Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát, szerintem így piciben nem hasonlít a Sith Birodalom egyik jelére sem (pedig négy is van nekik, ezek még a szimbólumokban sem tudtak megegyezni :D), inkább az Aurebesh B-re, de elhiszem, hogy az akarna lenni :) Megkapom a rekesz söröm? :rock:

No akkor itt legalul van a sith empire jele. :P Sört????? Majd ha kész lesznek az epizódgájdok. Azt a lusta disznaját neki. :D

fontchart.png

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

No akkor itt legalul van a sith empire jele. :P Sört????? Majd ha kész lesznek az epizódgájdok. Azt a lusta disznaját neki. :D

Fogjuk rá, hogy ha a rossz szememmel nézek rá, akkor picit hasonlítanak egymásra :P De a B is jó :D

Epizód gájdok... háááát... őőőő... azok nem mentek ki a fejembőőől... csaaaak... :D

Holnap egyet biztos kapsz, mer' egy háromnegyed részt kész van. Csak volt az a kis technikai szünet, mikor meghalt a videó kártyám.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Bocsánat a leállásért, de volt is egy kis galiba az adatbázissal. Ne tudjátok meg hogy leizzadtam. :para: Még szerencse, hogy akinek a kezében vannak a technikai dolgok, azaz Legas, vérprofi. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csak nálam lett lassabb a fórum egész kezelőfelülete, mióta "megújultunk"? Mert nekem így borzalmas fórumoznom pl. a netbookomról, sokkal lassabb lett a betöltés, mint volt.

Nekem nem lett lassabb, illetve annyiban amennyiben ez a szerver hibája. :(
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Annyira nem vészes, szerintem a netbookom sebessége illetve a kémprogramok is közrejátszottak a dologban.

Biztos! Ám az is igaz, hogy ennek a fórumnak több memória kellene a szerver részéről. Erre egy jó módszer van. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ody, megkaptad a privát üzenetem? Mert pont akkor dobott hibajelzést a fórum, mikor küldtem (üzenet elküldve helyett a fórum pillanatnyilag nem elérhető oldal érkezett) :para:

Akkor álltunk le pont? Nem kaptam meg egyébként. :(

Hozzászólás ideje:

Pedig ott vannak azok. :) Pl. a gombokon, vagy fent a "csevegő" és a neved mellett. :P

Na most már megvannak.

Hozzászólás ideje:

Lenne egy kérdésem. Mivel most már meguntam hogy nem tudom és mindenki így csinálja. Hogyan kell azt megcsinálni, hogy egy topicban egy hozzászólást átvinni egy másikba idézetként?

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Lenne egy kérdésem. Mivel most már meguntam hogy nem tudom és mindenki így csinálja. Hogyan kell azt megcsinálni, hogy egy topicban egy hozzászólást átvinni egy másikba idézetként?

Rákattintasz a válasz gombra, az idézetet kimásolod és a másik topicba bemásolod, és ott rendesen írsz rá választ.
Hozzászólás ideje:

Én tudok egy még egyszerűbb módszert. Multi idézés gombra kell kattintani, mintha több hsz-re is reagálni akarnál, de utána nem abban a topikban rákattintani a válasz gombra, hanem bármely másikban (ahová szánod).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.