MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Persze, ha még mindenre írnék, amire eszembe jut, akkor még több lenne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Persze, ha még mindenre írnék, amire eszembe jut, akkor még több lenne Hajrá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Inkább nem, abból nem sül ki jó Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Tényleg szép szám. Én is lassan elérem a 4000-t, amit pedig nem hittem volna korábban, és én nem vagyok az élen egyáltalán. Gyoka mit is tippelt ezzel kapcsolatban még tavaly valamikor? Nem emlékszem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Tényleg szép szám. Én is lassan elérem a 4000-t, amit pedig nem hittem volna korábban, és én nem vagyok az élen egyáltalán. Gyoka mit is tippelt ezzel kapcsolatban még tavaly valamikor? Nem emlékszem... A 200 ezerrel kapcsolatban? Jövő év eleje ha jól emlékszem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Meglátjuk, hogy bejön-e a tipp Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Aki kapott kör emailt a fórumtól az sikítson! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Jááíííjjjj! Én kaptam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Jááíííjjjj! Én kaptam. Huhh ez komoly? Mikor? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Huhh ez komoly? Mikor?Asszem fél tíz körüli időpont volt a beérkezés ideje. Válaszoltam is rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Asszem fél tíz körüli időpont volt a beérkezés ideje. Válaszoltam is rá.Jaj az nem az volt. A sagafórumtól kaptál-e levelet. Szerintem nem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Akkor az mégse az volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Akkor végül is kellett levelet kapni? Mert nekem nem jött mail. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Egy utójelölésről szóló ma elküldésre került. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Akkor végül is kellett levelet kapni? Mert nekem nem jött mail.Sajnos nem jó valami a rendszerrel, így nem tudok kör emailt küldeni a tagoknak. Ezt próbálgattam tegnap. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. (szerkesztve) Jobban járt volna a világ, ha apád kis széket csinál helyetted. A legjobbak, a "csorogtál volna le anyád lábán", meg a "száradtál volna a lepedőre" Tudom, hogy rég volt, csak visszaolvastam, és eszembe jutott a kisszékről Szerkesztve: 2010. Május 10. - Jinx Lumos Joke Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Sajnos nem jó valami a rendszerrel, így nem tudok kör emailt küldeni a tagoknak. Ezt próbálgattam tegnap. Értem. Majd csak helyre lehet hozni ezt a hibát. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nekem jött valami, (mondjuk Dzséjt névem). Az innen jött, vagy azt azok kapták, akik tavaly is szavaztak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nekem jött valami, (mondjuk Dzséjt névem). Az innen jött, vagy azt azok kapták, akik tavaly is szavaztak? Mi állt benne? Lehet tegnap az egyik visszaigazolásom a szavazatról rossz felé lett elküldve Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Mi állt benne? Lehet tegnap az egyik visszaigazolásom a szavazatról rossz felé lett elküldve A Főoldal legfelső híre: Spoiler: The Clone Wars 2 évad szavazás! Eltelt egy év. A Galaktikus Köztársaság és a Független Rendszerek Konföderációja egy nyári szünet erejéig fegyverszünetet kötöttek, és visszavonultak területeikre. Ám mi ezúttal sem tétlenkedünk. Ahogy tavaly, úgy idén is szavazást indítunk, melyben eldől, ki volt a legjobb főszereplő, melyik a legjobb epizód, melyik részben csendült fel a legjobb zene a második évad folyamán. Mindehhez a Ti segítségeteket kérjük! Ahogy múlt évben, ezúttal is rajtatok múlik, hogy a kategóriánkénti hat jelölt közül melyik lesz a nyertes. A feladat egyszerű: Az alábbi listákon az általatok legjobbnak ítélt jelölteknek adjatok 6 pontot, majd az utána következőnek ötöt, és így tovább, egészen egy pontig. Az elkészült listákat a DZSEJT@FREEWEB.HU e-mail címre várjuk. Fontos, hogy a tárgy mezőbe írjátok be a ,,Szavazás" szót! Beküldési határidő: május 23. 