Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Igen. Akkor legyen Dzséjt a filmek és a CW részleg moderátora, Oldie pedig a csevegő szekcióé. Így jó lesz? Pörfikt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Azt is lehet, hogy szimplán kijelölöd az olvasni kívánt részt, és akkor fehér alapon sötét betűk lesznek Egyébként Coce megoldása a legjobb Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Jaja, Coce megoldotta a problémát. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ha olvasni akarod a novellát, akkor Copy+Paste wordbe, és ott azt csinálsz a háttérrel és betűszínnel, amit akarsz. Én is régóta ezt csinálom az ilyen hosszú olvasmányokkal. Pl. volt hogy a munkahelyemen Word-ből kinyomtattam egy-egy hosszabb vitát, hazafelé elolvastam, és aztán éjszaka reagáltam rá. Időmegtakarítás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hehe, én is vittem már vonatútra így kinyomtatott fórumoldalakat Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Olyan zseniális vagyok, hogy én új Maffia családot alapítok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Olyan zseniális vagyok, hogy én új Maffia családot alapítok. Oh, végre egy konkurencia. Már unatkoztunk, hogy mindenkit eltett a láb alól a DINASZTIÁNK Amúgy mond csak Coce. Kötöttünk mi lizingszerződést a nevem használatáért ami az Avatarodon van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szorítkozzunk most már a fórum dolgaira. Kezd kicsit elkalandozni a beszélgetés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) Már csak tízezer van vissza egy szép kerek számig. Hihetetlen! Frenkie -é a kilencvenezredik hozzászólás. Szerkesztve: 2008. December 28. - Ody Mandrell Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hehehe! Mintha valami pesszimista hang egyszer azt mondta volna, hogy az idén nem érjük el a 90 ezret... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ki volt az a galád? Egyébként az utolsó negyedévben remekül teljesített a fórum. Nyilván ebbe a CW sorozat is belejátszott. A tavalyi évet simán lepipáljuk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Úgy beszélsz mint valami cég igazgatótanácsának az elnöke. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Úgy beszélsz mint valami cég igazgatótanácsának az elnöke. A Cég! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. SWSAGA zRt. Az adminok a tulajdonosok, a moderátorok pedig az ügyvezetők... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Ody, mi a helyzet a moderátori eszközökkel? Nem tudok javítani, se törölni, frenkie meg elszabadult az Egyéb fontos topicban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Ody, mi a helyzet a moderátori eszközökkel? Nem tudok javítani, se törölni, frenkie meg elszabadult az Egyéb fontos topicban. frenkie nem szabadult el. Csak olyan szavakat használna melyet Mucsi Zoltán. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Ody, mi a helyzet a moderátori eszközökkel? Nem tudok javítani, se törölni, frenkie meg elszabadult az Egyéb fontos topicban. Ja, valami moderátori jogkörrel engem is fel akartál ruházni, de még mindig nem érzem, hogy velem lenne az Erő Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Ody, mi a helyzet a moderátori eszközökkel? Nem tudok javítani, se törölni, frenkie meg elszabadult az Egyéb fontos topicban. Kipróbálnátok, hogy működik -e most? Szerk: Műkődik Szerk 2: tényleg működik (by Dzséjt ) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Működik, csak nem látszik, ki javított bele Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Működik, csak nem látszik, ki javított bele Mert nem írta oda. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Adminként ez nem automatikus volt? Bár én ezt nem tudhatom Mindegy, szóval Oldie javított bele, láttam Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. De, adminként automatikus volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. De, adminként automatikus volt. Lehetséges. Bár akkor legyen szíves odaírni a javító modi a nevét. Szerk: Bízhatsz bennem apám. (Fiad. ) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Nekem ma délelőtt kb. egy órán át nem jött be a fórum. Ami nem nagy tragédia, de éppen a 8000. hsz-t írtam volna be, mikor már nem sikerült elküldenem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Nekem ma délelőtt kb. egy órán át nem jött be a fórum. Ami nem nagy tragédia, de éppen a 8000. hsz-t írtam volna be, mikor már nem sikerült elküldenem Sajnos volt egy kis kimaradás. Gratulálok ehhez a szép kerek számhoz! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Előfordul ilyen Köszi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Előfordul ilyen Köszi Én nem csodálozok ezen a nagy számon. Nő vagy és a nőknek mint tudjuk egyfolytában jár a szájuk. :D Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Gratula, MissKarrde! Egyébként ha már itt tartunk, Ody nemrég lépte át a 18000-es ( ) hsz-számot. Neki is gratula! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Köszi Gyoka! Igyekszem visszafogni magam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Méghogy, a nők nem fogják be a szájukat. Ody papa úgy löki a sódert, hogy abba Fárbry Sanyi is belesárgulna Legnagyobb örömünkre, teszem hozzá gyorsan. Gratula mindkettőtöknek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.