fennt vannak az új smiley-k, akinek a böngészője nem jeleníti meg, az frissítse a cache memóriát. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. (szerkesztve) Egyre jobb a fórum. Főleg az új design (bár azt már dicsértem) és az új simelyk is naon teccenek. 8) Szerkesztve: 2007. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Alakulgat, alakulgat. 8) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Alakulgat, alakulgat. 8) Good..goooood! The force is strong with you! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Nagyon jó ez a fórum, az új design nagyon üt, az új smile-k meg aranyosak. Viszont az óra kijelzésekkel lehetne valamit kezdeni? Kicsit zavaró a 12 órás beálítás. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Igen az időben az am, pm-es megoldást én sem szeretem. Jobb a 24-órás. Át lehet ezt állítani? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Dzséjt, lokatelli! Pár napja állítotam át a rendszert. Nekem azóta 0-24 formátumba mutatja az időt. Van még olyan, akinél 0-12-es formátum van? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Nálam volt gond. Saját profilban kell állítani a Dátumformátumnál. D M d, Y G:i Nekem most így van beállítva. Itt megtalálod, hogy mit jelentenek a betűk. Ahogy variálod őket úgy változik a kiírás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Azoktól kérdezném, akik explorert használank. Ők is sárgában látják az összes linket? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. (szerkesztve) :!: Igen :!: - és jól néz ki. Délelőtt egyszer sárga volt aztán vissza állt, és most megint sárga. 8) Kielégítő a válasz Szerkesztve: 2007. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Köszi kudar! Csak azért kérdeztem, mert most explorerrel nézem, és nem mindegyik arany sárga 8)) Ellenben ha átváltok mozillára, akkor gyönyörű. Ebből mi a tanúság? Mozilla rulezzz Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Örülök, hogy tetszik Nektek a banner. Remélem, a hat film külön bannereivel is elégedettek lesztek. 8) Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. (szerkesztve) Örülök, hogy tetszik Nektek a banner. Remélem, a hat film külön bannereivel is elégedettek lesztek. Gratulálok, nagyon jól megcsináltad a bannereket. Az összes nagyon tetszik. Szerkesztve: 2007. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. (szerkesztve) CP! Lesz ma további bannerelés? Nézegettem amit küldtél, de az nekem magas, mint malacnak a zsebóra Szerkesztve: 2007. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. (szerkesztve) CP! Lesz ma további bannerelés? Nézegettem amit küldtél, de az nekem magas, mint malacnak a zsebóra Most könyvtárból nyomom a netet, de majd ha hazaértem, hozzálátunk. Ahogy elnéztem, kicsit nekem is magas. Szerkesztve: 2007. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Nagyon örülök, hogy létrejött egy ilyen fórum, ahol rajongókkal lehet beszélgetni a legcsodálatosabb 6 filmről ami valaha létezett.Hálistennek itt nincsenek Quarron félék.Nagyonsok köszönet illeti azokat, akik létrehozták ezt az oldalt.Köszönjük szépen nektek.Nekem máris a nap fénypontja meló után ezt az oldalt olvasgatni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Nagyon örülök, hogy létrejött egy ilyen fórum, ahol rajongókkal lehet beszélgetni a legcsodálatosabb 6 filmről ami valaha létezett.Hálistennek itt nincsenek Quarron félék.Nagyonsok köszönet illeti azokat, akik létrehozták ezt az oldalt.Köszönjük szépen nektek.Nekem máris a nap fénypontja meló után ezt az oldalt olvasgatni. Frenkie! Tudod mekkora öröm ezt olvasni? Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat itt! Én nagyon élvezem! Csupa értelmes ember...remek! Akármelyik topicba nézek, érdekes írást látok. Ez volt a cél! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. (szerkesztve) Frenkie! Tudod mekkora öröm ezt olvasni? az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat itt! Én nagyon élvezem! Csupa értelmes ember...remek! Akármelyik topicba nézek, érdekes írást látok. Nagyon jók vagytok! Húúúh én pont ugyanezt érzem. AKárhová nézek új érdekességeket tudok meg a SW-ről és remélem, néha én is értelmeseket irogatok Szerkesztve: 2007. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Egy kis statisztika, a fórum első hetéből: Hozzászólások száma: 784 Témák száma: 31 Felhasználók száma: 23 Hozzászólás száma naponta: 104.92 Témák száma naponta: 4.15 Felhasználók száma naponta: 3.08 Csak gratulálni tudok nektek! Csak így tovább Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Impressive. Most impressive. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 24. Impressive. Most impressive. Több annál! Számomra ez majdnem a hihetetlen kategória Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. (szerkesztve) Egy kis statisztika, a fórum első hetéből: Hozzászólások száma: 784 Témák száma: 31 Felhasználók száma: 23 Hozzászólás száma naponta: 104.92 Témák száma naponta: 4.15 Felhasználók száma naponta: 3.08 Csak gratulálni tudok nektek! Csak így tovább Ezen csak sírni tudok, hogy mi mindent kell visszaolvasnom. Szerkesztve: 2007. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Hozzászólások száma: 784Témák száma: 31 Felhasználók száma: 23 Hozzászólás száma naponta: 104.92 Témák száma naponta: 4.15 Felhasználók száma naponta: 3.08 Csak gratulálni tudok nektek! Csak így tovább Good! Gooooooooood! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Egy kis ízelítő a további banner kínálatból. Amit most láttok, az az EPV szekció belső bannere lesz. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Ody! Még nem volt alkalmam kifejezni irányodba, hogy nagyon tetszik ez a fórum, ami a sw.hu "beavatottjainak" hoztál létre. Nagyon jó, gratulálok, bár van 1 kis lelkiismeretfurdalásom, az imént benéztem a topikjába, és 1 napja nem szólt hozzá senki... Még 1x gratula! Lenci (Darth Metró) Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Ody! Még nem volt alkalmam kifejezni irányodba, hogy nagyon tetszik ez a fórum, ami a sw.hu "beavatottjainak" hoztál létre. Nagyon jó, gratulálok, bár van 1 kis lelkiismeretfurdalásom, az imént benéztem a topikjába, és 1 napja nem szólt hozzá senki... Még 1x gratula! Lenci (Darth Metró) Mármint a sw.hu ep3 topikjába néztem be... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Hogy tudok képet beilleszteni az oldalamról? köszy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Metró! Köszi a bátorító szavakat Képet az alábbi módon tudsz beilleszteni: Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.