24:00 Az eredményhirdetésre május 29-én, este 20:00-kor kerül sor, a Star Wars SAGA Fórum és Hírportal (swsaga.hu) The Clone Wars topicjában (hozzászólásokat is ide lehet írni). Reméljük, hogy sokan kedvet kaptok a szavazásra. LEGJOBB EPIZÓD: 2x05 Landing at Point Rain 2x09 Grievous Intrigue 2x10 The Deserter 2x12 The Mandalore Plot 2x13 Voyage of Temptation 2x17 Bounty Hunters LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL Holokron trilógia Geonosisi történetszál Grievous duológia Mandalore trilógia Zillo duológia Boba Fett trilógia LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Anakin Skywalker Ahsoka Tano Mace Windu Obi-Wan Kenobi Padmé Amidala Rex százados LEGJOBB ZENE 2x05 Landing at Rain Point 2x16 Cat and Mouse 2x17 Bounty Hunters 2x19 The Zillo Beast Strikes Back 2x20 Death Trap 2x21 R2 Come Home LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Aurra Sing Boba Fett Cut Lawquane Hondo Ohnaka Satine Kryze Terra Sinube LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Cad Bane Terra Sinube Trench admirális Embo Hondo Ohnaka Seripas LEGJOBB FEJVADÁSZ Aurra Sing Bossk Cad Bane Embo Seripas Sugi LEGJOBB SZÖRNY Geonosisi agyféreg Gundark Rancor Reek Insectomorph Zillo fenevad LEGJOBB BOLYGÓ Coruscant Felucia Geonosis Malastare Mandalore Saleucami LEGJOBB PÁRBAJ Ahsoka Tano vs. Cato Parasitti Ahsoka Tano vs. Barriss Offee Eeth Koth vs Grievous tábornok Obi-Wan Kenobi vs. Grievous tábornok Obi-Wan Kenobi vs. Pre Vizsla Anakin Skywalker vs. Hondo Ohnaka LEGJOBB FELSZÍNI CSATA Leszállás a Geonosison (2x05 Landing at Rain Point) A Geonosisi pajzsgenerátor elpusztítása (2x05 Landing at Rain Point) A droidgyár ledöntése (2x06 Weapons Factory) Saleucami csata (2x10 The Deserter) Feluciai kalóztámadás (2x17 Bounty Hunters) Malastarei csata (2x18 Zillo Beast) LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ A6 Juggernaut AT-TE BARC robogó Mandalore robogó Starhawk robogó WLO-5 tank LEGJOBB ŰRJÁRMŰ ARC-170-es vadász Coronet Providence (Dreadnaught) Recusant Slave I Venator csillagromboló LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Anna Graves (Satine hercegnő, Sugi, Rumi Paramita) Ashley Eckstein (Ahsoka Tano) Corey Burton (Cad Bane, Dooku gróf, Jerec, Aramis) James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Banamu, Lauli Wahlo) Jaime King (Aurra Sing, Cassie Cryar) Jim Cummings (Hondo Ohnaka) ---------------------------------------------------------------- This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program. Szóval itt mindenki meg kellett, hogy kapja, azért gondoltam, hogy a fórum küldte. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szóval itt mindenki meg kellett, hogy kapja, azért gondoltam, hogy a fórum küldte. Mindenki biztos nem, mert én pl. nem kaptam. Szerintem azoknak ment, akik nem jelöltek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Mindenki biztos nem, mert én pl. nem kaptam. Szerintem azoknak ment, akik nem jelöltek. Azoknak ment főleg. Plusz akik sokat vannak itt és tudnak róla azok közül nem mindenkinek ment. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. A Főoldal legfelső híre: Ja, hogy ez! Azt hittem, PM-ekre gondolsz. Igen, ilyeneket kaptak páran, főleg az erre ritkábban járók, ahogy Ody is írta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. (szerkesztve) Nos....valamiért elszállt a fórum adatbázisa. Fogalmam sincs miért, mert szinte minden bejött, csak a topikok nem. Először azt hittem a szerverrel van gond, de gyanús volt, hogy csak a hozzászólások nem láthatók. Na ekkor kerestem meg Legast, a nagy varázslót, és kb. 5 perc alatt megcsinálta. Csak egy frissítést kellett eszközölni az adattáblán. Ennyi volt a hibája... Közben többen megkerestek a hiba miatt, szóval csak hiányzott a hely egyeseknek. :) Amúgy örültem az érdeklődéseknek. De mostantól visszaáll a szokásos rendszer. Szerkesztve: 2010. Május 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Ez az öt perc azért az én meglátásomban majd egy nap volt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Nagyszerű, hogy ismét van fórum. Már majdnem elindultam az üzemeltetőkhöz egy shoti-val. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. vééééééégre! THX Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Nagyszerű, hogy ismét van fórum. Már majdnem elindultam az üzemeltetőkhöz egy shoti-val. Hozzám? De szerintem tőle indult ki a dolog. Bár nem biztos. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Már nem tudtam mit csinálni a forum nélkül. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.