barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. És szerinted mennyi ideig tart újra regisztrálnom egy másik névvel. Soha nem fogsz rájönni, h melyik uj tag leszek én!Ugyhogy bekaphatod te kis geci, Dzséjtel együtt!!! Ezzel éled ki rejtett hajlamaidat? Mi a bajod amúgy neked? Soha nem értettem a sok kis "vérpistikét", akik a neten keménykednek, beszólogatnak... Csókolom-ot kéne mindenkinek köszönj! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. És szerinted mennyi ideig tart újra regisztrálnom egy másik névvel. Soha nem fogsz rájönni, h melyik uj tag leszek én!Ugyhogy bekaphatod te kis geci, Dzséjtel együtt!!! Gratulálok! A fórum történetében még soha se volt ekkora suttyó regisztráló. Érted is kár volt a töltény kisfiam. Jobban járt volna a világ, ha apád kis széket csinál helyetted. Felőlem regisztrálhatsz ahány néven akarsz. Sok sikert hozzá. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. (szerkesztve) Felőlem regisztrálhatsz ahány néven akarsz. Sok sikert hozzá. Ez mit jelent? Repült? Már megkaptam a választ. Szerkesztve: 2010. Április 22. - kudar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ez mit jelent? Repült? Nem is képzeled mennyire. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nem is képzeled mennyire. Törlődött a nick, az összes hozzászólásával egyetemben. Már csak a válaszok emlékeztetnek a füst-szörnyre. Azért most ízelítőt kaptunk milyen is a mai nyílt fórumok 80% -a, és a mai nethuszár fiatalság legrosszabbik fajtája. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nem is képzeled mennyire. :) Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Törlődött a nick, az összes hozzászólásával egyetemben. Már csak a válaszok emlékeztetnek a füst-szörnyre. Azért most ízelítőt kaptunk milyen is a mai nyílt fórumok 80% -a, és a mai nethuszár fiatalság legrosszabbik fajtája. Engem spec elkeserít az ilyen. Leginkább hogy ebből milyen felnőtt lesz??? És ez milyen nevelést is kapott? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Engem spec elkeserít az ilyen. Leginkább hogy ebből milyen felnőtt lesz??? És ez milyen nevelést is kapott? A válasz egyszerű: semmilyen és semmilyent. Sajnos. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ilyen áron azért nem akartam megtapasztalni Bár tudtam, hogy vannak ilyen emberkék Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Felnéztem a korábban említett TCW-s blogra, ahol kedves Ariza barátunk aktívan ténykedik a mai napig. Már láttam szembesítették az itteni dolgaival, amit a srác szépen letagad. Azt azért meg kell hagyni, van bőr a képén... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ezzel éled ki rejtett hajlamaidat? Mi a bajod amúgy neked? Soha nem értettem a sok kis "vérpistikét", akik a neten keménykednek, beszólogatnak... Csókolom-ot kéne mindenkinek köszönj! Ettől keményedik nekik, mástól nem. A való világban ütik őket, alázzák őket, ott kuss a nevük. Vagy csak addig kemények, míg rájuk nem ugat valaki. Itt könnyen vannak, kartávolságon kívül mindenkitől. Azért kíváncsi vagyok, tényleg megpróbál újra regelni-e. Jót röhögnék rajta Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Felnéztem a korábban említett TCW-s blogra, ahol kedves Ariza barátunk aktívan ténykedik a mai napig. Már láttam szembesítették az itteni dolgaival, amit a srác szépen letagad. Azt azért meg kell hagyni, van bőr a képén...Számomra teljesen érdektelen máshol mit csinál. Felőlem fejre is állhat. Mostantól visszaállt az a régi rendszer, hogy az új regisztrálók csak SimonZ topikjába tudnak írni, máshova nem. Ha szeretnének hozzáférést akkor nekem írjanak. A debileket két mondat után ki lehet szúrni. Persze Ariza barátunkra ezek a dolgok nem vonatkoznak. Azért kíváncsi vagyok, tényleg megpróbál újra regelni-e. Jót röhögnék rajta Ne vedd el az élvezetet. Próbáljon csak, én biztatom! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Mostantól visszaállt az a régi rendszer, hogy az új regisztrálók csak SimonZ topikjába tudnak írni, máshova nem.Erről nem is tudtam, hogy volt ilyen, de ez nagyon jó ötlet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Erről nem is tudtam, hogy volt ilyen, de ez nagyon jó ötlet Igen volt, mert Simon Zoli fóruma itt üzemel. egy ideje már elfogadom a regisztrációkat, beállítva az egész fórum jogosultságát. Ennek most vége, hála Arizának. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nah, lesz itt is hattyúhalál meg "énnemisazvagyokamúltkorih*lyegyerek". Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nah, lesz itt is hattyúhalál meg "énnemisazvagyokamúltkorih*lyegyerek". Taitafrászom lett! :) Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Felnéztem a korábban említett TCW-s blogra, ahol kedves Ariza barátunk aktívan ténykedik a mai napig. Már láttam szembesítették az itteni dolgaival, amit a srác szépen letagad. Azt azért meg kell hagyni, van bőr a képén... Megnéztem én is, és tényleg tagad, mintha nem is ismerné az oldalt. De szívta, mert ha a topikba beleolvasnának, akkor látnák azt a "felfordulást", amit csinált. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ne vedd el az élvezetet. Próbáljon csak, én biztatom! Én is! Hajár, hajrá! Legalább szórakozunk kicsit Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Én is! Hajár, hajrá! Legalább szórakozunk kicsit Hát ahogy codyról írnak ott, az nekem nem fakaszt arcomra mosolyt. Most heveny dühöt érzek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hát ahogy codyról írnak ott, az nekem nem fakaszt arcomra mosolyt. Most heveny dühöt érzek! Codyról? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Én is olvastam mi van ott. Egy Cody nevű illető magkapta a beosztását amiatt hogy beszólt az egyik ipsének és beszámolt ennek az Arizának a hőstetteiről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Én is olvastam mi van ott. Egy Cody nevű illető magkapta a beosztását amiatt hogy beszólt az egyik ipsének és beszámolt ennek az Arizának a hőstetteiről.Megy a bújócska. Pedig aki írja az elemzéseket nem egy elveszett ember. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Mostantól visszaállt az a régi rendszer, hogy az új regisztrálók csak SimonZ topikjába tudnak írni, máshova nem. Ha szeretnének hozzáférést akkor nekem írjanak. A debileket két mondat után ki lehet szúrni. Nem volt az rossz rendszer. Még én is így kértem külön teljes hozzáférést, és izgultam, hogy megkapom-e. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Taitafrászom lett! :) Egek, ez a név mindent elmond De megmaradt szólás-mondásnak Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. (szerkesztve) Ezt nem hiszem el. Ariza nevű barátunk hozzám is be akart regisztrálni Esélyes, hogy aktiválom a regisztrációját Szerkesztve: 2010. Április 23. - Darth_Phobos Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Ezt nem hiszem el. Ariza nevű barátunk hozzám is be akart regisztrálni Esélyes, hogy aktiválom a regisztrációját Majd mesélj! Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Jaj, remélem, nálunk is megpróbál regisztrálni, mondjuk pár napja volt szerencsém egy Anonymus illetőhöz, de olyan jó néha az ilyen kis hiszti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Elértük a 150 ezres hozzászólás számot! Ha így haladunk, nem kell egy év és a 200 ezret ünnepelhetjük! Gratula nektek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szép szám Neked is igen szép szelet jut ebből. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.