Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
És szerinted mennyi ideig tart újra regisztrálnom egy másik névvel. Soha nem fogsz rájönni, h melyik uj tag leszek én!

Ugyhogy bekaphatod te kis geci, Dzséjtel együtt!!!

Ezzel éled ki rejtett hajlamaidat? :) Mi a bajod amúgy neked? Soha nem értettem a sok kis "vérpistikét", akik a neten keménykednek, beszólogatnak... Csókolom-ot kéne mindenkinek köszönj!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
És szerinted mennyi ideig tart újra regisztrálnom egy másik névvel. Soha nem fogsz rájönni, h melyik uj tag leszek én!

Ugyhogy bekaphatod te kis geci, Dzséjtel együtt!!!

Gratulálok! A fórum történetében még soha se volt ekkora suttyó regisztráló. :) Érted is kár volt a töltény kisfiam. Jobban járt volna a világ, ha apád kis széket csinál helyetted. Felőlem regisztrálhatsz ahány néven akarsz. Sok sikert hozzá. :)
Hozzászólás ideje:
Felőlem regisztrálhatsz ahány néven akarsz. Sok sikert hozzá. :)

Ez mit jelent? Repült? :)

Már megkaptam a választ. :D

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem is képzeled mennyire. :)
Törlődött a nick, az összes hozzászólásával egyetemben. Már csak a válaszok emlékeztetnek a füst-szörnyre. :) Azért most ízelítőt kaptunk milyen is a mai nyílt fórumok 80% -a, és a mai nethuszár fiatalság legrosszabbik fajtája.
Hozzászólás ideje:
Törlődött a nick, az összes hozzászólásával egyetemben. Már csak a válaszok emlékeztetnek a füst-szörnyre. :D Azért most ízelítőt kaptunk milyen is a mai nyílt fórumok 80% -a, és a mai nethuszár fiatalság legrosszabbik fajtája.
Engem spec elkeserít az ilyen. Leginkább hogy ebből milyen felnőtt lesz??? :) És ez milyen nevelést is kapott? :)
Hozzászólás ideje:
Ezzel éled ki rejtett hajlamaidat? :) Mi a bajod amúgy neked? Soha nem értettem a sok kis "vérpistikét", akik a neten keménykednek, beszólogatnak... Csókolom-ot kéne mindenkinek köszönj!

Ettől keményedik nekik, mástól nem. A való világban ütik őket, alázzák őket, ott kuss a nevük. Vagy csak addig kemények, míg rájuk nem ugat valaki. Itt könnyen vannak, kartávolságon kívül mindenkitől.

Azért kíváncsi vagyok, tényleg megpróbál újra regelni-e. Jót röhögnék rajta :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Felnéztem a korábban említett TCW-s blogra, ahol kedves Ariza barátunk aktívan ténykedik a mai napig. Már láttam szembesítették az itteni dolgaival, amit a srác szépen letagad. Azt azért meg kell hagyni, van bőr a képén...
Számomra teljesen érdektelen máshol mit csinál. Felőlem fejre is állhat. Mostantól visszaállt az a régi rendszer, hogy az új regisztrálók csak SimonZ topikjába tudnak írni, máshova nem. Ha szeretnének hozzáférést akkor nekem írjanak. A debileket két mondat után ki lehet szúrni. Persze Ariza barátunkra ezek a dolgok nem vonatkoznak. :)

Azért kíváncsi vagyok, tényleg megpróbál újra regelni-e. Jót röhögnék rajta :)
Ne vedd el az élvezetet. :D Próbáljon csak, én biztatom! :D
Hozzászólás ideje:
Mostantól visszaállt az a régi rendszer, hogy az új regisztrálók csak SimonZ topikjába tudnak írni, máshova nem.
Erről nem is tudtam, hogy volt ilyen, de ez nagyon jó ötlet :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Erről nem is tudtam, hogy volt ilyen, de ez nagyon jó ötlet :)
Igen volt, mert Simon Zoli fóruma itt üzemel. egy ideje már elfogadom a regisztrációkat, beállítva az egész fórum jogosultságát. Ennek most vége, hála Arizának. :)
Hozzászólás ideje:
Felnéztem a korábban említett TCW-s blogra, ahol kedves Ariza barátunk aktívan ténykedik a mai napig. Már láttam szembesítették az itteni dolgaival, amit a srác szépen letagad. Azt azért meg kell hagyni, van bőr a képén...

Megnéztem én is, és tényleg tagad, mintha nem is ismerné az oldalt. De szívta, mert ha a topikba beleolvasnának, akkor látnák azt a "felfordulást", amit csinált.

Hozzászólás ideje:
Én is! Hajár, hajrá! Legalább szórakozunk kicsit :)

Hát ahogy codyról írnak ott, az nekem nem fakaszt arcomra mosolyt. Most heveny dühöt érzek! :)

Hozzászólás ideje:

Én is olvastam mi van ott. Egy Cody nevű illető magkapta a beosztását amiatt hogy beszólt az egyik ipsének és beszámolt ennek az Arizának a hőstetteiről.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én is olvastam mi van ott. Egy Cody nevű illető magkapta a beosztását amiatt hogy beszólt az egyik ipsének és beszámolt ennek az Arizának a hőstetteiről.
Megy a bújócska. Pedig aki írja az elemzéseket nem egy elveszett ember. :)
Hozzászólás ideje:
Mostantól visszaállt az a régi rendszer, hogy az új regisztrálók csak SimonZ topikjába tudnak írni, máshova nem. Ha szeretnének hozzáférést akkor nekem írjanak. A debileket két mondat után ki lehet szúrni.
Nem volt az rossz rendszer. :) Még én is így kértem külön teljes hozzáférést, és izgultam, hogy megkapom-e. :)
Hozzászólás ideje:

Ezt nem hiszem el. Ariza nevű barátunk hozzám is be akart regisztrálni :D

Esélyes, hogy aktiválom a regisztrációját ;)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Ezt nem hiszem el. Ariza nevű barátunk hozzám is be akart regisztrálni :D

Esélyes, hogy aktiválom a regisztrációját ;)

Majd mesélj! :D

Hozzászólás ideje:

Jaj, remélem, nálunk is megpróbál regisztrálni, mondjuk pár napja volt szerencsém egy Anonymus illetőhöz, de olyan jó néha az ilyen kis hiszti. :(

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.